Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Nagyon szétbasz már az ideg, nem lehet megcsinálni ezt apályát emrt ahelyett hogy felhúzná magát inkább ugrál a kép stb.
Segitsetek nekem.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítõket!
Mert nekem jelenleg 1 van csak, hogy a régebbi mod-okkal nem nagyon mûködik normálisan az új patch.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
szóval megoldódott a probléma?
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
:D
megoldás nincs az én problémámra? :(
Oda bizony én is csak az apróbb programokat telepítem, játékot nem.
Igazad van, hogy alapból nincs Program Files mappa az egyéb partíciókon, csak mivel én úgy telepítgetek, hogy hely megadásnál az alapértelmezett útvonalnál csak a "C"-t írom át, így nekem már elég régóta van Program Files mappám másik partíción is. :)
púúúúú
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Win7 x64 Build 7100
help lécci :)
Most próbáltam megint. Mire odáig eljutsz 2x autókázom, meg lelövök mindent hogy emgint motorozhassak majd megint nem sikerül.
Unom már nagyon.
Valakinek ötlet?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Milyen sebességgel nyomkodtad?
de azért hülyéskedni még jó lesz majd a városban, ez nem is vitás <#smile>#smile><#buck>#buck>
küldetések ötletessége szintjén egy 0 a game.
de van minden más a küldetéseken kívül, az igaz.
üdv.
Nem rég vettem emg a játékot.
egész jól ment a single rész, de már az örületbe kerget egy misszió.
Pegorino-t kéne megölni.
A végén egy crossmotorral öldözöm a motorcsónakját, majd egy rámpáról felugratok hogy elkapjam a helikopter talpát, de itt vége is mindennek.
A játék azt irja ki a bal felsõ sarokban hogy ismétlõdõen nyomjam meg a space billentyût hogy a balfék felhúzza magát gondolom. hát én már 20x megpróbáltam nem történik semmi és az ürge lesik a vizbe.
Ha szaggatottan nyomom ha folyamatosan, ha gyorsan ha lassan.
A karakterem csak erõlködik majd beesik a vízbe.
Valaki segítsen mert megõrülök.
Mit kéne másképpen csinálni hogy kész legyen ez a küldetés? Ti hogyan nyomkodtátok a space billentyût?
A játékot ablakban játszom win xp alatt 1600x900-as felbontásban.
Ha lehet priviben válaszoljatok emrt ritkán árok erre és nem találom meg a hozzászólások között a választ.
Köszönöm elõre is a segitséget!
de amúgy sem ajánlatos a program files-ba telepíteni a játékokat
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
a konfigom: -4 GB DDR2 800Mhz ram
-Nvidia 9800gt 512
- AMD Phenom x4 2.6 ghz
Hogy bemennek és hogy hogyan.
mit kell csinálni win7 alatt hogy a sparIV megnyissa ezt a file-t.? nem ismerem annyira ezt a wint.
Sakkoo.......Baszkiiii
TDU,ETS2 Nick: holecsko
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Amióta meg van az új Patch azóta nem tudok online játszani fel csatlakozik és eredeti a kulcs is de még is amikor kapcsolódnék akkor csak tölt és vissza dob plusz nem tudok free módot vagy akár milyen játékot létrehozni.
Valaki segítsen. Esetleg valahogy ki lehet törölni a registribõl a kulcsot hogy újra be írjam?
Elõre is köszönöm a segítséget.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Köszi a felvilágosítást!
és a garázs vagy mi ott van a job oldali map és ott a fönti résznáél valami auto a jele:/
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu