Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utoljára is megigérték és nem küldtek semmit...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
avagy asszem lehet szavaztatni kicket
púúúúú
Amúgy ilyenkor hétköznap délelõtt nálam is szinte alig van valami, inkább délután-este érdemesebb próbálkozni tapasztalataim szerint.
Ahoz hogy feltegyem a v1.0.4.0 ás patch-t felkell rakni az elõzõ patcheket vagy nem?
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
nekem olyan kérdésem lenne, megvan nekem a game és a haveroknak is és az istenért nem enged együtt gamelni, kiirja v nekik v nekem mikor ki csinálja a szerot, hogy Unable to join...stb tök 8 h hamachin is fent vagyunk e (olyankor néha engedi) v sem.
Valakinek valami ötlet mitöl lehet ez? eléggé idegesítõ, hogy kiadtam érte a pénzt és nem játszhatok a haverjaimmal...
Hát a GTA 4-ben nincsen sok tapasztalatom, Én is csak szívok vele.... (lásd: #39282)
Szerintem tutira nem melegedési gond, mivel a VGA-nál a 90 fok is elfogadott.
Én a VGA driver haldoklására gondolnék mert elõször nekem is a belépés után 10 másodperccel lefagyott.
A driver cd-rõl telepítettem újra a drivert és most ott tartok, hogy 1-2 órát lehet játszani.
(A legfrissebb driverektõl azonnal fagyott)
Ha az én gondomra lenne valakinek megoldása vagy ötlete azt nagyon megköszönném!
Brother
Segítségeteket szeretném kérni...
Elinditom a gta 4 et ma reggel, játszok vele 1.5 órát, kilépek, késõbb megint elinditom, játszok.... majd egyszercsak hihetetlenül el kezd szaggatni... de annyira hogy az fps em lemegy 2-3-4 re, nem tudok mit csinálni vagy sikerül feladat befejezésére mennem ( ctrl+alt+delete) vagy ujra inditom a gépet, ezután elinditotta megint a játékot, és ekkor már akkor befagyott mikor kiírta H joined (live ba) alul. nem tudtam megintcsak mit csinálni, reset...
Ez miért lehet?
Arra gondoltam hogy talán túlmelegszik valami a gépemben, ezért leszedtem a ház oldalát, ezután elinditom megint befegyott a fõmenübe, a házamban van 1 +ventillátor is... semelyik hõfok nem tûnik túl magasnak, a vgam pl terhelés alatt max 60 fokos, szval nem értem... döglõdik valami a gépbe? más játékok alatt nem csinálta, kivéve Fuel ( ami megintcsak live os játék). Help pls!
PS3 Slim 250 PC
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
de a fõmappában a readme.txt-ben sok kapcsoló leírást találhatsz az alján
púúúúú
-availablevidmem 2
ezt írd be a commandline txt-dbe, ha már van ilyen, akkor hozzácsapod az eddigiekhez
púúúúú
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Forza.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ha veszek fel videót a játékban és azt az szerkesztõvel megcsinálom azt hova menti el?Kell hozzá eredeti játék?
AMD Athlon X2 Prcocesszor|Radeon HD 4850 512 mb|MSI K9N2G Neo Alaplap|4G ram|
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
#9. Küldetés - CLEAN GETAWAY
Ezzel a küldivel lenne problémám, magában nem nehéz küdletés, mennyünk el egy kocsiért, lopjuk el a két sráctól, aztán vigyük el az autó mosóba, ezután mehetünk vlad garázsába. Namármost, elmegyek a vonattal, megtalálom a parkolót, ellopom az autót, elviszem a spray and spraybe ( a végigjátszásba azt írja hogy amint beszállok az autóba elõjön az autómosó jele) azonban csak a cél hely jön elõ ( a garázs) elmegyek lefujatom a kocsit, majd indulok a garázshoz, odaérek ott a sárga pont, de a garázs ba*ik kinyílni, ott állok elõtte, semmi, jobbra egy másik nyitva van de ne moda kell vinni a kocsit mert nem oda mutat... szval mi lehet a gond?
PS3 Slim 250 PC
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
más helyen is már elõfordult
sajnos ugyanaz a kurva elbaszott random eljárás van a játékban, mint az eddigiekben, hogy valahogy kihat az is a begenerált kocsikra, hogy épp mivel vagy meg miket láttál... ez is hasonló ok miatt, de ez még pluszba odabasz 😄
púúúúú
Visszamentem többször is azt ugyan úgy ott álltak!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Kicseréltem az egyik kocsit szkájlájnra azt most mindenhol az mászkál pfff... <#wow3>#wow3>
Olyan gondom lenne, hogy egy EREDETI! GTA4 szórakozik velem.
1-2 óra játék után egyszerûen vagy lefagy vagy kilép (fatal error)
A gépem nem hiszem, hogy kevés lenne, próbáltam a drivereket csereberélni vagy egy másik gépen ami még erõsebb, próbáltam vista, illetve XP alatt is, de az eredmény ugyan az.
Már csak a videokártya az amit nem cseréltem, de nem hiszem, hogy annak van valami baja mert minden más full grafikában megy, sõt ez is szinte teljesen akadásmentesen.
Saját masina: Intel Q6600, 4 GBRAM, Gigabyte 9800GT 1024MB,
Másik gép: Intel Q9300 Szintén 4 GBRAM, Videokártya: ugyan az.
(Memóriák: az egyik szett: Kingmax 1066MHz, a másik szett meg Geil Black Dragon 800MHz)
Próbáltam Pach-elni és anélkül is de sajna az eredmény nem változott. (1.0.4.0 verzióval próbáltam)
Van valakinek valami ötlete?
Elõre is köszi!
??
púúúúú