Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
<#bohoc>#bohoc><#bohoc>#bohoc><#bohoc>#bohoc><#bohoc>#bohoc>
púúúúú
Racism is a weapon of mass destruction!
#33074 (fekete0012): te meg ügyesen beveszed
#33037 (elite): Amúgy én a 3D-s GTA-kban valószínûleg gyerekkori tévhit miatt sokszor úgy gondoltam, hogy a tengerentúlon valahol egy új, érdekesebb felfedezni való világ vár. <#idiota>#idiota> De késõbb elgondolkodtam, hogy hogy is mûködik ez az egész és beláttam, hogy mégse vár semmi se. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Habár nem tudom, a 100%-os végigjátszáshoz az összes ruhát is meg kell venni? XD Mert akkor esetleg hasznos lehet.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
sztem úgyvan h elviszed randira és utána 2-3 alkalommal használható aztán megint el kell menni randira ha felhasználtad 😄
elvileg ha 100%, akkor, ha felhivom mikor köröznek, akkor nem fognak üldözni a zsaruk
nos, 100%-on vagyok nála, és ha körözésközbe felhivom, akkor vagy randira akarja hivni, vagy dobni lehet.😞((
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Képet meg most nem tudok adni, keresgéld, 20-25 perc TELJESEN déli irányba indulva
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Csináljam meg Bruice küldetéseit?
A Gta 4 játékban elértem a 68 %-ot!
Felhívhatom Packie-t, Bruce-t, Roman-t, Little Jacob-ot!
Megszeretném csinálni Stevei 30 autós küldetésését, de stevei-tõl csak egy sms-t találok, és az nem az.....
Nem igazán tudom, hogy mit kéne csinálnom? Vki járt még így? A 85 fõ küldetés az kész van.....
A bosszút választotam a 85-dik küldetésnél, ha ez számírt vmit!
Xbox360-on játszok vele..
Elõre is köszi a válaszokat!
neten randiztam vele (ujra megjelnt szerencsérew)
visszairt, irftam neki, megbeszéltük a randit, elmentem elvileg azokkal a ruhákkal, amiket szeret, meg olyan helyre amit szeret, a kedvenc kocsijával.
elköszöntem tõle, utána néztem, nincs bene a telefononba. nah mondom biztos ir elvileg emailt vagy sms-t, de semmi, most néztem, megint ott van neten fent:S
mégis hogyan lehetna barátnom??? kell a képessége xD
marha jó szigeT!!!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Képet most nem bírok csinálni (melóhelyen vagyok). A sziget legdélibb csücskérõl kell indulni, és pontosan délnek haladni. Ha kicsit is letérsz, nem fogod megtalálni.