Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
mindegy,addig újratelepítem a játékot mert már épp elégé szét van túrva
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
de jó lesz,Ultimate Texturest újra szenvedhetem le<#wow3>#wow3>
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ezek lennének fent: Ultimate Textures v2.0,RealizmIV_v6.2,Mods_cars_for_GTA_IV_PC_by_seba84_v6
Next PC upgrade: 2022
Mi van veletek mostanában ebben a topikban? Régebben nem voltatok ilyenek. <#szomoru1>#szomoru1>...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
addig én is visszatettem az elõzõt
Sakkoo.......Baszkiiii
Sorry, but this version of gtaiv.exe is not supprted.
Supported versions : 1.0.1us, 1.0.2us, 1.0.3us, 1.0.4us
Eredeti játékom van nekem is, nem tudom mi lehet a probléma. Eddig velem nem baszott még ki a játék, de úgy tûnik ami késik, nem múlik. 😉
de már a #42294-ben is megemlítették
akinek valami természetfeletti okból nem mûködne a banner alatti link az innen leszedheti
és Ték
Version 1.0.0.4 – November 10, 2009
1.0.5.0-nak pl jobban örültem volna, talán akkor mindenkinek világos lenne melyik az "újabb". de nyilván nehézséget okozott rokszaréknak a pécé verzióra szánni egy újabb percet... 😊
Forza.
písz
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
púúúúú
Én is arra gondoltam, hogy inkább visszarakom az ezelõtti patchet, de inkább tolom azzal, amíg nincs TLAD.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Rakd vissza az eggyel ezelõttit és szedd le a modokat is elõtte, hátha az tényleg.
púúúúú
Annyi, hogy felrakatm a realism IV modot, nem tudom ez belezavarhat-e.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Feltettem az új patchet, de azóta nem indul a játék.
Ezt írja ki:
Sorry, but this version of gtaiv.exe is not supprted.
Supported versions : 1.0.1us, 1.0.2us, 1.0.3us, 1.0.4us
Valami ötlet?!:/
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Amúgy vmikor rendezhetnénk egy online game-et. Várom a jelentkezõket. Nekem sz esti órák lennének jók.
A segítségeteket szeretném kérni! Van egy olyan problémám, hogy beteszek egy adott autót, átírom a hadling, vehicle plusz az egyéb data fileokat és néhány autó valamilyen oknál fogva nagyon könnyedén borul, mint ha túl magasan lenne a súlypontja. Nem lehet valahol átírni valamit, hogy ez ne következzen be? Köszi elõre is
így kellett volna kiadni, mostani állapotában el lehet dönteni, hogy hol fut jobban, konzolon vagy pc-n -.-
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"majd"...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
púúúúú
TALD-k