Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azzal vagy 4850 (1Gb)-el hibátlanul megy.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Most lehet überbrutal hülyeséget kérdek, de PC-n lehet játszani azzal a DLC-vel Lost and damned-el vagy mi az?.
AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT
Mert Intel Q6600-as procival Geforce 9600 Gt 2 Gb rammal meg P5 alaplappal nem szabadna szagatni közepes beállitások mellet se
púúúúú
Ma játszottam a GTA 4-el elkezdtem újra játszani vele és egyszer csak elestem a motorral és amikor felakartam venni a motort belenõttem a földbe
Ilyen fordult már elõ veletek ?
(Eredeti a játék)
Elõre is KÖszönöm a Válaszokat
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Lacee86: Kiválóan megsaccoltad. Nálam olyan szintû géppel úgy futott.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W