Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Na ez az.
Én az elején tököltem órákat snipa keresésével, majd valamelyik küldetés után már ott volt ahol korábban kerestem (és ahol a térkép is jelezte).
És te hány %-nál nézted meg? Nem mindegy. 😊
jókis szám 😊
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Én csak beraktam ezt a zenét, mert beatben is benne van. Olyan faszom értetlenek tudtok ám lenni.
púúúúú
March 26, 2007
AMD Athlon 3500 + (2,21 Ghz)
2,25 Giga RAM
tudom,h nem túl erõs gép ehhez a játékhoz, de azért futna rajta, ha nem lenne az a sáv, amitõl nem látok semmit. PLS HELP!!!(#30250)
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Az egyik amit már írtam, a sniper puskával amit feltzer-bl kapsz, fel kellene menni egy ház tetejére, de számomra még mindíg lehetetlen.
A másik meg amikora Mejestics Hotel-hez kell elmenni, és amikor megérkezel a kijelöt helyre, akkor csak fekete háttérrel Loading felirat van, és (szerintem) kifagy.
Ezek másnál is jelentkeztek már vagy csak nálam van valami bibi?
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
800*600ban tök alacsony részleteségel fut a játék benchmark 25-30fps!
a problémám az hogy x idõközönként elkezd szaggatni h élvezhetetlen a játék kb 4-5 mp reagálási idoval. ami azért baj mert van amikor miután beléptem 4perc után szaggat máskor pedig .7.8 óra is eltelik hogy jol fut a game! legujjab driverek vannak fennt de a hiba még mindig áll ötletek? játszok én 800*600ban csak ne szagasson!
wiev detail is minimumon van.
Ha igy sem lenne jó, akkor lehet játszogatni a view meg detail távolságokkal.
Nekem egyébként semmi ilyen gondom nincs, szintén vista, 8.12 és hd4670.
Thrash \'Till Death
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Csak sajnos lelõttek mire el tudtam volna lopni...
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
namármost azon a részen a térkép mutat is egy leszállóhelyet, az a rendõrség épülete egyébként.
ott lenne a harci helikopter ?
nekem még nincs végigtolva a történet, szal azt kérdezném (hogyha ott kéne lennie), hogy mi kell ahhoz, hogy ott legyen a leszállóhelyen a harci helikopter ? 😄
thx
Valakit kiütöttem, sorry.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Jött egy hívás, hogy Brucie megadta a telefonszámomat valakinek. Az küldött egy mms-t az illetõ, hogy lopjak el egy verdát. Pontos helyet nem adott, csak egy helyszínt.
Megtaláltam és a kocsit is, de nem tudom hová kell vinni. Semmilyen új jel nem jelent meg a térképen, nem ír, nem hív senki.
Tudtok errõl valamit?