Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Szinte már naponta jönnek új hírek a Grand Theft Auto sorozat negyedik részérõl. Most a Games Aktuell és az Official Xbox Magazine (US) újságok GTA:IV elõzeteseibõl tudtunk meg egy-két új információt.
Amerikai Official Xbox Magazine:
A korrupt zsaru, McReary keresztneve Francis, és tudomást szerzett egy bûncselekményrõl, amit Niko vitt véghez. Azt is megtudtuk, hogy Francisnek bajusza is van, tehát nagy valószínûséggel õt láthatjuk ezen* az artworkön.
Little Jacob csomagtartójában a következõ fegyverek voltak: 9mm-es pisztoly, Shotgun, SMG, Micro SMG.
Niko egy fekete Comet nevû járgányt lopott el a Humboldt River Viewpoint felé tartva, ahol vissza kell szereznie McReary ellopott memóriakártyáját.
Mikor Niko feltöltötte a TW@ kávézóban az önéletrajzát a Goldberg, Ligner & Shyster weboldalára, az OXM szerkesztõi meg tudták nézni a dokumentumot, melyszerint Niko részt vett a Balkán Békeszervezetben, és hogy remekül úszik (!), lõ és bokszol. (Késõbb a cikk még megemlíti azt is, hogy a Statue of Happiness-hez eljuthatsz hajóval és úszással is.) A Balkán Békeszervezeti tevékenykedése bizonyíthatja, hogy Niko nem orosz származású. Dan Houser azt mondta, hogy nem orosz, hanem kelet-európai, és Oroszország inkább Ázsiában van, mint Európában.
A játékban minijátékok is helyet kapnak, köztük a biliárdozás is. Érdekes mód korábban a Rockstar azt mondta, hogy nem lesznek minijátékok, inkább a küldetésekre összpontosítanak...
A játékban nem lesz semmilyen utalás szeptember 11-re, még a helye se lesz megtalálható.
(Bár szerintem a vicceskedvû készítõk biztos kitalálnak oda valamit - szerk.)
A Goldberg, Ligner & Shyster recepciósának neve: Karen, és felhívta Niko-t egy interjú miatt.
Games Aktuell:
Nikoval éjszaka házakba is betörhetünk egy társunkkal, úgy, mint a San Andreas-ban. Emellett üzleteket is ki lehet majd rabolni.
A Co-op játékmódról annyit lehet tudni, hogy néhány helyen ugyanúgy két játékos játszhat majd egyszerre, ahogy a San Andreas PS2-es verziójában.
A készítõk már befejezték a Single Player küldetéseit, a Multiplayer küldetéseken viszont még dolgoznak.
Fedezékbõl is lehet majd lõni, olyasmi tûzharszot kell elképzelni, mint a Gears of War-ban.
Jacobtól egy idõ után egyre újabb és jobb fegyvereket lehet majd vásárolni, sõt az Ammu-Nation fegyverboltokat is viszont láthatjuk a játékban. Igaz, ezekben csak kisebb fegyvereket kaphatunk majd, és golyóálló mellényt. Aminek sokan fognak örülni: ha felvesszük a golyóálló mellényt, az látszani fog a ruhán felül.
A rendõrök képesek lesznek rendõrkutyákat is bevetni, hogy megtaláljanak a rejtekhelyeden is. (Ez az információ még nem teljesen biztos! - szerk.)
ezen*
http://9gag.com/gag/5135249
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Amúgy sztem se kéne egyik sem. Épp elég a gond a játék körül így is.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Hello World!
és ha minden igaz kutyás egységgel fognak minket kereseni, bár ez szerintem érdekes azok után hogy pár hónapja azt nyilatkozták hogy se gyerekeket se állatokat nem akarnak a játékba rakni..
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hello World!
a forrásokba meg nem szokás belekötni, max az ilyen "hírül adjuk hogy egyszer lesz valami hír" típusú hírekbe xD
én az ilyenekre azt mondom hogy hiszem ha látom, sosem értettem miért nem akkor kell errõl hírezni amikor már megjelent.
így az egyész számomra csak egy bazi nagy reklám
A Grand Theft Auto Forums egy lelkes tagja hírül adta, hogy a német lokalizáltságú Games Aktuell magazin következõ számában 20 exkluzív kép, valamint egy exkluzív videó lát majd napvilágot. A magazin ezen száma, július 21-én fog megjelenni, viszont számítani lehet rá, hogy az elõfizetõk, mint ahogy az eddig is történt, hamarabb fogják kézhez kapni a havilapot. Arról nincs semmilyen információnk, hogy a videó magából a játékból származik-e majd, vagy csupán egy szerkesztett trailer lesz-e, viszont nagy valószínûséggel egy teljes ingame videót kaphatunk majd.
forrás: nem irom ki mert pár emberke ugy is belém kötne ...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Hello World!
meg azért ahogy te is írtad nem lenne mindig idõ összekötni a drótokat, a játék rovására meg nem mehet egy újítás sem
Hello World!
igazából a kajás dolog már a VC-ben is mûködött, az "alvás" meg alap a GTA3-óta
vagy hogy le tudnak a zsaruk guggolni, mikor a SA-ban is megcsinálják simán
az üvegtörõs-drótozós dolog szerintem csak a lezárt kocsáknál jön majd elõ, és továbbra is lesznek nyitva hagyott verdák
Mint SA-ban, LC-ben is lehet majd kajával meg alvással gyógyulni.
Bár vidéki terület nem lesz a városban, a Central Park GTA IV-es változata akkora lesz, hogy ismét élvezhetjük az anyatermészet gyönyöreit.
Kulcsrazárt kocsikat nehezebb lesz eltulajdonítani, így meg kell majd fontolni, mikor a fél város a nyakadban lesz, hogy van-e idõd ezzel tökölni.
Niko telefonja a következõket fogja tartalmazni: kapcsolatok, naptár, szervezõ, szöveges üzenet, kamera és multiplayer.
üldöznek a zsaruk, éppen befutunk egy parkolóházba, elköthetnénk egy kocsit (az elõzõ generáció epizódjaiban elég lenne egy Entert nyomni, legfeljebb elõfordult, hogy az ajtó nem nyílt, vagy bekapcsolt a riasztó), de itt be kell törni az üveget, birizgálni a drótokat, tiszta minijáték. Erre vagy van idõ, vagy nincs.
És ilyen apróságokon múlik, hogy elkapnak, vagy nem. Sok olyan ismerõsöm van, akik játszanak a GTA-val, de legtöbbjük ész nélkül öldököl, elköti a kocsikat, ez a IV-ben nem fog mûködni, itt már realisztikusan kell hozzáállni a dolgokhoz. És ez nekem például nagyon tetszik.
Hello World!
Idavid: azért megfigyelõkészés a köbön. Én is szeretem a GTA sorozatot, de ilyenekre sajnos nincs idõm. De milyen jó, hogy az autók is realisztikusak lesznek, nem? Három fajta lökhárító a taxira, meg ilyesmi. Az az "új Sabre" sem rossz, elég réginek hat, de hangulatos.
Hello World!
Csak tölteni meg ilyen hülyeségeket kérdezni de lásd hogy milyen rendes vok Itt a Link.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ez talán a SWAT/VOOSE új járgánya, Boxville alapokon
két Bobcat, egyiken van gallytörõ másikon nincs, viszont itt is van index
a taxik lökhárítója egyébként (az eddigi képek alapján) 3 féle is lehet: króm, fekete, sárga
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
Majd meglátjuk, hogy milyen lesz boxon, egyébként nekem xbox360Elite-em lesz, itt egy leírás, hogy milyen extrákat adnak hozzá:
http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=34441
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
nem mellesleg ez a PC tápig,ilyenekkel mi nem foglalkuzonk 😛 csak imádkozunk hogy jelentsék be végre PC-re is 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!