Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UTP kábellel, vagy e-mail, vagy pendrive, vagy hogy érted ezt?
Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en
12.99fps 1024x768 60hz medium,medium
13,80fps 800x600 60hz medium,medium
ez nagyon gáz?
amúgy hogy lehet, hogy a két felbontás között minimális az fps eltérés? egyáltalán nem fut jobban nekem 800x600-ban a game.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
csak nemértem mindig mind mond az angol gps😞
de igy is mekkora királyásg majd, amikor megszólal magyarul, hogy 100 méterre forduljak balra<#nyes>#nyes>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
újatt kell csinálni 😞
esetleg beállitásokat, ikonokat, egyebeket átmásolhatod a új profilba, de nem tud mindet áttenni, meg sok is vele a macera.
predy24: Mindent úgy csináltál ahogy a FAQ-ban levan írva, mert akkor elvileg menniük kellene.
Gigabyte GA-MA770-DS3 | AMD Athlon 64 X2 6000+ | 2x2GB GEIL Black Dragon DDR2-800 | Gainward 9600GT GS 512MB TDU nick: [HUN]UDVIL Windows Live Gamertag: udvil HUN
az miért lehet, h játék közben van amikor eltûnnek a textúrák???
volt olyan is, h eltõnt az út, + minden???
elõre is köszi
Gamertag : continental HUN
köszi!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
szeretném beletenni a magyar GPS hangokat😊
kidob a szerver mert lassú a géped? nem a neted? vagy ha a géped, akkor mégse lehet az olyan folyamatosan futtatva.
továbbá nincs benne mûfasz . mit írod hogy van? ... nemértelek. sok karácsonyi sütemény rámászott az agyadra.
u dont have to listen anybody else but me
u dont have to listen anybody else but me
Amúgy nem sokáig lesz minimumon, mert kedden meglesz az új Core 2 Duo 2.66GHz-s procim 😛
Mi a nehéz a multiplayer rész regisztrálásában?Nekem simán megy a multi is csak néha kidob a szerver mert lassú a gépem. xD
Master rick: Szerintem is jó, hogy van benne vibrátor, meg dildó, legjobb amikor fejbedobod velük az embereket xD
Gamertag: udvil HUN
Köszi!
Gigabyte GA-MA770-DS3 | AMD Athlon 64 X2 6000+ | 2x2GB GEIL Black Dragon DDR2-800 | Gainward 9600GT GS 512MB TDU nick: [HUN]UDVIL Windows Live Gamertag: udvil HUN
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
csak vicc volt!!!
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Mindenki mondta hogy szar , ahoz képest a Média Marktba nem volt egy darab sem!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Segítségeteket kérném grafikai ügyben: a konfigurációm a következõképpen fest: intel core2 duo 5800 (2 ghz), 2 gb ram, és egy mobility radeon 3650. A lényeg az, hogy ezen a textúra és a render minõségét minimumra állítva kb. 20-25 fps között mozogtam, viszont rettenetes grafikai hibák voltak a játékban. Jókora "textúradarabok" feketék maradtak távolról fõleg, habár a megfelelõ csúszkát felhúztam 60ig. A dolog érdekessége, hogy miután megcsináltam a commandline.txt-t a fõkönyvtárba, a köv. indításnál a kinti világ teljesen fekete lett. Ekkor felhúztam hülyeségbõl a beállításokat maximumközeli állapotba, és láss csodát, helyreállt nagyjából, habár a mellékelt képen az autón látható még hiba. Ami pluszban durva, hogy az fps-em eléggé megugrott, van, mikor irreálisan nagy számra. (mint a képen is látható - bár ez lehet a fraps hülyesége is) Az a lényeg, hogy magasabb beállításokon a játék nemhogy lassabban, talán még gyorsabban, zökkenõmentesebben fut nálam.
Viszont a textúrahibák megmaradtak, nem tudtok valamit, amivel ezen javíthatok? (cache boost nem használt)
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Valami beszámolót mondanátok milyen az?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Hogyan lehet az utcalányokat beinvitálni a kocsimba? 😊
kilcsir: a lövés gombbal. 😄
bruna: regisztrálni a social clubra kell meg csinálni egy windows live id-t.
Nézd meg a FAQ-ot abban benne van minden információ.