Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mért van az hogy egy idö után,ugy kb 10-16 perc játék után elkezd szaggatni a játék?
Amd Athlon 64 X2 Duol Core 5400+
2 Gb DDR2 800 Mhz
Ati Hd 3870
Már szinte 1024*768 ba játszom mediumon!
View Distance: 1
Detail Distance: 1
Tud valaki segiteni?? mert ha nem akkor inkább többetér ha letörlöm a játékot!😄
púúúúú
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
púúúúú
Lehet a játékban kaszinózni?
Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Sajnos nincs kilátás hogy új gépet kapjak mostanába xd
De az öccsémel együt Gta fanok vagyünk és nagyon szeretnék rajta játszani!
Fejbõl nem tudom melyik gombon van, ha TAXI van a közelben füttyent egyet a csávó, odajön a TAXI beszálsz, és a TAXi menüjébõl ki tudod választani a célpontokat, hogy hova szeretnél menni....
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
De nem is kell mert így is élvezhetõ!
De csinálok majd egy benchmarkot.
Nekem az Undercover is szépen fut rajta.Ott minden max-ra van felvéve 2x élsimítás és csak akkor szaggat be néha amikor nagyon bemelegszik.
tegnap egy érdekes dolog történt, haveromnál játszom Xboxon, õ a deal-t választotta, kerestem egy mentést ami a legközelebb van a végéhez, mondom nézzük meg mi van a revenge választásakor. nem tudom a rommá cheatelés miatt (játék végig vitele után egy kis móka és kacagás, weapon, helikopter kód), vagy amúgy is elõjön, de:
megtörtént a nagy döntés, revenge, az esküvõkor megtörtént aminek történnie kell, játék befejez, aztán barmolás. egyszer csak jön egy unknown caller hívás, felveszem, egy nõ beleszól, hogy mi van megváltozott a számom vagy valami ilyesmi, meg hogy unja magát, találkozzunk egy óra múlva. ok, na de ki is volt õ? Kate! :| mivan? mondom ok, menjünk nézzük meg, elmentem a házhoz ahol anno Katet felvettük, és elmentem Kate-el randizni 😮 most akkor Kate meghalt vagy nem? 😄 hogy tudok egy halott nõvel randizni? <#idiota >#idiota >persze megnéztem, hogy én vagyok most hülye, és rossz töltés van betöltve, de nem. a pénz ua. amikor befejeztem a játékot, Roman száma megvan, Kate száma nincsen. hát nem tudom mi volt ez, de furcsa, és vicces volt. 😄
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Processzor: Pentium Dual-Core T2390 (1.73GHz,533MHz FSB,64bit
Memória: 3GB DDRII667
Merevlemez: 160GB HDD(SATA 5400rpm)
Kijelzõ: 15.4" (WXGA,Color Shine)
Grafikus vezérlõ: ATI Mobility Radeon HD3470 256VRAM
nekem ilyen :
dual-core t3200 2 GHZ
2 gb ram
ati mobility radeon hd 3470 512 mb
én ezen meg se probáltam mert már a race driver grid en meg a dirt ön észrevettem a lassuságot ...
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
csajozni meg tán csak neten tudsz, vagy azokkal akiket a küldetések során ismertél meg
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB
púúúúú
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
menj, 20 FPS-el jobb lesz a játék, ha a még erõsebbet veszed meg!!!!
púúúúú
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Pentium D 940 Mind 2 magos Dual Core
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Eddig azthittem a 2magos proci a pc-be meg a laptoba is ugyanúgy mûködik.
Amúgy az egyik ismerõsöm azt mondta, hogy a Pc-ben a CPU-t optimalizálni kellene, mert neki is ez volt a baj a Pro Street-nél (tudom az más tészta)de hátha. Csak nem tudom mivel lehetne optimalizálni<#circling>#circling>.