Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tenkenorman
Hali.
Az lenne a gondom hogy felraktam a játékot és az xlive nem jön elõ a képernyõ tetejérõl ahoogy szokott. homegomra sem reagál. pedig felvan telepítve, a social club is.
próbáltam xlieless-et felrakni, de valamiért az sem mûkszik.
így vagy úgy szeretnék jáccani, mert már kivittem az offline fiókomban. tökmindegy hogy letöltött save, vagy a meglévõ, de valahogy jólenne ha betudnék tölteni egy savet.
elõre is köszi.
tenke

http://www.tenke.hu

ronso
ez Phenom IIX4 940 Black Edition amit én néztem..sött ma meg is rendeltem

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
most is játszhato a gém és egyálltalán nem akad,30 feletti fps állandóan szoval nem ezért akarok 4 magos procit..csak ugy mert késöbb jó lessz.

Sakkoo.......Baszkiiii

tul sok a pia😄

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

Nohab
Nem a profilokkal vannak a bajok, mivel nekem teljesen jól mûködik, csak a haverom gépén csinálja ezt. Lehet a windows 7-esének van valami beépített ip felismerõ?
eightmiles
<#ravasz1>

oké megvan nemszoltam.....sry

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Hello!

az lenne a kérdésem, hogy nektek volt-e már olyan hogy folyamatosan szédültetek.. mert nekem már több napja szédül niko és nemvágom mi lehet a baj????

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

arty
ráadásul a lapodban a phenom2-k is elmennek vagy várhatsz az olcso négymagos athlon2-re, azok is jönnek mostanában!

Forza.

arty
egybõl játszható lenne a te gépeden is a gta4! merthogy a VGA-d elég erõs, de a CPU miatt gondolom nagyon akad ....

Forza.

NOHAB....Azt azért irja ki hogy rosz régio mert ne magyarországi cimet adjatok meg hanem pl ameriakit,..stb és ahoz megfelelöen egy érvényes(LÉTEZÖ) Post Code-t

Asrock 890GX Extreme3,AMDPhenom [email protected] + Thermaltake FRIO,A-Data 2x2GB DDR3(1600),XFX-HD6950@2GB, 3x500gb Maxtor HDD, CHIEFTEC 550W, Samsung P2450 FULL HD

fook
ezt hogy kell beüzemelni ? http://www.gta4-mods.com/script/vehicle-selector-v141-f2164

red bull
Én hülye várom a válaszokat és még kérdést se tettem fel <#shakehead>

-Tehát a kérdésem az hogy, hogy lehetne az én Audi S5-m nek is a hátsó lámpája ezüst/feketített ami ebben a videóban látható: http://www.youtube.com/watch?v=UOC_1dmq2uk

Mert hogy eredetileg nem olyan a hátsó lámpa és a kis angol tudásommal kivettem hogy valami graphics mod kell hozzá, vagy mi. <#confused>
A linkben szereplõ commentek a témára utaló kérdés + válasz idézem:

Question: "wtf? you have silver tail lights? :-O its your tuning? "
Answer: "i had a grahpics mod turned on, it make better reflections but the taillights reflected too mcuh "

(Nem vagyok nagy angolos úgy hogy nem nagyon értem amiket irtak, ezért is idéztem be :S)

PLS HELP <#help>

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Carloska
nah most beraktam bevásárló kocsit meg nissan skyline t megis nézem milyenek 😄

fook
uhh valaki küldene egy eredeti vehicles , és carcol fájlt ?:| handlinget kimentettem , ha átkülditek akkor felrakom egybe valahova õket , és akár ki is lehetne tenni 😊

Carloska
Ezt berakta már valaki ? hatalmas 😄

letöltés

Nohab
Rendben, semmi probléma 😊
fook
Sparkban nem kell rebuild nem ?😊

bertino
nem, így én kérek elnézést, valóban ott olvastam (és úgy rémlett, hogy itt volt... tul sok topic van favba), sry.

meg se mukkantam.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nohab
Ide elõször írtam be... Igen egy másik topikban már egyszer leírtam, ahol nincs élet. Gondoltam itt is megkérdem, hátha valaki tud valamit, de nem látogatja a Games for Windows Live topikot. Tán van vele valami probléma?
Firerock
nem akartok segíteni csinálni eggyet?(mármint modern modot)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
holnap ha lesz idõm segítek
csak vegyél fel msnre

fook
SparkIV el segítene valaki?😊

bertino
ne írd már be 50x lécci.

