Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Synit HUN
Igen! Én utoljára a Carmageddonban láttam kutyát.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Yoda001
térjünk vissza a témához 😄
Szinte már naponta jönnek új hírek a Grand Theft Auto sorozat negyedik részérõl. Most a Games Aktuell és az Official Xbox Magazine (US) újságok GTA:IV elõzeteseibõl tudtunk meg egy-két új információt.

Amerikai Official Xbox Magazine:

A korrupt zsaru, McReary keresztneve Francis, és tudomást szerzett egy bûncselekményrõl, amit Niko vitt véghez. Azt is megtudtuk, hogy Francisnek bajusza is van, tehát nagy valószínûséggel õt láthatjuk ezen* az artworkön.
Little Jacob csomagtartójában a következõ fegyverek voltak: 9mm-es pisztoly, Shotgun, SMG, Micro SMG.
Niko egy fekete Comet nevû járgányt lopott el a Humboldt River Viewpoint felé tartva, ahol vissza kell szereznie McReary ellopott memóriakártyáját.
Mikor Niko feltöltötte a TW@ kávézóban az önéletrajzát a Goldberg, Ligner & Shyster weboldalára, az OXM szerkesztõi meg tudták nézni a dokumentumot, melyszerint Niko részt vett a Balkán Békeszervezetben, és hogy remekül úszik (!), lõ és bokszol. (Késõbb a cikk még megemlíti azt is, hogy a Statue of Happiness-hez eljuthatsz hajóval és úszással is.) A Balkán Békeszervezeti tevékenykedése bizonyíthatja, hogy Niko nem orosz származású. Dan Houser azt mondta, hogy nem orosz, hanem kelet-európai, és Oroszország inkább Ázsiában van, mint Európában.
A játékban minijátékok is helyet kapnak, köztük a biliárdozás is. Érdekes mód korábban a Rockstar azt mondta, hogy nem lesznek minijátékok, inkább a küldetésekre összpontosítanak...
A játékban nem lesz semmilyen utalás szeptember 11-re, még a helye se lesz megtalálható.
(Bár szerintem a vicceskedvû készítõk biztos kitalálnak oda valamit - szerk.)
A Goldberg, Ligner & Shyster recepciósának neve: Karen, és felhívta Niko-t egy interjú miatt.
Games Aktuell:

Nikoval éjszaka házakba is betörhetünk egy társunkkal, úgy, mint a San Andreas-ban. Emellett üzleteket is ki lehet majd rabolni.
A Co-op játékmódról annyit lehet tudni, hogy néhány helyen ugyanúgy két játékos játszhat majd egyszerre, ahogy a San Andreas PS2-es verziójában.
A készítõk már befejezték a Single Player küldetéseit, a Multiplayer küldetéseken viszont még dolgoznak.
Fedezékbõl is lehet majd lõni, olyasmi tûzharszot kell elképzelni, mint a Gears of War-ban.
Jacobtól egy idõ után egyre újabb és jobb fegyvereket lehet majd vásárolni, sõt az Ammu-Nation fegyverboltokat is viszont láthatjuk a játékban. Igaz, ezekben csak kisebb fegyvereket kaphatunk majd, és golyóálló mellényt. Aminek sokan fognak örülni: ha felvesszük a golyóálló mellényt, az látszani fog a ruhán felül.
A rendõrök képesek lesznek rendõrkutyákat is bevetni, hogy megtaláljanak a rejtekhelyeden is. (Ez az információ még nem teljesen biztos! - szerk.)
ezen*

http://9gag.com/gag/5135249

rotator
Synit HUN
Még fent van a gépemen. Nincs benne kutya.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Mafia játékot ismered? 1930-as években kell rendet tenni. Abban voltak kutyák

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

rotator
Milyen kutya???

Synit HUN
Milyen Mafiában volt kutya? <#fejvakaras>

Amúgy sztem se kéne egyik sem. Épp elég a gond a játék körül így is.

Drephis
ezt most ugye nem mondod komolyan? 😄

help

Fido4life
én inkább hagynám hogy megöljenek, Mafiában is ha véletlenül elütöttem egy kutyát inkább visszatöltöttem az állást..

