54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • masterthief
    Az jutott eszembe, hogy ha nem sikerülne (de remélem igen) fel lehetne venni a kapcsolatot azzal a modderrel aki a SA-hoz készítette a MÁV hangjait.
  • wollnerd #50655
    persze készítetem másolatot!
    eredeti train.iv ivaud és a SUBWAY_DOOR_TONE.wag is! :)
  • masterthief
    Próbáld ki, hátha hagyja. Az eredetiről készíts másolatot azért. Jó lenne ha gond nélkül be lehetne rakni.
  • wollnerd #50653
    kiderült hogy nem az: a SUBWAY_DOOR_TONE fájl. egy gond lehet: az a fájl 1 másodperces, a csengő pedig 1 tizedmásodperccel rövidebb és a szíveskedjenek vigyázni.. hang pedig 5 másodpecres.
    mi van akkor ha a játék nem fogadja el hogy hosszabb/nagyobb méretű a fájl??? :(
  • masterthief
    Ha kész van linkeld be ide, és valamelyik mod oldalára is! Magyar modder nincs túl sok.
  • masterthief
    Már csak 1 ellenőr hiányozna XD Lezúznám az arcát! XD
  • fery02
    Feltétlen.
  • wollnerd #50649
    Eddig:

exportálom, és berakom! :)
  • masterthief
    OK!
  • Piloss
    + 2 gb ram még elférne....
  • wollnerd #50646
    Találtam a gta4-mods.com oldalon a programoknál a GTA-IVaud v1.1.5 nevű progit, ami megjeleníti a hangfileokat az ivaudban! :) megkeresem a csengőhangot kiadó fájlt és lecserélem a Nero-val!
    remélem sikerül! :)
  • masterthief
    Többit nehogy felrakd! 1.0.7.0-ra mit tennél már fel? Ha még szaggat, ajánlom, hogy csak a GTA IV fusson a gépen. Úgy értem: internet kihúz (csak akkor legyen bedugva ha multizni akarsz) Tűzfal , vírusirtó letilt, háttérben futó alkalmazások kilőni, feladatkezelőben mindent leállítani csak a GTA IV menjen. Így még hozzájutsz pár fps-hez.
  • Gyovai
    gtx 260,q6600 alapon,2gb rammal.
  • Gyovai
    hiába ad a bechmark 54 fps-t ha játék közben akadozik meg kcisit néha szaggat is.1.7 patch feltéve, többit is érdemes feltenni?
  • masterthief
    Készítsd el! Szeretettel várjuk. Ha már a San Andreas-hoz van MÁV hang, legyen a GTA IV-hez is.
  • wollnerd #50641
    ja! ép találtam egy kis helpet hogy hogyan lehet konvertálni a wav. hangfájlt a ivaudban!
    Véleményetek? How convert .wav in .ivaud
  • wollnerd #50640
    A TRAIN.idvaud fáljt lehetne módosítani?
    Szomorú vagyok hogy nem ilyen egyszerű!
    A budapesti metróhangjait tenném be a játékba... (a MS Train Simulatorból)
    Jól mutatna az ajtózáráskor az unalmas csengőhang helyett a "Szíveskedjek vigyázni, az ajtók záródnak!" hang! :)
    (érdekes hogy a játékban a hangokat az idvaud file-ok adják, pedig az idvaud kiterjesztés nem hangfájl.
  • fery02
  • pisztácia
    Üdv!
    Próbáljátok azt ki hogy bementek a meleg bárba, elmentek a szoba végére, és a bejárati ajtóhoz dobtok egy C4-est:D És mikor mindenki rohan ki, Durrr xDDDD nagyon nagy:D
  • masterthief
    Készíts 1 offline profilt!
  • masterthief
    Ne a sima play-t nyomd- Az offline Playt!.
  • holecsko10
    Üdv!

Lenne egy kis problémám a GTA IV-l. Feltelepítettem a GTA IV-t és miután feltelepítettem a 1.0.7.0 patch-t elindítom, a game-t bejön a Rockstar Games Social Club play és ezután nem indul el a game. Nincs semmi hibaüzenet.
    Próbáltam a kompatibilitás állítani, de semmi. Ha meg nem telepítem fel a patch-t akkor elindul a game, de játékközben nincs kép vagy ha van akkor meg beszaggat.
    A játékon belül nem engedi, hogy letöltsem a profilomat, mert azt mondja nem eredeti a kulcs pedig eredeti.

Itt van a konfigurációm.

Alaplap: Gigabyte GA-M720-US3 (rev.1)
    CPU: AMD Phenom II X4 940 Black Edition
    GPU: Sapphire Radeon HD5850 Vapor-X 1GB (Catalyst 10.12 64bit)
    RAM: KINGSTON HyperX 4096Mb DDR2 1066MHz CL5 KIT
    HDD: 1db WD500 Gb ezen van a Windows 7 Unlimited 64 bit

Valaki kérem, segítsen. Előre is köszönöm a help-t.
  • masterthief
    Nem. Rulett nincs benne.
  • masterthief
    Köszi Zeller ! Most hétvégén talán lest remény 1 közös játékra.
  • Zeller01
    Elkészítettem a magyar feliratot a The Trashmaster filmhez!
    A filmet megtaláljátok itt!
    És a feliratot egyenlőre, csak itt!
    Remélem nem baj, hogy belinkeltem a filmet, de szerintem ingyenes tartalomról van szó.
    Jó szórakozást mindenkinek!
    Az esetleges hibákért sorry ;)
  • Trantorius
    lehet rulettezni a játékba?
  • Trantorius
    Hello
    Olvastam a FAQ-ot a hang probrémára de nekem nem működött, valami ötlet?
  • fery02
    Valami bajod van a melegekkel?
  • pisztácia
    Egyébként a régi gépemen ugyan ez volt nekem is. Nem tudtam megcsinálni. Így amig nem lett meg az új gép, nem tettem fel, addig játszottam 10 FPS el úgy...
  • totyak
    Hidd el, nagyon hálás vagyok a segítségért :D HA meg megoldás is lenne, mégjobban örülnék.
  • pisztácia
    Én azért nem írtam sennit, mert nem tudom a megoldást.
  • masterthief
    Gyerekek! Aki tud segítsen már Totyak barátunknak! Ne csak nekem kelljen utána nézni a bajoknak! Azt -a kutyafáját! XD
  • totyak
    De az meg nem csinál semmit, csak azt a hibár írja ki. Lehet, hogy Live-ot kéne frissíteni? Azt hol tudok?
  • masterthief
    Title update.
  • totyak
    A TitleUpdate.exe-t vagy az updateTitle.exe-t kell elindítani a patchnél? Csak mert a TitleUpdate nem csinál semmit. Egy darabig gondolkodik, aztán kiírja, hogy: Installation failed. Run setup to install update.
  • Szuni
    Ugyanezt csinálja a kieg is :(
  • masterthief
    Exe-t nézd meg hányas verziót ír ki. Picivel gyorsabb lett-e? Fák áttetszőek maradtak? Magyarítás megyen-e? Vagy készíts 1 rövid videót. Ha zenét csatolsz hozzá és fel akarja egyből tenni a Social club-ra akkor nem lett patchelve 1.0.7.0-el. Vagy egy egyszerű megoldás az is, kideríteni hogy fent van-e a patch, hogy beraksz egy igen régi autót valamelyik helyére (elöször készíts biztonsági mentést a kicserélendő járműről) Ha a játék lefagy kapsz egy hibaüzenetet hogy a GTA IV.exe leállt, a hibaüzenet ablakban rámész a hibaüzenet megtekintése pontra, ha ilyesmit ír ki, hogy error 1.0.7.0 version...bla-bla-bla. az azt jelenti hogy fent van az 1.0.7.0 patch, de az adott jármű nem kompatibilis vele. Az a gond hogy innen ahol ülök nem látok bele a gépedbe, XD így elég nehéz megállapítani mi a baj.
  • totyak
    NEm biztos, hogy nem működik, csak én vagyok béna. Nem is találom játékon belül a patch telepítés lehetőségét.
  • Szuni
    Csak megkérdezem a másikat is. A FAQ-ban le van írva, mi a teendő, ha nem jegyzi meg a billentyűzetbeállításokat a játék. Kitöröltem amit kell, újraindítottam, de most bármit változtatok, kritikus hibát ír ugyanott játékon belül, majd visszatölti az alapbeállítást, ha elhagyom a képernyőt (mást nem tehetek)
    help .
  • tommygear
    nem nagyon lehet, de simán hozzá lehet szokni a kocsikázás + egerezés kombóhoz