Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balint1111
Melyik nvidia drivert szereti a legjobban vista alatt?

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Kit--Kat
Ki járt oda, nem emlékszem😊
Amúgy nekem szerencsém van, a játék eleje óta elkerültek a nagy akadások és a bugok és már jó ideje tökéletesen fut.
Nekem egy nagy újítást hozott ez patch, a fényújságok Star Junction-ön most már végre mûködnek+ a Clock Tower kiírás fölött a digitális óra.
Nem nagy dolgok, de nálam nagy ûrt hagyott a hiányuk.
Másnak is hiányoztak ezek a dolgok eddig a játékból?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

balint1111
Minnél valóságosabb annál jobb szerintem.

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

TaRka0107
Szerintem a grafika is fontos meg sokaknak számít!! Az tény hogy ha valaminek überbrutál grafikája van mint pl. a Far Cry 2 - nek de a játékmenete meg nem túl jó, unalmas akk már szar a játék is😄 De én például az olyan játékokat szeretem ami valószerû. Ez az én véleményem, nem vitatkozni akarok.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

n3whous3
Örülnék, mert fasza dolgokat raknak bele, de mit ér, ha elkúrja teljesen a játékot? Megint napokat fogok keresgélni meg szívni, mire vagy

sikerül megoldani a dolgot
vagy mire idegbõl leveszem a játékot és visszarakom régi peccsel és akkor byebye multi...

púúúúú

Stefibaba
De legalább örüljetek annak, hogy egyáltalán csinálnak pecset hozzá, és nem szarnak magasról a fejünkre, hogy le vagytok szarva... A Reflections off meg a shadows off egy barátomnak sokat segített pl mert gyengébb gépe van, és mostmár "normálisan" tud vele játszani (nem szaggat, stb.) szal ronsoval meg nagyjából egyet értek, az 1. patch elõtt nekem se volt több fpsem 25-nél mégis végigvitem a játékot, bár néha volt 1-2 keresettlen szavam a készítõkhöz, de istnem, kibírtam... Bár én szerencsére nem vagyok olyan ember, aki csak úgy hajlandó játszani, hogy mindent ûberbrutálmax grafikára rak, és csak úgy élvezi, én jól elvagyok rondább játékon is. Pl, a Saints Row 2-nek se egy brutális grafikája van, mégis elvagyok vele, mert megvan az ami mostmár sok játékban nincs: a játékélmény. Egyre több fejlesztõ megy rá a grafikára és a fizikára, de nem jönnek rá, hogy egy játék akkor lehet nagyon sikeres, ha van benne humor, kicsit unreális (nemúgy mint a gta iv pl 😄) Meg az még 1 nagy baj, hogy sokan, elvárják, hogy egy játék legyen szép, jó legyen a fizika, meg legyen jó az MI, de menjen el egy 4-5 éves configon is. Sajnos ezt sokszor nehezen lehet össszehözni mert bármennyire le akarják tolni a gépigényt. NEM TUDJÁK Mer nézzétek meg azért a R* nem szar játékokat készít, és még optimalizálni is tud, csak sajnos ennél a játéknál annyira nem sikerült. De PL a Bully Scholarship Edition (gimis GTA 😄) is egy nagyon hangulatos játék, mert vicces, van benne románc, ellenségeskedés, az ember tényleg úgy érzi, mintha egy gimnáziumba játszana (azért vannak elrejtve GTA-s utalások pl: Diablo Stallion és Regina a szervízben, meg egy GTA-s karakter is ide járt a Bullworth Academyre stb.)

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

n3whous3
#34659, szitokszavak nélkül csak neked.

púúúúú

n3whous3
Te meg baszd telibe anyukád, én eredetibe MEGVETTEM és nekem van jogom itt pofázni arról, hogy ilyen szar meg olyan szar, mert van jogom felháborodni is, nem TUDOK így játszani vele, 1-2 perc után behal az egész és a multi nélkül szart se ér és ha nem rakom fel a patchet, akkor multi se lesz.

púúúúú

TaRka0107
Ronso megnézném hogy ha 10 fpsed lenne akk játszanál-e vele! Meg ha más jobb grafikájú játék megy a gépeden, a GTA meg alig akar az kicsit idegesítõ!!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

ronso
Emberek
Mióta kijött a játék ti csak leszarozzátok meg az fps-eket nézegetitek,mi a szarnak kell nézni az fps,most játszotok vagy számokat nézegettek?Mindenki szidja mióta ez a forum megnyilt.Én ugy játszom vele az elejétöl ahogy megy most nálam sokkal jobb lett az uj patcht-öl.bár én eddig sem szaroztam játszottam ahogy tudtam.De némely ember itt igen nevetséges,kérdezösködtök kinek hogy megy....nem tök mind 1,ha tetszik játszatok vele ha nem akkor le kell törölni. (saját vélemény).

Sakkoo.......Baszkiiii

tommygear
nem.
DJS8
na mindenkinek szar az új patch? :/

bertino
nah, magam se hiszem el, de ujraraktam még egyszer.

de ugyanugy kifagy 50 méterenként, megy a mail supportnak.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
egeh, csak néha felbasz :|
fõleg hajnal fél 2 után.

tommygear
akárhogy nézzük ez nem a R* hibája, nálam semmi gondd
mondjuk egetverõ probléma nem is volt sose vele
tommygear
jó ez egy játék... ez így sikerült
de pont ez a célja a konzolgyártóknak, hogy vegyék a szarukat pc helyett :S
letagadom!

hüje!

Because fuck you. That\'s why.

bertino
jelenleg alant látható hibák is masszívan statuálják ezt, ugye ?

tagadd le!

aztán szerintem vegyél elõ valami könyvet, ami a helyesírással kapcsolatos, mert abból eléggé borzalmas vagy.

Hüje. Egy csomót megírtak már normálisan pc-re baszd meg.

bertino
de ha egyszer PC-re képtelenek normálisan megírni egy kib@szott játékot ?!?!?!?!?

Basznád te telibe. A R* még mindig az egyik legjobb fejlesztõ, hasonlíts össze pl. az uborkával. Vegyél dobozt, ha nem bírod a kiképzést.

tommygear
ne hódolj be a konzolnak 😞
bertino
most meg gondolt egyet és elindult.
pff.
nah jovan, innentõl majd köv. nextgen konzolon tolok csakis GTA-t, faszkivan <#zavart2><#zavart2><#zavart2>

bertino
most ujraraktam és mostmár ezt írja XP-n:

fail <#idiota> :ASD:AS😄A😄ASD:

n3whous3
Ja és igen, már nem használom azokat a commandokat, most grátisz kapom alap esetben a bugot.

púúúúú

n3whous3
végigvártad? A😄:ASD:ASD annyi idõ alatt 5x nyomnék resetet, hogy "tuti lefagyott".

púúúúú

n3whous3
Na ez az :@@ Hogy baszná telibe R*, hetek óta nem játszottam,fellépek, hopsz patch, öröm é bódottá... Aztán mikor elindul mit látok?
Azt a kibaszott bugot, amivel napokat szenvedtem még az elsõ/második patch elõtt. Ha bekapcsoltam bizonyos commandokat, akkor bár javult a teljesítmény, de elkezdett 1-2 perc után izomsan akadozni a kép... Nem FPS leugrás, hanem BEAKADOZÁS. És mivel a gta iv multi csakis az új patchel megy, ezért vagy megoldom ezt, vagy elbúcsúzhatok a multitól, mert ezzel a patchel játszatatlan SZÓ SZERINT a játék.

