Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Be van lõve 1280x1024-re, medium/high, distanceok 40-50 körül, shadow 0, és megy szépen ahogy kell.
annak a vasnak teljesen normálisan kéne vinnie a játékot, szóval még a rendszert is át kéne nézni ha régebbi, kitakarítani a szemetet, ilyenek...
nyilván
Racism is a weapon of mass destruction!
A hangkártya nála igenis lehet ludas, mert ha nem fullspecaudioban indul a game, akkor sokaknál lekorlátoz 20 fps körüli értékre.
csinálj egy commandline.txt - t, és rakjál bele okos kapcsolókat (nálam -novblank -noprecache van)
ja, természetesen ne rakd lowra, nyugodtan mehet a high/highest, a viewdistanceot kell lejebb venni egy kicsit (lehet még trükközni a memóriakezelésével is, de én azzal nem foglalkoztam, szóval azt majd vki más meséli el 😉 )
Racism is a weapon of mass destruction!
Segítsetek nekem légyszi'!
Iszonyat lassan megy a játék. Felbontástól függetlenül 13-15 fps a benchmarkban. De azon kívül is olyan, mint a lassított felvétel. 1280x1024 High-High beállítással ugyanúgy, mint 800x600 Low-Low-on, amikor minden minimumon van.
Gigabyte GA-EP43DS3L alaplap, Dual Core E8400 3.0 Proci, 2x2 giga Geil Ram 800MHz, Sapphire 4850 512MB.
Ilyesmi configon. A hangkártya az alaplapi integrált, ami optikai kábelen keresztül megy az erõsítõbe. (ezt csak azért, hogy hátha számít ez is valamit)
Van ötletetek miért lehet ennyire lassú? Nekem is Intel P. III. Xeont ír ki a bencmark, 95% proc terheltség mellett. Minden más 50-60% körül mozog.
Kerítsem elõ az SB Live hangkártyámat, vagy az alaplapinak nincs semmi köze hozzá?
Driverek újak természetesen. Catalist 8.12, stb.
Ha van ötletetek merre induljak, akkor írjátok meg plíz!
ha ilyen miatt idegbajt kapsz haver...háááát
ha tetszik, ha nem így szokták magyarítani a jatpack-et, igaz helyesen hátirakéta pl
(szerintem is ultra gáz szó, de van rosszabb is)
Kaptam egy küldit hogy Jacobbal, helikopterrel kergessek egy másikat. Van valami tipp hogy hogyan lehetne könnyen megcsinálni? Ûberszar a helikopter irányítása.
http://goo.gl/gd6Zi5
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
akkor semmi exta a gamben?
szerintem bõven játszható így
ph most volt 1 nagy vga teszt
még hd4650-essel is jól fut
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
van e hátrakéta vagy vadászgép,ejtõernyõ, el lehet e vinni a nagy repcsiket a repülõtérrõl ? elõreis köszi
de játszható
2,33hz 3.05 ghz
ramok 4-4-4-12 800 helyett 870mhz
csak éppenséggel ezek az opciok GTA4-nél semmit sem számítanak, akármit állítasz akárhol.
hát ezt hiába állítod be...
25-42fps-el
4x 4x aa af beállítással
1280x1024
view 40%
azon kívûl minden max
képhiba ÉS hibás texturák se nagyon vannak
8.12 cat
Így van a 2 kari egészen más, hisz mind a 2 más magra épül.
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Akár lehet konfigfüggõ is a dolog? Mert nemhiszem el hogy egy ati 4850 en ne menjen el a progi, mikor már egy 3870 es is jól elmegy.
!Forza Ferrari!
http://www.hotrod-online.extra.hu/download.php?list.14(magyarosítás nem teljes de jól használható)
amúgy átmentél már a város egyik végébõl a másikba nem olyan kicsi ez a város<#eplus2>#eplus2>
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
van 1 Logitech Cordless Rumblepad 2 USB Vibration-om már 3éve ilyet használok
eddig az összes játék felismerte tökéletesen
a gta 4 az nem
a patch 1.0.0.1 után felismerte de nincs rezgés
a régi gta-ba tökéletes volt
5.02 driver, xp sp3, fedor gta
XBox 360 Controller Emulator 1.1 ezzel is kínlódtam, de nem jött össze
a gombok nem állíthatók a játékban
logitech profillerrel lehet be tudnám állítani de nem szívesen kínlódnék vele, mert Force Feedback úgyse lenne
1. most várjak a következõ patch-ig hónapokat?
2. Real Car Modern Mod mikorra várható, mert ilyen kamu autókkal nem igazán jó?
3. magyarítás mikor lesz kész?
amúgy elég kicsi a város és hiányolom külváros/vidéket
púúúúú