54919
-
#152 szerintem meg fog jelenni, ahogy az eddigi részek is, de remélem nem kell 1 évet várni rá mint a korábbi részekre.
Addig is van egy kis jó hír, a hó végén érkezik egy trailer!!!
Majd ha bejelentik, megnyitjuk ezt a topikot is, addig reménykedünk ;) -
#151 Miután a játék nem jelenik meg előreláthatólag PC -re, így szépen átköltöztök a konzol részlegbe. Ha az évek folyamán valami változás történik, majd szóljatok a moderátor topikba nyitásért. -
Newfronter #150 Ja de kiadták újra...
Ha meg nem lesz PC-re akkor marad a True Crime szint.
Vagy elleszünk az SA-val mint örökzöldel. -
#149 ejbazmeg akkor veszek ps2 bár most is megtehettem volna de elvertem a pénzem.:( -
#148 Be is tiltották.(legalábbis így tom,vmi pecs miatt) :) Ezzel ugyan mi lesz?Ha meg nem adják ki PC-re max átportolják. -
#147 max. lesz valami extra sony licensz, ami megmondja hogy egy évig csak PS3-ra lehet a játékot kiadni (mint a vice city, san andreas csak akkor PS2 volt)
azért a PC-s San Andreas is a topon volt az amcsi és angol eladási listákon.. -
Newfronter #146 Persze most úgy tűnik nem lesz, de ez volt a San Andreas-al is.
Azért azt nem merik megtenni, hogy ne legyen PC-re is. -
#145 Ez az a játék ami nem is lesz PC -re? -
#144 Asszontájk jövö hétre várhato 1-2 hivatalos képa. -
#143 jah jah énis rájöttem. -
#142 megerősítette egy másik ember is hogy az első kép bizony a hitman 2-ből egy helyszín,szal ez fake tuti.még jóhogy nem a 47-es motorozik a képen.LOL! -
#141 ehhh az első képen látható helyszín tiszta olyan mint a hitman 2-ben az egyik pálya,és szerintem fake az egész.nézzétek meg a második képen a kocsit fénylik rendesen a harmadikon meg hát tiszta matt és mosódott... -
#140 még egyelőre egyiksem...
ne találgassunk, valami hivatalos kiszivárog az IGN-ről vagy rockstargamesről akkor... -
#139 Innen találd meg melyik hivatalos. -
-
#137 Mind az állat... Elég szar render... -
#136 Fake-e vagy?
-
#135 gétéja hátszárezer. -
Headers #134 EZ melyik gta?
-
petko000 #133 pangás? :) -
#132 igen az a video nem gta ebbol a saint's row ból már láttam régebben videót. -
petko000 #131 jól meg van csinálva.. a fizikája..uh. gta ehhez képest egy fos. de nekem mégis jobban bejön.. a hangulata miatt... -
#130 Azért divat a konzol mert arra sokkal könnyebb fejleszteni, mert mondjuk xboxból mindenkinek egyforma van, nem úgy mint a PC hogy az egyiknek nVidia a másiknak ATI stb. Na meg a konzolokra jobban veszik a játékokat -
#129 Áz igáááz.HA meg a fake or real videjót nízted akkor az nem az a gém, hanem a saint's row v mi a nyavalya.Gta4 videó meg van!!!!!Amikor bemászik a csávó a logóval a kezin. :))Ennyi.Tényleg jól jönne vmi pic v vid. -
Newfronter #128 Még nincs is róla semmi kép, se videó. Honnan tudod hogy gyönyörű? -
kukorica #127 Húúú!!!! Bazd meg a konzolok Anyját!
Úgy hallottam hogy a GTA LCS az kijön majd PC-re. Miért a PSP MEG AZ XBOX MEG ILYEN HÜLYESÉGEK A DIVATOK??
AZ ÁLLATI LENNE HA KIJÖNNE PC-RE EZ A HIHETETLENÜL GYÖNYÖRÜ JÁTÉK.
EZ TÉNYLEG NAGYON BOTRÁNY! HOGY ELŐRE KIADTÁK PSP-RE ÉS MAJD ÉV(EK) MULVA PC-RE
-
#126 De kár h nem lehet szerkeszteni:amikor célzott nem olyan volt mintha PC-n csinálná. -
#125 A graf.-ja sem annyira a jól megszokott GTA,ez kicsit realisztikusabb.De amikor elszörnyülködtem,az a kocsi fékezése.JAJJJ.Olyan gyorsanmegállt h pfffff. -
#124 a markoló a beszt de ez sose GTA -
Newfronter #123 Ja csak nem jön PC-re... legalábbis nem tudok róla. -
#122 nem fake az csak épp nem gta..amugy jonak néz ki.. -
Newfronter #121 FAKE
Saint' Row
A képekből kiderül, hogy tényleg az... -
#120 de ez nem gta hanem valami saints row cimű játék..legalábbis vki azt irja ott:) -
#119 Ez soha nem fake... Ilyet nem lehet csak úgy összedobni... : / -
Newfronter #118 ÁÁÁ nagyon állat!!! -
#117 Fake or Real
-
#116 húú bazz kell még várni rendesen.addigra lessz uj videokártyám :P -
#115 Azt mindig később rakják ki. -
#114 több mint egy év után jön ki... -
#113 és hol marad a PC jelzés?