Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
maga a játék pedig szvsz JÓ 😊
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Amikor nem volt túlhúzva nem is volt ilyen gondom, csak mindig akkor jut eszembe, amikor már elindultam küldibe és így elmarad a visszaállítás... (mondjuk ez nem is BUG, hanem a saját hülyeségem)
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy ha a játékot már kiakasztottam, akkor az infernus meg a comet kocsikat ho találom?
a segitséget elõre is köszönöm
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze hamár túl vagy ezen és Gerry-t hagytad életben akkor valóban problémásabb a dolog 😄
"miért nem lehet egy rendes követõ kamerát berakni, ami kanyarban is követi rendesen az autót?"
Miért, egeret nem használsz? 😊
A "stáblistán" a végén, több mint 1000 név szerepelt.
Érdekes módon nekem semmi gondom nem volt ezzel a gémmel.
Azért mert neked problémád van (azt sem tudjuk mi,) akkor egybõl "sz.r" az egész játék? 😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Vicc ez a játék...😄
Alonso forever :) Amd athlon64 x2 6000+,8800GTS G92,4GB DRR2,Gigabyte MA69G-S3H,Logitech G25
Idióta társaság... <#falbav>#falbav><#rinya>#rinya>
180.84 volt eddig, erre azt írták hogy GTA-hoz lett csinálva, nem tudtam van-e újabb (mármint GTA-hoz elsõsorban).
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
de külön kérésedre: 181.22
Racism is a weapon of mass destruction!
de az el nem indulásra mi lehet a magyarázat? (érdekes, amig warez volt, addig nem csinált ilyet...felraktam az og-t, azóta szivat)
Barny te ne próbálj meg ötletet adni jó? Kösz!
letöltést megoldom :|
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
-szigorúan sztereón hajlandó megszólalni, telibeszarja az 5.1et
-a -nomemrestrict eredményeként másfél-két óra játék után örülök ha 5-10 FPSt elérek
-néha nem tölti be a mentéseimet, ekkor reset
-néha el sem indul, mindenféle hiba vagy magyarázat nélkül: reset
-hiába állítom a controlsban hogy ne kelljen nyomva tartanom a jobb egeret célzáshoz, nem zavarja
a röhej, hogy og-n is, meg warezolton is ugyanezeket dobja
Szerinted mennyire dühítõek ezek:
1.) Textúrák és árnyékok egy része csíkozottan jelennek meg (vagy látszik egy része, vagy a mögötte levõ fal látszik...), mozgás közben full villognak...
2.) Kurva nagy a pop up. Nálam legalábbis nagyobb, mint egy pár ismerõsnél. Ha pedig használom a -memrestrictet vagy a -nomemrestrictet, meg tudom szüntetni... annak az árán, hogy 1-2 perc után 2-3 FPS-re lemegy a játék és elkezd beakadozgatni...
3.) 5.1 hangrendszerrel trükközni kell, hogy legyen mély meg center... Másoknál nincs is 5.1 opció a játékban, pedig van nekik is olyan rendszer
4.) Van bennem kis kreálási véna, szoktam videókat csinálni. Néha versenyt is rendez a R* belõle, feltöltöd és még nyerhetsz is. Mi a gond? Az, hogy nem tudok feltölteni, mert azon nyomban Failure-t ír ki a gép. gtaforumson már kb 10 emberrel írtunk egy topikba, hogy ez van és le se szarnak minket.
púúúúú
azért akarom azt a csaj tm ert elvileg el tudja venni az egy és két csillagos körözési szintet, ha felhivom, és igy a nagy semmit tevésbe kocsik leszállitásakor jól jön, ha lopok egy kocsit pl, és el kell vinni egy helyre, akkor ne az utolsó kanyarba mennyek neki egy köcsög zsarunak, és rázzam le😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ha van hozzá gép, tud ez jó is lenni.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
én csak felét fizettem ki, de már bánom 😞
púúúúú
ja, a textúrás téma az változatlan...haver most kunyizza éppen a kártyámat, mert ki akarja tolni...szóval egy hétig az atija lesz nálam, lehet...bár nem szívesen adok oda iylet (bár a GTAnk közös...ketten megvettük felesbe 😉 )
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
késõbb vissza fog kerülni vagy már baszhatom?😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
megnézem ezt az árnyék dolgot... de a textúrák... 😞
annyi szar bug van még mindig és egyik pecs se javítja. Dühítõ.
púúúúú
ease up öreg (fõleg mert alapvetõen egy pozitív, értelmes embernek tartalak...)
Nálam villognak az árnyékok ati kártyával, van erre megoldás? Legújabb patchet is felraktam.
Thrash \'Till Death
ez még mindig nem a warez topic!