Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

taxi hivás mennyi számot?

Lacee86
186.18-as a legújabb. FPS növekedést nem tudom, mert nálam CPU limit van.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Melyik a legujjabb nvidia driver? és az mekkora fps növekedést jelent a játékban hogyha egy ujjabat felteszek? tudom hogy hülye kérdések meg hogy megtudnám nézni googléban is de kiváncsi vagyok hogy ti mit mondtok:D

a 8 az nekem egy kicsit sok :D de azért kössz.

fery02
Singleben csak.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Yulcsa
Üdv, vannak már (vagy lesznek) kiegészítõ autók a játékhoz? A San Andreashoz annyi szép kocsi volt, remélem itt is lesznek vállalkozó kedvû modderek... :)

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Tényleg ez volt a baj.
Nem, mert ha kitörlöm, akk sír a gtaiv.exe, (pedig nem fedoros crackem van.)
Az az alice.asi az nem a Fedoros crackben van? Vagy lehet én tudom rosszul? :)
ChuckyHUN
hol laksz? én eladom az enyém 8ezerért :D

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

nyugi majd megfogom venni énis deamig nincs egy jó gépem tök fölösleges. ja meg majd ha olyan 6körül lesz az ára akkor.

ChuckyHUN
magamnak vettem meg :)
szal mielõtt buziságokat magyarázol, gondold meg ;)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Firerock
most arra vagy kemény hogy apu megvette neked?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Valaki nem akarja elküldeni az eredeti alice.asi-t erre a mailre:[email protected]?
Nuclearity
finishim multiban is van esetleg? :D

ChuckyHUN
meg kéne venni

Na végre letöltött... öö megvettem a játékot.<#crazya>
Szerintem egész szépen megy ahhoz képest hogy milyen gépem van, olyan 17-20 fps 800*600 medium-lowon.
A gépem egy Asus p5ld2se alaplap, intel e2140 2.4 OC proci , nvidia 8500 gt 256 mb -ez rivatunerrel egy kicsit felnyomva . ja és 3gb ram. Patchet meg nem teszek fel mert csak elb...a és nem indul el.... na pá

<#wave>

longhaul
Jónapot!

Szerettem volna a GTA4LAUCNH.exét felülirni de azt írta a winrar program hogy nem lehet megnyitni. Van jogtiszta LAUNCH?[spoiler Hülyeséget beszélek jogtiszta [/spoiler

OMSI FOREVER!!!

tommygear
sikerült jeje
tommygear
köszi szépen :D
jackcsabi
Kezdjük ott, hogy nem is tudom fejböl, hogy melyik az az Alderney :D
Na de majd megtalálom :P

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

norbi2fraktal
ebbena videoban náthatod mirõl is van szó

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

fery02
Egyik legalkalmasabb helyszín: Alderney legdélibb részén lévõ Helikopteres part. <#eljen>

jackcsabi
Párszor rám jött a nem tetszel most leütlek <#idiota> és akkor megakartam csinálni ezt az achit, de sose jött össze a hülye zsaruk miatt.. kéne valami hely ahol sok az ember de zsaru mégsincs sok.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

fery02
Annyi a lényeg csak, hogy ökölharc közben a jobb egeret folyamatosan nyomva tartod (így "becélozva" az ellenfelet), DE NEM ÜTSZ. Figyeled ellenfeledet és mikor épp ütni készülne gyorsan Space-szel kihajolsz ütése elõl, majd szinte ugyan ebben a pillanatban bal egérgombot megtapicskolod néhányszor. És ezt a folyamatot kell ismételgetni. Szóval szimplán nem ütsz, mindig csak Space, majd gyorsan néhányszor bal egérgomb. Az esetek többségében elég csak egyszer lenyomni a bal egérgombot, de semmi baj sincs abban sem, ha folyamatosan nyomkodod. De csak addig nyomkodd, míg nem zajlott le a "speciális" támadás. Ha már csak a szimpla ökölharc kezdõdik újra, akkor már felesleges nyomkodni.
Négy perc alatt 10 db ilyen "speciális" támadást kell végrehajtani.

tommygear
azt a finish himet hogy kell megcsinálni? 4 percig kell verekedni vagy mi? :D
fery02
Vagyis nem 3, hanem 2. Ebbõl az egyik az a Wanted, ami ugye majd csak úgy teljesül, hogy sok-sok-sok-sok pénzt kell szerezni, hogy elérjük a rank10-et.
A másikban viszont nem tudom, hogy tudnánk-e segíteni egymásnak, a Petrovich-os achievementrõl lenne szó. Fingom sincs mit akar. Tippem az, hogy amit lehet Mafiya work-be, az összes létezõ missziót teljesítsük legalább 1x. Bár ír, valami Race-t is, amihez nem tudom mi köze van Petrovich-hoz, szóval ezért nem teljesen világos számomra, hogy mit akar. :S

EGO ON
Esetleg, ha még a rekordokat nem döntötted meg, azokban szívesen segíthetek, azokban eléggé hatékony vagyok. Szinte a létezõ összes trükköt ismerem, amikkel nagyon sok idõt meg lehet spórolni.
EGO OFF

#37087: lol

longhaul
Telepítettem a GTA, és hibaüzit ír ki. De újra indítottam a gépet, és megint az a hibaüzit irja ki. Windows 7 próba változat van meg. Azzal nem megy??