Ezért dobjon ki az ember istenverte pénzt az ablakon???

púúúúú

gfreak
hmm...gyorsnak gyors, az árnyékokkal is egész jó, ellenben most három óra játék után elõszeretettel beakad egy5-10 percre...mindennemû átmenet nélkül, száguldozok elmebeteg módon, aztán fullstop...majd mintha meg sem akadt volna, a kis 5perces (a legrosszabb olyan 12-3 körül volt) kényszerpihenõ után hiretlen beindul megint

Racism is a weapon of mass destruction!

lacinkacinka89
Köszi szépen !!

bertino
nálam kibaszott sokat javított a patch, elõször merem kimondani, hogy folyamatosan fut a game, ha a memória megtelések miatt 50 méterenként haladva nem állna meg a kép, majd elsötétülne és ujra visszajönne, azt mondom, hogy még talán játszható is lenne.
de ez szerintem egyedi hioba lesz nálam, csak nem tudom mi okozza, pedig memóriazabálás is 388-ra van belõve az 512es VGAhoz.

ettõl az idegesítõ akadozástól eltekintve ugrott jópár FPS-t egyébként.

n3whous3
ejj, mi van már, az 1.0.3.0 patch óta kéne a DVD? Újra raktam windózt és most felraktam ezt, de kellene a dvd... Pedig az elõzõ patchben meg úgy olvastam, hogy kellene lennie no dvd módnak.

púúúúú

n3whous3
Akkor is van megbízható "kerek perec" tesztoldal.

A patch kinél gyorsított egyébként? Nálam eszméletlen gyors lenne árnyék nélkül, de sajnos úgy meg nagyon szar... Megy az ember az épületek közt és mindenhol világos van, sehol se árnyékos... Legalább akkor már azt hagyták volna benne, hogy azok árnyékot vessenek, a jármûvek, emberek, kis objektumok ne.

púúúúú

The Protector
Megkérdeztem.Mert pár órája van a gépben de nem nagyon próbálgattam.Nézegettem teszteket stb.De nekem az többet ér ha egy tulaj írja le a véleményt és nem egy ember akinek fizetnek érte.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n3whous3
Értem én ezt?
1. Ne vedd meg, ha nem is tudod, hogy hogyan teljesít.
2. Próbáld ki.

Nem tom ti hogy vagytok vele, de ez valami eszméletlen hülye kérdés, kb arra jó, hogy "na bejövök ide és frenkizek a kiscsávóknak, hogy milyen az új vga-m" Már bocs.

púúúúú

The Protector
Gyártó?
Nekem Asusom van.Túlhúzott és extra hûtés van rajta.Írj róla lécci vmit akár priviben hogy hogyan teljesít a játékokban.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

gfreak
nekem is 9800GTm van...tökéletesen elégedett vagyok xD

Racism is a weapon of mass destruction!

The Protector
Új karim van.Nvidia 9800GT .Vki játszik ilyennel?És mik a tapasztalatok?

RiCSi1234
Vagy ha merjük feltételezni, hogy eredeti game van neki, akkor adtak hozzá kis könyvecskéket, na ott az egyik könyvecskében az összes elõadó, és számcím benne vagyon..<#idiota><#idiota>

GTA V (*.*)

itt egy teljes lista a számokról
vagy ha éppen hallasz egy számot és nem tudod a címét, hívd fel mobilról a ZIT-et (945-555-0100 )
lacinkacinka89
Ok. Semmi. Már megtaláltam

Ebben a küldetésben mi a következménye hogy kit ölök meg?

Blood Brothers küldetésben. (Derrick vagy Francis)

lacinkacinka89
Sziasztok! Az lenne a kérdésem h a játékban található zenéknek a címét vhonnan le tudom szedni ?? Mert kéne az egyik szám. Hogyan tudnám elérni ???

Redbull756
gamertag listából léci vegyetek ki.
köszi!

rage
Nálam van high meg very high is, de az OFF kikapcsolja teljesen.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

megéri letölteni az uj patchet?
és elõtte fel kell tenni a régebbi patcheket?

Barny
ja de most mi micsoda?xd
van ott on,off,low,medium...hol a high?XD

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

rage
Most már ki lehet kapcsolni az árnyékokat teljesen.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

az uj patchel van ennyi fps-ed??

nem lesz, mivel Xbox 360 exkluzív
Barny
Erdekes ez az uj patch....az ut ugy nez ki mintha osszegyurtek volna xD
Hullamos<#idiota>

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM