Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
Feltettem egy olyan modot amivel belsö nézetre válthatsz amikor autoban ülsz.. nagyon jo.... föleg olyankor amikor esik az esö és kocsikázol a vároosban a közlekedési szabályokat betartva😄
De látom egyesek unták márt NICO fejét... ugye szabi?😄
Olyan modok vannak ehez😄 pucér nök a Stip bar-ban😄 szexképeket be lehet tenni a metési házba😄
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

Milyen programokra gondoltál? Megnézem neked
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Hát ez nagy hiba,miért hagyták ki?<#whatever>#whatever>
Leromboltam vele a fél várost,és meg se kottyant neki<#hehe>#hehe>
Egyébként a gta 4-ben is van tank?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Sztem csúnyák, engem zavar. tegnap sétáltam, és egy egész tereprész ilyen volt...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
de jó , utoljára kérdeztem 😄
hallgatok rátok ,összeszedek még egy kis moneyt
\"Erről van szó!\"
vmi ilyesmi:
Emlékszem már írták ezt a hibát, van erre megoldás, vga driver frissítés? (a p-betûn kívül)
mert nekem amiatt szaggat mert lassú hozzá.
most vennék hozzá.
16 mb-s gyorsitótáras elég lesz neki ?
\"Erről van szó!\"
Vele pedig kezelésbe vettem
Egy hacsit😄
Nem tudom egyébként ez egyéni perverzió-e,de imádok a nagy kamionokkal végigrombolni a városon,beszarás mit lehet mûvelni velük😄d
Nekem is volt ma hasonló tömegjelenet,kiszálltam a kocsimból mert kigyulladt,és kb 2 mp alatt szitává lõttek+ felrobbant a kocsim😄 Röhögtem hogy egy pillanat alatt mennyi mindent kapott egyszerre szegény niko😄
Gyorsan kiugrottam az autóból és beszálltam egy Patriotba, és közben elkezdtek felrobbanni a körülötem lévõ autók:
És ez lett a vége:
Achievement unlocked
Chain Reaction
(You exploded 10 vehicles in 10 seconds.)
20 G
U.I.: Végül sikerült leráznom a rendõröket.
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Am megvan: B, N
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM