Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crackyS
kontrol cé kontrol vé

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

masterthief
Nem én találtam ki csak úgy!

The Protector
nem nagyon hiszek neked,de annál jobban remélem h igazad van/lesz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Grr1234
Legyen igazad. 😄

köszi

masterthief
Van még 1 óriási hírem! Nem mondom el honnan ered, de ez biztos infó: A Red Dead Redemption kijön Pc-re!

pisztácia
Ja, okés. Így már értem. Köszi mindenkinek!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Grr1234
Ha jól tudom, nem szükséges hozzá az eredeti.

Sziasztok
Ha a GTAIV megérkezett karácsonyra lemezes formában. Az lenne a kérdésem, hogy a liberty city, ha megveszem a steam-en ahhoz szükséges az eredeti is vagy teljesen különálló?

masterthief
ÁÁÁÁÁÁÁ!<#falbav> XD (bocsi !) Az EFLC az a dlc neve. Ebbe van a TBOGT és a TLAD. Ha külön veszed meg õket akkor is EFLC a nevük és nem még 1 külön kieg.

fery02
EfLC az a csomag neve, ami tartalmazza a két kiegészítõt.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

pisztácia
Most még az nem világos, hogy az episodes from liberty city az is egy kiegészítõ? Tehát van a gay tony, a The Lost and Damned a sima gta 4, meg ez az episodes from Liberty city???

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Oks, köszönöm szépen a válaszokat.

masterthief
A gyémántot Ray Boccino-nak kell megszerezni ami 1 szemeteszsákban van. Mivel a gyémántot lenyúlja valaki kézrõl-kézre jár és emiatt keveredünk bele még nagyobb szarba.

Grr1234
Na jó, lehet néha nem figyeltem oda a szövegre. <#hehe>

bertino
csak a tortenet indulasanak masodperceiben 😉

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Grr1234
Csak azért, mert ma csináltam meg a bank rablós küldetést, és idáig szó sem volt semmilyen gyémántról.

Grr1234
Akkor ki? Második tippem Dimitri. 😛

Suzaka
köszi 😊

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

masterthief
Nem Niko-nak fáj a foga a gyémántra. Neki csak az a feladata hogy megszerezze és átadja.

Grr1234
Az alapban is gyémántra vadászik Niko? Ezt nem is tudtam, csak ki kéne már játszani... 😄

masterthief
http://cdgalaxis.hu/PC/18461/grand-theft-auto-4-and-episodes-from-liberty-city.html
Ez nyerõ választás, nem drága, ennyi pénzért megéri.

masterthief
Meg lehet venni külön is, egyben is, és egyben az alappal ami a legjobb választás-

masterthief
Mind a kettõben benne van Niko 1-2 küldetés elején tûnik fel, de mint tudjuk az alap és a 2 dlc is a gyémánt megkaparintása körül forog. Tehát az alapsztori ugyan az csak más szemszögbõl.

lolSL
pár pillanatra feltûnik bennük, de két teljesen külön történet.

crackyS
A TBoGT-nek meg a TLAD-nak semmi köze nincs niko bellichez? Olyan mint egy külön játék, ami gta 4 stílusú?

fery02
Errõl már majdnem elkezdtünk vitázni, hogy vajon Niko miatt halt-e meg Roman és arra jutottunk, hogy egyáltalán nem biztos. Akkor is vészesen komoly szarban volt már, mikor még nem voltunk ott.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Piloss
igen egyben van

én amúgy a TBoGT-vel kezdtem, abban talán több az újdonság

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

pisztácia
Oks, köszi. És most akkor a gyémántal mi van? Amúgy nagyon sajnálom Roman-t, végülis az egész Niko miatt történt...:S Lehet nagyon bele éltem magam a játékba, mint anno mafia 1-be😄
Amúgy készülök megvenni a kieget, de jól tudom akkorhogy mind2 kieg egyben van? És melyiket kezdjem elõbb el?
Köszi

mousee
Én azt tenném, de nem sikerül 😄

Nvidia vezérlõpultban pedig az van megadva hogy az izmos kártyát használja...ennek ellenére szarik rá...köcsög 😞

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Grr1234
Használd a másikat. 😄

mousee
Hali,

Olyan gondom van, hogy Asus K52J nevezetû laposom van, amiben 2 videókártya dübörög. Egy intel ami keveset zabál, alapból ez aktív, és van benne még egy Nvidia GF310M az izmosabb feladatokra.

Szeretnék játszani a játékkal, de akárhogy bûvészkedek, mindig az intelt használja a játék alatt ez a mocsok, és így elég kiábrándító az eredmény.

Valakinek van valami ötlete?

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Büdös Bohóc
alapban sokkal több játékmód van, valamiért ezt kivették a kiegészítõkbõl... de a kiegészítõkben meg 32 emberrel lehet már maximum játszani pályán, eredetiben ez 16. Inkább az alapra szavazok.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

masterthief
Köszi! Ez lesz a megfelelõ progi.

Suzaka
csak annyit kérdeznék hogy LANhoz melyik rész a jobb az Episodes vagy az alap?

Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. &#12456;&#12523;&#12501;&#12455;&#12531;&#12522;&#12540;&#12488; ^^

Grr1234
Sony Vegas, gondolom.

masterthief
Jut eszembe a videóról! Mivel lehet megnyitni a videókat amiket készítettem? Milyen progi kell hozzá, mert nem csak a játékon belûli video editort akarom használni, hanem mást is. Különbözó effekteket és hangokat, zenét szeretnék hozzáadni.

Piloss
igen

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Grr1234
Ahhoz, hogy játszhassak EFLC-vel, elég egy offline profil?

masterthief
Ez a 2 befejezés van. Saját videót nem készítettem de Youtube-n fent van.

pisztácia
Nem tudtam:S csak mondom most máshogy játszom végig. Amúgy van esetleg videód a befejkezésekrõl? Hány befejezés lehet?

masterthief
Nem is tudtad hogy így végzõdik ha a pénzre hajtol? Nekem akkor is a TBOGT befejezése a kedvencem, mikor a hajléktalan faszi találja meg a gyémántot.

pisztácia
Ja, igen. Boldog Karácsonyt mindenkinek!

pisztácia
Ez de komoly. Mivel, hogy 3-jára viszem végig már a játékot, mondom a végén most nem a bosszút választom, higy megölöm Dimitrit, inkább mentem a pénzért, és most úgy van vége a storynak, hogy meghalt Roman:S bakker.

masterthief
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

masterthief
http://www.supercheats.com/guides/files/guid/grand-theft-auto-4/steviescars.jpg
Itt van 1 térkép a kocsikról.

crackyS
Igen, az, képrõl lehet felismerem a helyet, viszont hogy megaplex xy willisben...hát vakarhatom a fogam, a képen amit küldött meg pont nem láttam semmit.
#49553 kösz :-)

A térkép nem jelzi. Nekem néha elég vlt az üzenet szövege, de néha csak a kép háttere segített.

Büdös Bohóc
ez már a második kocsilopós rész, hogy kapsz egy fényképet? Nem nehéz az, találj kb a városrészbe és nézd át az utcát és a fényképet mellette. Amúgy meg ha jól emlékszem szinte utcaszintû leírást ad, hogy pl Bauxite street és ha ott van elõtted a dobozhoz kapott térkép azon megtalálod simán.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed