Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Vicc egy játék, én letöröltem 10 perc után... De ha neked bejön akkor játsz vele nyugodtan😊.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
TDU nick: HUN_Matt_92
1. Újraraktam a gépet, majd felraktam a játékot, amentéseket hogy lehet átrakni (átraktam a fájlokat, azt írta ki, hogy gond van a winyóval)?
2. Ha meglesz az eredeti át tudom rakni a mentéseimet?
TDU nick: HUN_Matt_92
én ide szoktam feltölteni
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Jóóóó az is nekem.Bár elsõ tervem majd az lesz hogy megtaláljam a hintát.<#vigyor3>#vigyor3>
Utána jöhet a városnézés.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Szevasz Memph! Nincs tuning, van Comet!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Fél órája vettem meg a GTA IV-t és hát már most ámulatba ejtett.Nagyon diszkrét a csomagolása plusz ami benne van hát az oltári.
A Túlélési kézikönyv,az utikalaúz nah meg a pószter/térkép.
A térképet lesve látom mik hól vannak stb.Amm azt szeretném megtudni hogy külön Tuninggal foglalkozó garázs van-e a játékban?
Térképen nem jelöl ilyesmit. Jah meg hogy Porschéra hasonlító verdával találkozott-e már valaki?<#vigyor3>#vigyor3>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Szép karriert futsz, hogy már 14 évesen 'internetsztár vagy..'😄
Telepítés végénél amikor újra kéri a disc 1-et hiába rakom be nem fogadja el.
Olvastam valamit neten h másoknak is volt ilyen probléma de a csávó nagyon szarul magyarázta el hogy hogy kell 😞
http://facebook.com/musicleander
az meg hogy több cheater lesz kétlem, mivel így is sok cheater van mert nincs anti-cheat ebben a kibaszott játékban. szóval nem oszt, nem szoroz, max annyi hogy tudok játszani haverjaimmal akiknek nincs rá pénzük...