JaSoN HuNTeR
de gyerekeket ne rakjanak😄 kutya se lesz nyugi

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Casper007
De végülis jó, hogy lesznek rendõrkutyák. Mindenképp színt visznek a játékba. Bár nagyon szeretem a kutyákat, nem lesz szívem lelõni õket.

Hello World!

az a német videó végül egy interjú lett, kiderült hogy lehet majd ismét betörni esténként, Ammu-Nation is lesz, a golyóálló mellény pedig látható lesz Niko-n
és ha minden igaz kutyás egységgel fognak minket kereseni, bár ez szerintem érdekes azok után hogy pár hónapja azt nyilatkozták hogy se gyerekeket se állatokat nem akarnak a játékba rakni..
csak valami seggarc terjesztette a dolgot, egy amcsi fórumon..
Meg fogsz lepõdni, de nagyon sok helyen igen...Õk "hüJék"😊

Azt hallottátok hogy Nico Bellic lehetséges hogy átverés? Az egyik PC játékokkal foglalkozó lapban olvastam hogy lehetséges hogy átveri a világot a Rockstar mert Nico az egyik küldetésben meghal és azután a testvérével kell megbüntetni Nico gyilkosát és a játékot végigvinni, igy nem Nico lesz a fõszereplõ. De lehet ha ez csak egy fake hir 😊

Yoda001
legalább van olyan aki megérti :S

Kmarha
A fenébe is már emberek. A lényeget nem veszítek ki belõle? Nem azért irta be ide, mert hogy exkluziv, meg hogy csak egy újságban, nem ez a léyneg. Hanem az hogy igérnek egy kbott videót a játékból. Ehh.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Casper007
ÉS ha exkluzív, akkor mi van? Az egyik tag úgyis felteszi netre, szóval nem lesz ez exkluzív, legfeljebb ott lesz elõször. XD

Hello World!

halott? azért mert egy napig nem volt új post?

a forrásokba meg nem szokás belekötni, max az ilyen "hírül adjuk hogy egyszer lesz valami hír" típusú hírekbe xD

én az ilyenekre azt mondom hogy hiszem ha látom, sosem értettem miért nem akkor kell errõl hírezni amikor már megjelent.
így az egyész számomra csak egy bazi nagy reklám
Yoda001
látom meghalt a topik..
A Grand Theft Auto Forums egy lelkes tagja hírül adta, hogy a német lokalizáltságú Games Aktuell magazin következõ számában 20 exkluzív kép, valamint egy exkluzív videó lát majd napvilágot. A magazin ezen száma, július 21-én fog megjelenni, viszont számítani lehet rá, hogy az elõfizetõk, mint ahogy az eddig is történt, hamarabb fogják kézhez kapni a havilapot. Arról nincs semmilyen információnk, hogy a videó magából a játékból származik-e majd, vagy csupán egy szerkesztett trailer lesz-e, viszont nagy valószínûséggel egy teljes ingame videót kaphatunk majd.

forrás: nem irom ki mert pár emberke ugy is belém kötne ...

Yoda001
remélem lesznek olyan hülye csajok mint igazibol.. leparkolnák a parkoloba utána mondjuk elmegyek enni valahova azt vissza megyek és a kocsim szarrá vanb törve mert valami nöszemély neki ment<#banplz>

akyyy
nah az nagoyn jó lenne, ha lenne egy saját kocsi, kulcsal, és ha valahol megálok, akkor az ott is marad 8 persze ha utközepén, akkor jönne érte amolyan elszállító, és csak pénzért lehetne kiváltani😄)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Casper007
na ja, de az milyen már, hogy csak beülsz az autóba, aztán nyomás. Ez minden, csak nem realizmus. Akkor legyen egy állandó kocsid, ami nem tûnik el, és nálad van a kulcs is. Mondjuk a Stallion. 😄

Hello World!

nem, de az amcsi filmek igen.. 😄

meg azért ahogy te is írtad nem lenne mindig idõ összekötni a drótokat, a játék rovására meg nem mehet egy újítás sem
tolvajtepmó, piros droggal teli autó 😛

Casper007
És szerinted az USA-ban az emberek csak úgy benthagyják a kulcsot a kocsiban. 😛 Niko számára akkor lenne terülj-terülj asztalkám.