Nohab
Az egyik haveromnál a következõ a probléma:
A GTAIV hez csinált egy fake címet, ez ment szépen a 1.0.3-as patchig. Innentõl mindig kiírta neki, hogy talán rossz régió... Csináltam neki egy új profilt, aminél szintén kiírja a hibát. Szinte azonnal rá én is beléptem ugyan azzal a profillal, és lám: nekem mûködött. Ötlet?
n3whous3
de elvárhatják, milyen szöveg ez

amúgy meg mondom, mindegyik biztos szabadon használható, ha feltünteted, hogy honnan van. Vagy ennyire lusta vagy egy nyomorék readme-t csinálni, amiben felírod az összes készítõt, ami a különálló modokhoz volt?

púúúúú

fook
Hol lehet átállítani a kocsi tömegét ?😮

Firerock
nade mindet?mert az úgy nemmegy és ezt senkise várhatja el...

n3whous3
de lehetséges, hogy nem ártana megkérdezni...

firerock: fel kell tüntetni a forrást meg a készítõket és akk lehet esetleg

púúúúú

SL
nem, kimondta? :]

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Firerock
ha kiadnék egy kis modern modot ahhoz minden kocsi készítõjének az engedélye is kéne igaz!?

SL
ülj már meg! ne offolj :]

bertino
<#lama>

SL
<#lama>
<#kocsog>

rooney8
jó a videó 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

red bull
Hi all!

http://www.youtube.com/watch?v=UOC_1dmq2uk
erre a videóra akadtam rá tegnap este és láttam hogy a kocsinak (Audi S5) a hátsó lámpája ilyen ezüst vagy milyen, ilyen feketített tehát nem az alap hátsó lámpa, és elvileg ha jól értettem a commentekbe a videó alatt hogy valami külön script vagy program kell hozzá, a srácnak már irtam aki feltette a videót, neki is várom a válaszát de ti hátha gyorsabbak vagytok. Esetleg ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Firerock
pontosan milyen?

Firerock
valaki meg tudja mondani hogy melyik fájlban vannak a hangok?vehicles.ini?
mert átírtam a murcit supergt-nek minden fasza csak nincs a kocsinak motorhangja

ronso
csak mert most j óáron találtam és gondoltam beruházok ...nem tudom van e értelme még lehet lassabb lessz a játék tölle

Sakkoo.......Baszkiiii

fook
Stevietól milyen gyakran kapom amegbízásokat ?😮 mert most szállítottam egy kocsit és nem kapok újat :/

bertino
hát nem tul sokat, az biztos.

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

ronso
mennyit dob a játékon a 4 mag ? mert azt hallottam hogy nem adódik össze a magok száma a játékban...mert akkor nem veszek 4 magos procit.

Sakkoo.......Baszkiiii

Huh, tényleg. Eszembe sem jutott. Az elsõ enb-nél is így volt beállítva (csak windowed modban). Thx!
fery02
A helyett az ENB féle élsimítás helyett inkább vedd fentebb a felbontást a játékban. Állítólag ugyanazt csinálja az ENB is.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
jogos

Sziasztok!

Aki próbálta már a GTA IV enb seriest, be tudta rajta állítani az élsimítást? Tudom, mit kell átállítani, hogy mûködjön, de nem látom, hogy korrigálná a recéket (igaz, a fényezésnek köszönhetõen nem is olyan ronda).

tommygear
thx
fery02
nem baj, marad nekem egy: tükör ték <#smile>

fery02
Ó hogy sose nézem a hsz számokat! <#wow1>