Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
púúúúú
Sakkoo.......Baszkiiii
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
és ha beakartam ülni egy kocsiba az kigyulladt...
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Engem is berakna valaki a Gamertam listába? Elõre is köszi
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

idavid: Úgy ahogy van, szerintem emészthetõ. Max esetleg az elérési helyeket kell beleszõni. Bár végülis nem annyira gyakran ismételt téma, szóval nem nagyon fontos.
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
Feltettem a 1,0,4 es patch et (a többi nincsen fenn) és azt írja hogy FATAL ERROR<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya>
#39620: Nem tudni, de ha most is szaggat mint atom, akkor az se fog sokat javítani.
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Amikor autóban ülök,és a kamerát forgatom,hogy lehet beállítani,hogy ne ugorjon vissza alaphelyzetbe,hanem maradjon ott ahová raktam?
kicsit uncsi igyu mar
Minap telepítettem fel a Win Seven-t, késõbb rá a GTA IV-t és hát ugye a régi mentéseimmel akartam játszani. Nem kellett szarakodnom XLive mappa másolgatással (érdekes is lett volna, mikor az eredményeket online tárolja a LIVE), csupán az elmentéseim fájlait kellett bemásolnom ugyanabba a mappába, ahol Vistán is tárolta õket. Bár ez esetben nem igazán egyezik meg a mappa neve (itt user_e000019d99b11d1d a mappa neve, míg Vista esetében más sorszám volt az "user_" után) , de ennek ellenére beenged a LIVE, az elmentések is mûködnek, meg multizni is tudok (a multis elmentéseket online tárolja a rendszer).
Ráadásul a feeling is ugyanaz. Már ott kezdve, hogy miután meglátták a félpucér csajszimat (rank 10 jutalom) Deathmatch-ben, az egyik értelmiségi beszólt, hogy csítelek biztos és ki is lépett. <#idiota>#idiota>
vélemény??hogy lehet h nem szaggat?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Mért van az ha felteszem a 1,0,4 patchet (a többi nincsen fenn) akkor hibát ír ki??
púúúúú
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
de a fizikát azt nem
vegyél jobb gépet
púúúúú
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
[merlinw.org]