Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az hogy kapsz egy automatikus választ nem jelenti azt, h bárki is elolvasta a leveledet, inkább csak azt jelzi, h célbaért és nem veszett el félúton 😊
írtam a supportnak, megint küldtek szinte azonnal egy levelet, hogy az elkövetkezendõ 72 órábam választ kapok kérdéseimre...

utoljára is megigérték és nem küldtek semmit...

fery02
Csak ranked versenyeken tudom biztosra: mindenkinél van a jobb oldalon lévõ settings oszlop legalján egy kick menüpont, ahol kiválaszthatod a nem szimpi játékost. Ezzel szavazást indítasz és a többiektõl is függ, hogy végülis ki lesz-e dobva a célszemély. Nekik is ugyanúgy kell eljárni, mint neked, hogy kick-elhessenek.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

n3whous3
Ha te vagy aki indította, akkor egybõl tudsz kickelni valahol a telefon menüben talán, de nem biztos, hogy csak a te engedélyeddel 😊 Nemtom

avagy asszem lehet szavaztatni kicket

púúúúú

Am hogy lehet kirúgni vkit a szerverrõl? Sok a buzi csíter.

fery02
Mi az, hogy "MAX 500"?
Amúgy ilyenkor hétköznap délelõtt nálam is szinte alig van valami, inkább délután-este érdemesebb próbálkozni tapasztalataim szerint.

Az miért van, hogy olyan kevesen vannak online? MAX 500an. Pedig sokan megvették a játékot..

fery02
Nem tudom, de a Hamachi szerintem ebben az esetben semmit sem befolyásol, hogy ha fut a háttérben, akkor nagyobb valószínûséggel tudtok a játékban egymásra csatlakozni.

nem ott toljuk/nánk ha beengedne egymáshoz, de mivel egyfolytában UNABLE TO JOIN és hasonló üzenetekkel nem enged fel egymáshoz néha a hamachivel engedi... és akkor tudjuk élvezni legalább a gamet EGYÜTT ami miatt megvettük, mert senki sem tudja mi baja lehet. Ezért is irtam ide hátha tudtok valamit, esetleg valami ötleted nincs, hogy miért csinálja? Írtam supportnak is kb 2 hete miatta, azt irták 3 nap is irnak... azota is várok...

bertino
nem.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

red bull
sziasztok!

Ahoz hogy feltegyem a v1.0.4.0 ás patch-t felkell rakni az elõzõ patcheket vagy nem?

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

n3whous3
ha eredeti, akkor mi a büdös rákért hamacsin toljátok

púúúúú

net frameworkod milyen? nekem akkor fagyott amikor nem volt felpakolva a legujabb (szaggatott, és befagyott) mielött lehurrognának, nem tudom mi köze van hozzá de kell neki, azota nincs gondom a gameval.

nekem olyan kérdésem lenne, megvan nekem a game és a haveroknak is és az istenért nem enged együtt gamelni, kiirja v nekik v nekem mikor ki csinálja a szerot, hogy Unable to join...stb tök 8 h hamachin is fent vagyunk e (olyankor néha engedi) v sem.

Valakinek valami ötlet mitöl lehet ez? eléggé idegesítõ, hogy kiadtam érte a pénzt és nem játszhatok a haverjaimmal...

Hali!

Hát a GTA 4-ben nincsen sok tapasztalatom, Én is csak szívok vele.... (lásd: #39282)
Szerintem tutira nem melegedési gond, mivel a VGA-nál a 90 fok is elfogadott.
Én a VGA driver haldoklására gondolnék mert elõször nekem is a belépés után 10 másodperccel lefagyott.
A driver cd-rõl telepítettem újra a drivert és most ott tartok, hogy 1-2 órát lehet játszani.
(A legfrissebb driverektõl azonnal fagyott)

Ha az én gondomra lenne valakinek megoldása vagy ötlete azt nagyon megköszönném!

Brother
Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni...
Elinditom a gta 4 et ma reggel, játszok vele 1.5 órát, kilépek, késõbb megint elinditom, játszok.... majd egyszercsak hihetetlenül el kezd szaggatni... de annyira hogy az fps em lemegy 2-3-4 re, nem tudok mit csinálni vagy sikerül feladat befejezésére mennem ( ctrl+alt+delete) vagy ujra inditom a gépet, ezután elinditotta megint a játékot, és ekkor már akkor befagyott mikor kiírta H joined (live ba) alul. nem tudtam megintcsak mit csinálni, reset...
Ez miért lehet?
Arra gondoltam hogy talán túlmelegszik valami a gépemben, ezért leszedtem a ház oldalát, ezután elinditom megint befegyott a fõmenübe, a házamban van 1 +ventillátor is... semelyik hõfok nem tûnik túl magasnak, a vgam pl terhelés alatt max 60 fokos, szval nem értem... döglõdik valami a gépbe? más játékok alatt nem csinálta, kivéve Fuel ( ami megintcsak live os játék). Help pls!

PS3 Slim 250 PC

The Protector
Jól néz ki de nem élethû.Csakhogy az nfs ezt a fajta megjelenítést a grafikai hibák,hiányosságok,gyengeségek egyszóval azt akarta vele leplezni h egy rakás kidolgozatlan szar.(undercoverra gondolok).

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

n3whous3
avagy a -norestrictions használata és akk nem fogja letiltani a nem kívánt beállításokat, nem vagyok most biztos, hogy pontosan így van ez a kapcsoló

de a fõmappában a readme.txt-ben sok kapcsoló leírást találhatsz az alján

púúúúú

n3whous3
-availablevidmem kapcsoló használata, legyen mondjuk 2x-es, akkor

-availablevidmem 2

ezt írd be a commandline txt-dbe, ha már van ilyen, akkor hozzácsapod az eddigiekhez

púúúúú

n3whous3
elég mûnek néz ki, ala need for speed 😄

púúúúú

The Protector
Azt a kettébaszott kva életbe.ez nagyon jól néz ki.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Mit kell csinálni ahoz hogy feloldódjon a memória korlátozás a videókártyánál?

arty
céges kocsik a parkolóban, mi olyan furcsa h majdnem egyformák? 😄 (flottakedvezmények miatt ez szokás a való életben is)

Forza.

Értem köszönöm!

n3whous3
hogyne kéne, social clubra tudsz feltölteni vele, be kell jelentkezni és upload........

púúúúú

rooney8
tudom, csak mindig van valaki aki még nem hallotta 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

<#nyes>
Ha veszek fel videót a játékban és azt az szerkesztõvel megcsinálom azt hova menti el?Kell hozzá eredeti játék?

DJ Skyline
nézd a jó oldalát, tudsz választani szín alapján, így nem kell a pay n sprayban fújkodni, hogy legyen már fekete. <#gonosz1>

ateso
HAHHóóóó emberek 3 adjára kérdezemmeg nagyon örülnék ha válaszolnátok rá szoval:van olyan program amivel elõhozhatom a játékba a kocsikat név alapján? ?<#kerdes>

AMD Athlon X2 Prcocesszor|Radeon HD 4850 512 mb|MSI K9N2G Neo Alaplap|4G ram|

Lord Myn
És az R*-os alsónadrágot nem kapjuk meg postán választható színben? Mekkora menõ lennék benne... <#nyes>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

fery02
Igen, én lõttem el. Viszont a bónusz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kapunk egy választható zombi karaktert (R*-os alsónadrággal), meg naked módot a két (nõi, férfi) karakterhez.

Lord Myn
Ezt már 10^x-szer megkérdezték... Ahogy egyik tanult kollégám mondta: Nem warez, hanem sz*r ez...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

üdv!
#9. Küldetés - CLEAN GETAWAY
Ezzel a küldivel lenne problémám, magában nem nehéz küdletés, mennyünk el egy kocsiért, lopjuk el a két sráctól, aztán vigyük el az autó mosóba, ezután mehetünk vlad garázsába. Namármost, elmegyek a vonattal, megtalálom a parkolót, ellopom az autót, elviszem a spray and spraybe ( a végigjátszásba azt írja hogy amint beszállok az autóba elõjön az autómosó jele) azonban csak a cél hely jön elõ ( a garázs) elmegyek lefujatom a kocsit, majd indulok a garázshoz, odaérek ott a sárga pont, de a garázs ba*ik kinyílni, ott állok elõtte, semmi, jobbra egy másik nyitva van de ne moda kell vinni a kocsit mert nem oda mutat... szval mi lehet a gond?

PS3 Slim 250 PC

ateso
Sziasztok van olyan program amivel elõhozhatom a játékba a kocsikat név alapján?

fook
😄<#banplz> elõtték már 😊

rooney8
átmehet vc-be 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

fook
és lett valami bonus ?😄

fery02
Nah... aki akar, megbeszélhetünk egy idõpontot meg egy helyszínt és megérinthet: sikerült feloldani az összes achievementet. <#buck>

REPS0L
gondolhatod amikor fordulok be az egyik utcába, és kétoldalt 10-10 sanchez fogad 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

n3whous3
tudom csak vicc volt

más helyen is már elõfordult

sajnos ugyanaz a kurva elbaszott random eljárás van a játékban, mint az eddigiekben, hogy valahogy kihat az is a begenerált kocsikra, hogy épp mivel vagy meg miket láttál... ez is hasonló ok miatt, de ez még pluszba odabasz 😄

púúúúú

Nem az!
Visszamentem többször is azt ugyan úgy ott álltak!

n3whous3
fake

púúúúú

tommygear
igen
Ez csak vicc ugye?

bertino
hol itt a gond ? <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Beteg ez a játék!
Kicseréltem az egyik kocsit szkájlájnra azt most mindenhol az mászkál pfff... <#wow3>

Sziasztok!

Olyan gondom lenne, hogy egy EREDETI! GTA4 szórakozik velem.
1-2 óra játék után egyszerûen vagy lefagy vagy kilép (fatal error)
A gépem nem hiszem, hogy kevés lenne, próbáltam a drivereket csereberélni vagy egy másik gépen ami még erõsebb, próbáltam vista, illetve XP alatt is, de az eredmény ugyan az.
Már csak a videokártya az amit nem cseréltem, de nem hiszem, hogy annak van valami baja mert minden más full grafikában megy, sõt ez is szinte teljesen akadásmentesen.
Saját masina: Intel Q6600, 4 GBRAM, Gigabyte 9800GT 1024MB,
Másik gép: Intel Q9300 Szintén 4 GBRAM, Videokártya: ugyan az.
(Memóriák: az egyik szett: Kingmax 1066MHz, a másik szett meg Geil Black Dragon 800MHz)
Próbáltam Pach-elni és anélkül is de sajna az eredmény nem változott. (1.0.4.0 verzióval próbáltam)

Van valakinek valami ötlete?
Elõre is köszi!
fook
és az melyik küldije ? amikor csónakkal kell üldözni valami orosz bagázst ?

ateso
van olyan progi amivel a játékba lekérem a progit
??

n3whous3
a végén aszongya, hogy a sok segítségért odaadja neked a kocsit, amit õ kapott ajándékba a polgármestertõl. Ott jelzi a térképen nyugatra kicsit a central parktól egy parkolóban

púúúúú

fook
berrietõl mikor kapsz ?😮