Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van hardver fórum is
Mint például az enyém. Minden szál rajta csak a procim fogja vissza..
púúúúú
LINK: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=253&grp=3
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
Amúgy az nem pagani utánzat, inkább Murcealago, de a segge tényleg pagani. Hibrid 😄
púúúúú
púúúúú
thx
Help kéne!...legelején a játéknak a Clean Getaway küldetés nem müxik vmiért. Vlad elküld egy Blista Compactért vonattal, a kocsit megszerzem. eddig rendeben is van, de ha odaviszem a garázsokhoz a kocsit, semmi sem történik. Elolvastam a küldetés leírását és elvileg Vlad kéne h hívjon vagy én õt..de nem hívom. (ha felhívom manuálisan, akk üzenetrögzítõ van) Mit kéne csinálni?!
téháiksz
Helo...ezzel mar a kormanyom es a gamepadom is megy😊
Speedlink SL-6535 Gamepad😄
Nagyon nagy stil igy jatszani vele...xD
37 eves muter is nyomta vele 1 orat XD
Csak masoljatok a Grand Theft Auto IV mappaba😊(amit a .rar-ban talaltok)<#worship>#worship>
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Nem tudom, hogy ez a lekezelõ stílus mire jó... Szerintem normálisan kérdeztem, igen, aláírom, hogy a FAQ-ban elõször nem vettem észre a hibakódot, pedig elhiheted, hogy az volt az elsõ, amit megnéztem.
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Xboxon játszom a játékot. A kérdésem elsõsorban azokhoz szól akik sintén konzolosok vagy természetesen azokhoz akik tudják a választ... 😊
Letöltöttem a kiegészítést, elvileg feltelepült, de hol látom a játékban vagy akárhol hogy az tényleg okés??
púúúúú
viszont semmit sem ér az újraindítás, ugyanis a hiba nem tûnik el vele... Szóval valami tipp?
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Valamint most elõször elõugrott egy olyan kis buborék is, amire kattintva ez jött elõ

Egy ideje fagy a játék. Megcsinálok egy küldetést, aztán a következõ közben már fatal errorral elszáll a progi. Eddig nem volt vele semmi bajom. Nagyobb változás sem történt a gépen. Újratelepítés nem oldotta meg. Valaki tapasztalt már hasonlót? Esetleg valami tipp, hogy mi okozhatja?
Köszi elõre is!
Remélem érthetõ voltam és tudtam segíteni.
Mente et Malleo
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
Amúgy már szórakozok énis az editorral de még semmi komoly. Ha lesz vmi úgyis bemutatom 😄
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
A karaktereink azért ilyenek, mert egy Player Selector nevü progit használunk. Ez nem minõsül csalásnak, mert a kinézeten kívül semmi extrát nem ad, vagyis annyit, hogy egyes karakterek gyorsabban tudnak szaladni, másik lassabban.(lásd dagadt rokker) A játék összes karakterét lehet vele használni, Niko kivételével az összes szereplõt is. (elvlieg Nikonál fagyások voltak azért nem lehet használni) És beszélni is tudnak, alap köszönésektõl kezdve káromkodásokig. Brucienek marha nagy beszólásai vannak 😄 Ha érdekel a program, innen letöltheted..
Mente et Malleo
De lenne kérdésem:
A videót a játékban rendereled és utána rakod alá a zenét?
Hogy tudtok ilyen karakterekkel menni?
És grat! Jópofa lett. 😄
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.