Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a gondom hogy felraktam a játékot és az xlive nem jön elõ a képernyõ tetejérõl ahoogy szokott. homegomra sem reagál. pedig felvan telepítve, a social club is.
próbáltam xlieless-et felrakni, de valamiért az sem mûkszik.
így vagy úgy szeretnék jáccani, mert már kivittem az offline fiókomban. tökmindegy hogy letöltött save, vagy a meglévõ, de valahogy jólenne ha betudnék tölteni egy savet.
elõre is köszi.
tenke
http://www.tenke.hu
Sakkoo.......Baszkiiii
Sakkoo.......Baszkiiii
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
az lenne a kérdésem, hogy nektek volt-e már olyan hogy folyamatosan szédültetek.. mert nekem már több napja szédül niko és nemvágom mi lehet a baj????
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Forza.
Forza.
Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD
-Tehát a kérdésem az hogy, hogy lehetne az én Audi S5-m nek is a hátsó lámpája ezüst/feketített ami ebben a videóban látható: http://www.youtube.com/watch?v=UOC_1dmq2uk
Mert hogy eredetileg nem olyan a hátsó lámpa és a kis angol tudásommal kivettem hogy valami graphics mod kell hozzá, vagy mi. <#confused>#confused>
A linkben szereplõ commentek a témára utaló kérdés + válasz idézem:
Question: "wtf? you have silver tail lights? :-O its your tuning? "
Answer: "i had a grahpics mod turned on, it make better reflections but the taillights reflected too mcuh "
(Nem vagyok nagy angolos úgy hogy nem nagyon értem amiket irtak, ezért is idéztem be :S)
PLS HELP <#help>#help>
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
meg se mukkantam.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
csak vegyél fel msnre
A GTAIV hez csinált egy fake címet, ez ment szépen a 1.0.3-as patchig. Innentõl mindig kiírta neki, hogy talán rossz régió... Csináltam neki egy új profilt, aminél szintén kiírja a hibát. Szinte azonnal rá én is beléptem ugyan azzal a profillal, és lám: nekem mûködött. Ötlet?
amúgy meg mondom, mindegyik biztos szabadon használható, ha feltünteted, hogy honnan van. Vagy ennyire lusta vagy egy nyomorék readme-t csinálni, amiben felírod az összes készítõt, ami a különálló modokhoz volt?
púúúúú
firerock: fel kell tüntetni a forrást meg a készítõket és akk lehet esetleg
púúúúú
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
http://www.youtube.com/watch?v=UOC_1dmq2uk
erre a videóra akadtam rá tegnap este és láttam hogy a kocsinak (Audi S5) a hátsó lámpája ilyen ezüst vagy milyen, ilyen feketített tehát nem az alap hátsó lámpa, és elvileg ha jól értettem a commentekbe a videó alatt hogy valami külön script vagy program kell hozzá, a srácnak már irtam aki feltette a videót, neki is várom a válaszát de ti hátha gyorsabbak vagytok. Esetleg ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
mert átírtam a murcit supergt-nek minden fasza csak nincs a kocsinak motorhangja
Sakkoo.......Baszkiiii
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Sakkoo.......Baszkiiii
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Aki próbálta már a GTA IV enb seriest, be tudta rajta állítani az élsimítást? Tudom, mit kell átállítani, hogy mûködjön, de nem látom, hogy korrigálná a recéket (igaz, a fényezésnek köszönhetõen nem is olyan ronda).
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!