54919
-
Writers #633 Milyen trójai? -
ldavid #632 előtted meg 5-el írták, amúgy sem 9-én hanem 19-én (de gondolom csak elírtad)
térképre kb. ilyenre kell számítani (csak kisebben) -
#631 ja a lógó azért nem mert nincs normális felbotású és nekem ez tetszik -
#630 két üzenetel lejebb leírtam de semi baj -
#629 thx a trojait.. meg jo hogy letezik virusirto is... -
Writers #628 Újabb hír a játékról: itt
Bocs, ha már írtátok! -
#627 szép a logod, miért nem cseréled normális felbontásúra?:) -
#626 28 . fog megjeleni a legújabb trainer a neve:Looking for that special someone a játék konzolokra október 9. fog megjeleni pcről még nincs hír -
#625 Google: "New York maps please htxvm" -
#624 "Jáó lesz" -
#623 erről a játékról tudnátok pár vélményt mondani ami befolyásolhatja a kialakuló véleményem? -
#622 császtok! A játék térképéről nem tudtok képet fel rakni?? -
#621 2 hét múlva jön az új trailer. Kíváncsi vagyok, ezúttal készülnek-e elégséges szerverparkkal (esetleg rájönnek-e a torrent előnyeire). -
n3whous3 #620 "hanem is lesz pc-re csak lesz ps3 emulátor:D"
Ugggyan már... Csak gondolj arra, hogy már 7 éve, hogy megjelent a PS2 és mindmáig nincs rá jó emulátor (gondolok itt olyanra, amelyik kb a játékok felénél többet(!) tudna futtatni). És ezen kívül 7 magos processzort és a többi hülyeséget sztem elég nehéz lenne bármilyen PC architektúrára átportolni. -
n3whous3 #619 "Robocsgép" -
n3whous3 #618 " mivel a Microsoft üdvöskéje, a Halo 3 is akkoriban jelenne meg, ennek köszönhetően a TakeTwo nem kevés bevételtől esne el."
Akko' bassza meg az XBOX és hozzák ki addig is PC-re :) -
#617 Én rezsós változatról is hallottam... -
#616 JAJA -
#615 PC!!!A többi kuka:D -
#614 xD -
#613 NASA erőműre -
Reyes #612 roboTgépre (Big Brother Zsani)
-
#611 mosógépre -
#610 gépre lesz csak mien gépre ( PC, XBOX, PS3 ) :D -
#609 bisztos hogy lesz gépre... -
#608 Előbb örülnénk egy tökéletes ps2 emunak is. =) -
#607 ahoz viszont atom gép kell,szoval inkább veszek egy xbox-t vagy ps3-mat :DDD -
#606 hanem is lesz pc-re csak lesz ps3 emulátor:D -
#605 ok -
ldavid #604 inkább 99 mert a többinél is így volt, amúgy meg csak a halál 100... -
#603 0% mer semmi hir nincs ....... -
#602 szoval akkor már 100% hogy lesz pc-re?ha ez a game kijön az évezred játéka lesz ezt a játékot semmi nem fogja lenyomni -
#601 itt -
#600 hol lehet megnézni ezeket a képeket? -
#599 #598 & #597: ja :D -
#598 1-2 hét halasztás az semmi, mikor mások 1-2 évet szoktak. :) -
#597 kivéve aki nem.
De engem sem tud érdekelni a Halo 3 miatti elhalasztás vagy nemhalasztás, hisz akkor ugyis csak konzolra kerül ki a GTA4. Remélem a PC-re való fejlesztése meg nem az eladott példányszámtól fog függni, hanem azonnal nekiállnak ha végeztek, akár kiadják akkor akár nem a nemPC-seknek. (bocsi minden konzolostól :D) -
#596 igen, és szerintem a gta-t is mindenki jobban szereti :) -
ldavid #595 nem hinném hogy a Halo3 olyan nagy ellenfél lenne, főleg hogy csak X360-ra lesz -
#594 Újabb előzetessel szolgáltak az EGM (Electronic Gaming Monthly) magazin szerkesztői. Az újság felfogadott egy profi fotóst, aki ugyanazon nézeti szögekből, valamint helyről próbált képeket készíteni a valós New York városából, mint amelyeket az eddig leleplezett képeken láthattunk. A 6 oldalas cikkben ezeket a képeket egyfajta összehasonlításra használják fel, hogy megtekintsék milyen mértékben is sikerült a fejlesztőknek visszaadni a város kinézetét. Személyszerint úgy gondolom, hogy az eddigi legkomolyabb játékkal állunk szemben. A rockstaros srácoknak tényleg sikerült különlegeset alkotniuk az eltelt hónapokban, ezt bizonyítják a magazin szerkesztői is. Kiderül még a cikkben, hogy lehetőségünk lesz a játék során boltok/ingatlanok kifosztására, melyekért akár a körözést is megúszhatjuk, ha okosan visszük végbe azokat!
Miután közöltük veletek a viszonylag "örömteli" híreket, jöjjön egy rossz hír is. Ugyebár mindannyiunk számára egyértelmű, hogy a karácsony közeledtével egyre több játékot dobnak ki a piacra, erre élő példa a Grand Theft Auto IV is. Nos, ebből az okból kifolyólag, a Wedbush Morgan Securities egyik szakembere, nevezetesen Michael Pachter egy interjúban megemlíti, hogy a Take 2-nak nyomós okai lehetnek a játék kiadásának elhalasztására. Az ok egyszerű, mivel a Microsoft üdvöskéje, a Halo 3 is akkoriban jelenne meg, ennek köszönhetően a TakeTwo nem kevés bevételtől esne el. Hivatalos információnk ezzel kapcsolatosan nincs, a TakeTwo pedig nem erősítette meg Pachter feltevését a késéssel kapcsolatosan, viszont elég valószínű hogy 1-2 hét késéssel vehetjük kezünkbe a játékot.