Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Amúgy nekem szerencsém van, a játék eleje óta elkerültek a nagy akadások és a bugok és már jó ideje tökéletesen fut.
Nekem egy nagy újítást hozott ez patch, a fényújságok Star Junction-ön most már végre mûködnek+ a Clock Tower kiírás fölött a digitális óra.
Nem nagy dolgok, de nálam nagy ûrt hagyott a hiányuk.
Másnak is hiányoztak ezek a dolgok eddig a játékból?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
sikerül megoldani a dolgot
vagy mire idegbõl leveszem a játékot és visszarakom régi peccsel és akkor byebye multi...
púúúúú
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
púúúúú
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Mióta kijött a játék ti csak leszarozzátok meg az fps-eket nézegetitek,mi a szarnak kell nézni az fps,most játszotok vagy számokat nézegettek?Mindenki szidja mióta ez a forum megnyilt.Én ugy játszom vele az elejétöl ahogy megy most nálam sokkal jobb lett az uj patcht-öl.bár én eddig sem szaroztam játszottam ahogy tudtam.De némely ember itt igen nevetséges,kérdezösködtök kinek hogy megy....nem tök mind 1,ha tetszik játszatok vele ha nem akkor le kell törölni. (saját vélemény).
Sakkoo.......Baszkiiii
de ugyanugy kifagy 50 méterenként, megy a mail supportnak.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
fõleg hajnal fél 2 után.
mondjuk egetverõ probléma nem is volt sose vele
de pont ez a célja a konzolgyártóknak, hogy vegyék a szarukat pc helyett :S
hüje!
Because fuck you. That\'s why.
tagadd le!
aztán szerintem vegyél elõ valami könyvet, ami a helyesírással kapcsolatos, mert abból eléggé borzalmas vagy.
pff.
nah jovan, innentõl majd köv. nextgen konzolon tolok csakis GTA-t, faszkivan <#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
fail <#idiota>#idiota> :ASD:AS😄A😄ASD:

púúúúú
Azt a kibaszott bugot, amivel napokat szenvedtem még az elsõ/második patch elõtt. Ha bekapcsoltam bizonyos commandokat, akkor bár javult a teljesítmény, de elkezdett 1-2 perc után izomsan akadozni a kép... Nem FPS leugrás, hanem BEAKADOZÁS. És mivel a gta iv multi csakis az új patchel megy, ezért vagy megoldom ezt, vagy elbúcsúzhatok a multitól, mert ezzel a patchel játszatatlan SZÓ SZERINT a játék.
Ezért dobjon ki az ember istenverte pénzt az ablakon???
púúúúú
Racism is a weapon of mass destruction!
de ez szerintem egyedi hioba lesz nálam, csak nem tudom mi okozza, pedig memóriazabálás is 388-ra van belõve az 512es VGAhoz.
ettõl az idegesítõ akadozástól eltekintve ugrott jópár FPS-t egyébként.
púúúúú
A patch kinél gyorsított egyébként? Nálam eszméletlen gyors lenne árnyék nélkül, de sajnos úgy meg nagyon szar... Megy az ember az épületek közt és mindenhol világos van, sehol se árnyékos... Legalább akkor már azt hagyták volna benne, hogy azok árnyékot vessenek, a jármûvek, emberek, kis objektumok ne.
púúúúú
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
1. Ne vedd meg, ha nem is tudod, hogy hogyan teljesít.
2. Próbáld ki.
Nem tom ti hogy vagytok vele, de ez valami eszméletlen hülye kérdés, kb arra jó, hogy "na bejövök ide és frenkizek a kiscsávóknak, hogy milyen az új vga-m" Már bocs.
púúúúú
Nekem Asusom van.Túlhúzott és extra hûtés van rajta.Írj róla lécci vmit akár priviben hogy hogyan teljesít a játékokban.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
GTA V (*.*)
vagy ha éppen hallasz egy számot és nem tudod a címét, hívd fel mobilról a ZIT-et (945-555-0100 )
Blood Brothers küldetésben. (Derrick vagy Francis)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
és elõtte fel kell tenni a régebbi patcheket?
van ott on,off,low,medium...hol a high?XD
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10