Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
púúúúú
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
1 évet kell várnom a mûtétre ??? ANYÁTOK<#idiota>#idiota>
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
hozd be a konzolt, és írd be:
IDDQD, majd IDKFA.
és voálá!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ha ennyire baj, vedd lejjebb a grafikát: EGYÉBKÉNT 😊
púúúúú
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
FAQ-ban levõ megoldás nem használt nekem 😞
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
Racism is a weapon of mass destruction!
katt
(persze egy rövid összefoglalóval küldjétek hogy mit lehet meg mirõl szól, hogy a haveroknak tudjam verni magam <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor> )
púúúúú
nagyon kéne egy 40% fölötti mentés de az sem baj hogy ha 60% vagy a feletti!!!az én mentésemet elbasztam mert ujraraktam a gépet és az xlive-t nem tudtam hogy át kell rakni<#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
Kis Jákob a legnagyobb arc, meg elég olcsón adja a fegyvereket <#ravasz1>#ravasz1>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
majd mindenki megtalálja, aki meg nem, így járt...
1. World Of Warcraft: Wrath of the Lich King - Blizzard
2. Spore - EA Maxis
3. Call Of Duty: World At War - Treyarch
4. Left 4 Dead - Valve
5. Fallout 3 - Bethesda
6. The Sims 2 Deluxe - EA Maxis
7. The Sims 2 Apartment Life Exp. Pack - EA Maxis
8. Bejewled Twist - PopCap
9. World Of Warcraft Battle Chest - Blizzard
10. The Sims 2 Mansion & Garden Stuff Exp. - EA Maxis
actiontrip.com
"OLVASD EL BAZDMEG EZT, MIELÕTT KÉRDEZEL, HA EBBEN NINCS A LÁMA KÉRDÉSEDRE VÁLASZ, AKKOR FELDUGOK EGY BANÁNT A SEGGEMBE"
púúúúú
púúúúú