OMSI FOREVER!!!

rooney8
Ez most nekem jött?<#fejvakaras>

Ez már régóta megvan neki :)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

longhaul
A GTA4.net oldalról a letöltések köztt volt egy letöltés, de az nem él. Esetleg máshova nem rakta fel valaki?

OMSI FOREVER!!!

rooney8
Hy!

Valami olyan patch-t keresek, ami "eltávolítja" a zsarukat a játékból :) Nyugi, nem akarok úgy játszani, csak kicsit szeretnék szórakozni, de mindig bezavarnak a hülye zsaruk :@ :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

akyyy
melyik az a 3? nekem is multisok hiányoznak még. ketten könyebbe meg lehet csinálni egyébként egyszer te segitesz egyszer én megnyerni egy egy versenyt ( a cooposokat meg csak is igy lehet megcsinálni)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

rooney8
Jogos ;)

Firerock
az már megvolt és ez nem warez probléma
valaki értelmezné nekem amit írtam?

balint1111
Warezbe leírtam.

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Firerock
(nem)de olvastam fórumokon hogy az eredetinél is van ez amikor a no-DVD-patchet használják
pl:
"GTA IV FATAL ERROR: iNVALID RESOURCE DETECTED - PLEASE RE-INSTALL THE GAME"
Ez most a NO DISK patch miatt van? Mert eredeti GTA IV-em van? Lehet új NO DISK patch? Vagy ha DVD berakás nélkül akarok játszani ,akkor szedjem le a játékot és második javitó patchnél újabbal ne rakjam fel?

Na már megy vele. Megoldás töröld a NO DISK patch-et majd másold oda újból.

balint1111
Eredeti?

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

SL
új driver vagy #19908.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

jackcsabi
:DD
"mindig amikor indítanám a játékot a mûködése leáll...(a játék így simán megy csak RESC10es hiba van)"
Az a problem, hogy nem jó a cracked ennyi. Ez már sokszor ellett mondva...

Firerock
Császtok
nem tudok patchelni mert ha felrakom a patchet elkúrja a játékot
letöltöttem a patchet 3 de mindig amikor indítanám a játékot a mûködése leáll...(a játék így simán megy csak RESC10es hiba van)
Valaki léccii mondja meg mi a problem
Vista 64 Sp2

Lacee86
Aha, 3-as patch elég sokat segít. De sztem próbáld tunongolni a procid, és úgy próbáld.

gergobaby
Hali! Javult a játék optimalizáltsága a kezdetekhez képest? Ha igen, felraknám:)

Toshiba L300-2C5

fery02
Viszont az sem úgy van, hogy pl felrobbansz egy autóbal, aztán meg pár másodperc múlva, enyhe felfájással, de egészségesen kisétálsz a kórházból. :)

jackcsabi
Valaki multi?

Lacee86
Na jah, a szegénynek még a gagyáját is oda kell adni, h foglalkozzanak vele, és ne hagyják ott rohadni, míg a gazdag ugyanezt az összeget a szivarzsebébõl kivágja... Na ennyi, nem akarok tovább politizálni.

rooney8
Ez szemétség :D Igazából se úgy van, hogy minél gazdagabb vagy annál több pénzt fizetsz dokiér... Vagy de? :D

Lacee86
Szóval %-ot von?? Hm, kicsit szemétség... Azt hittem fix lóvét, nem igen nézegettem még a pontos összeget, sok zsém meg most úgy sincs, 1-2 ezer dolcsi között mozog a vagyonom. :)

fery02
Minél gazdagabb vagy, annál többet von le jah.

Akkor már inkább öngyilkos leszek ha nagyon szorul a hurok de amúgy azt se értem hogy mikor mennyi pénz von le a kórház? Mert van hogy 20k-t de van hogy csak pár dolcit jó ez gondolom attól is függ mennyi péz van nálam de akkor is szemét mikor van egy csómó pénzem és azzal megy el hogy levonja a kórház :)

Lacee86
Úgy kell intézni, h inkább öljenek meg. <#crazya> Úgy én se töltök.