Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
512 megás HD2600XT, az új patch és CSAKIS a 9.1-es ATI CATALYST megoldja a bugokat (te is revertelj csak vissza 9.1-re és meglátod).

Amúgy még véletlen sem 1280x1024-be játszom 😄 Csak feltekertem a grafikát, hogy jó legyen a render. Bele is telt több, mint 1 órába, mire ezt a két percet lenyomta a gép :CCC

púúúúú

Sziasztok ! Valakinek van olyanja ,hogy neon mod ,és tudja ,hogy hogyan kell betenni ??

TaRka0107
Rájöttem mi a baj! 1.1-es patchez való😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Hát amikor küldetésben vagyok akkor sietek meg mindent sodrok.... de néha jó "öregapásan" vezetni😊

Ezt te csináltad a te gépeden? Mert nekem is egy 2600 XT-m van de 256 és néha baromi bugos tud lenni.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

rooney8
Én még régebben próbáltam. Elõször nekem se akart mûködni, aztán volt egy reinstall és valahogy megmaradt az a fájl ami "megcsinálja" ezt a nézetet és utána jó volt 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

jackcsabi
Persze, megértem én. Csak azt furcsállom, hogy te akkor ilyen tök rendesen hajtasz, megállsz a pirosnál meg minden?

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

TaRka0107
De attól mert neked nincs szükséged rá, attól még más örülhet neki! Amúgy a belsõ nézetes dolgot leszedtem, betettem oda ahova kell de nem vált arra a nézetre, csak a motorháztetõ van!

rooney8
Hátizsák mod van gtahungary-n is 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

n3whous3
hopp leesett, a teherautó áll mindvégig, jó trükkösen vágta össze a csávó... 😄

púúúúú

n3whous3
meg ez a delivery boyos dolog is mifasz?????? honnan van hátizsák, hogyan tud a tréleren megmaradni niko, mikor alapból lehullik az ember minden kocsiról,ha az elindul?

púúúúú

n3whous3
fura, nálam (legalábbis eddig úgy láttam) egy rohadt metró sincs az aluljáróban, csak akkor, ha állomáson vagyok :C Ha megyek köztük, nem megy egy sem 😞

púúúúú

Jó kis video, de az vicces, hogy 5:10 -nél egy Police Patrol (gyengébbik rendõrautó) ugrik Niko után, 5:20-nál meg egy Police Cruiser ér földet 😄

SL
ték

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

rooney8
<#eljen><#eljen>

n3whous3
😄

az mekkora geci volt am, a las venturasi csajt istenért se lehetett "megcsinálni" benne 😄DDD

púúúúú

DJ Skyline
szerintem idovel tuti lesz ilyen mod. a jatekban benne van, csak elo kell csalogatni. mint a SA-ban a hot coffee mod. 😄

n3whous3
nekem van egy fps mod hozzá és fasza is, kell egy külön gomb, hogy aktivizáld

btw nem használom, mert bugos a telefonra nálam :-| nem tudok fogadni telefont vele és aztán nem is tudom lerakni se...

púúúúú

Nesu
na meg van a kormány mögötti vezetéshez a mod .
De még mindig a motorháztetõn ülök és innen tudok az egérrel nézelõdni .
Valakinek valami ötlete ?

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
keress arra amire válaszolt !!! lol

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

jackcsabi
Nálam az elözés = jól nekihajtás és félretolás az útról 😄 Nincs szükségem indexre <#idiota>

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

fook
😄 bõvebben?

fook
Zene berakásához elég a parancsikon ?😊

XTHB
mi csináljak ha ki irja hogy fatal error és benn van a cd meg minden?

Arsenal Örökké

n3whous3
videókészítésnél pl hasznos lehet

púúúúú

DJ Skyline
valamikor az apro dolgok tudjak feldobni a hangulatot. NFS V Porsche U.-ba is minek az index ilyen alapon. 😊 en tok jol elvoltam mikor elozgettem. 😄 GTA IV-ben is tok jol ellenek vele.

jackcsabi
Ja oké, csak mert én ezt index nélkül is hatásosan üzöm 😄

Lacee86
Biztos indexelne a keresztezõdésben, miközben áthajt a piroson, elgyúr 3 gyalogost és 120-szal kézifékkel veszi be a kanyart. <#idiota>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

n3whous3
láttam egy vide készítõ bandát, nem írtak vissza youtube pm-emre, volt ott olyan mod is náluk, hogy be tudtad riasztózni a kocsidat, ezek a faszom modok hol vannak szerintetek? Nem találtam sehol

púúúúú

jackcsabi
Annak mond meg mi értelme lenne?😄

Máté94
Nincs
TaRka0107
Indexelõs mod van már, nem tudjátok véletlenül?😊

elõbb-utóbb csak meglesz az összes alap autó, valódi modellje 😄

TaRka0107
Én is arra gondoltam!😊 Kössz!

Everest

TaRka0107
Üdv mindenkinek! Tudtok nekem mondani olyan program nevet amivel megnézhetem hogy hány fokosak a hardvereim?😄

n3whous3
hazucc

púúúúú

tommygear
hazucc
nemáá01
Én csináltam egy jobbat csak most nincs kedvem beszúrni <#vigyor2>

VÉRPISTIKE!!!!!!!!!444444

rohadt jó 😄<#worship>

Firerock
jofajta😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

a lada lehetne szedán, akkor mehetne is be Roman gépének.. 😄

silvin meg kár hogy ilyen gagyi tuning van, pedig Juiced 2-ben lehet lényegesen szebbet is csinálni.. de a legjobb egy alap lenne 😊
(de legalább kiderült hogy Juiced 2-bõl lehet átpakolni gépeket..)

DJ Skyline
majd meglesem oket. 😊 (igen, nem vagyok otthon. 😄 ) en konvertalason gondolkozom, de nem ertek a Zmodhoz, tudtommal egyelore csak ahhoz van cucc, amivel exportalni lehet. nekem 3DS Maxhoz kene. aztan indul a bolt... 😄

n3whous3
ja igen, kerestem, hogy mit kéne rakni az embedbe

púúúúú

n3whous3
fú lassan sztem én is kezdek moddolni gta-t, nem bírom ki, hogy ilyen fasza kocsikat ne próbáljak ki 😄

lehetne, hogy pár gyakran moddolós emberke itt mindegyiket tesztelné és írna egy rövid összefoglalót az élményekrõl, meg legfõképp a bugokról?

púúúúú

n3whous3
hdba nézzétek meg full screenen azért, ne ezen a szarfos méreten 😄

púúúúú

DJ Skyline
n3whous3

púúúúú

Nuclearity
diablo 2 meg vmi más...