Hello World!

mondjuk nem értem miért olyan nagy dolgok ezek

igazából a kajás dolog már a VC-ben is mûködött, az "alvás" meg alap a GTA3-óta
vagy hogy le tudnak a zsaruk guggolni, mikor a SA-ban is megcsinálják simán

az üvegtörõs-drótozós dolog szerintem csak a lezárt kocsáknál jön majd elõ, és továbbra is lesznek nyitva hagyott verdák
A rendõrök is képesek lesznek leguggolni, hogy jobban célozzanak.

Mint SA-ban, LC-ben is lehet majd kajával meg alvással gyógyulni.

Bár vidéki terület nem lesz a városban, a Central Park GTA IV-es változata akkora lesz, hogy ismét élvezhetjük az anyatermészet gyönyöreit.

Kulcsrazárt kocsikat nehezebb lesz eltulajdonítani, így meg kell majd fontolni, mikor a fél város a nyakadban lesz, hogy van-e idõd ezzel tökölni.

Niko telefonja a következõket fogja tartalmazni: kapcsolatok, naptár, szervezõ, szöveges üzenet, kamera és multiplayer.

Casper007
Még azon gondolkodtam, hogy a realizmus mennyire növeli majd a játékélményt. Felhozok egy példát, amit már olvashattunk:
üldöznek a zsaruk, éppen befutunk egy parkolóházba, elköthetnénk egy kocsit (az elõzõ generáció epizódjaiban elég lenne egy Entert nyomni, legfeljebb elõfordult, hogy az ajtó nem nyílt, vagy bekapcsolt a riasztó), de itt be kell törni az üveget, birizgálni a drótokat, tiszta minijáték. Erre vagy van idõ, vagy nincs.
És ilyen apróságokon múlik, hogy elkapnak, vagy nem. Sok olyan ismerõsöm van, akik játszanak a GTA-val, de legtöbbjük ész nélkül öldököl, elköti a kocsikat, ez a IV-ben nem fog mûködni, itt már realisztikusan kell hozzáállni a dolgokhoz. És ez nekem például nagyon tetszik.

Hello World!

Casper007
Raimundo akciója azért nem volt semmi. XD
Idavid: azért megfigyelõkészés a köbön. Én is szeretem a GTA sorozatot, de ilyenekre sajnos nincs idõm. De milyen jó, hogy az autók is realisztikusak lesznek, nem? Három fajta lökhárító a taxira, meg ilyesmi. Az az "új Sabre" sem rossz, elég réginek hat, de hangulatos.

Hello World!

Attila8805
Te neked mre van a net?
Csak tölteni meg ilyen hülyeségeket kérdezni de lásd hogy milyen rendes vok Itt a Link.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

<#taps>

hello valaki el tudja mondani honnan töltötte le a játékot
amondó vagyok hogy ez lesz az új Sabre:

ez talán a SWAT/VOOSE új járgánya, Boxville alapokon

két Bobcat, egyiken van gallytörõ másikon nincs, viszont itt is van index

a taxik lökhárítója egyébként (az eddigi képek alapján) 3 féle is lehet: króm, fekete, sárga
Muki100
keresõ? fogadjunk nem hallottál még róla...

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

illeszd be a konzol topic linkjét

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

akyyy
van konzol topik😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Akkor lesz jó, ha nem akadozik, jól lesz megcsinálva az irányítás, és élethûbb lesz az elõzõ részekhez képest.
Majd meglátjuk, hogy milyen lesz boxon, egyébként nekem xbox360Elite-em lesz, itt egy leírás, hogy milyen extrákat adnak hozzá:
http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=34441

akyyy
annak is a konzolhoz van köze

lol 😊 pontosan ezért fogják pcre kiadni mert itt van 1145 hsz XD és ennek csak negyede tartozik a játékhoz

Blekk Síp
Már több, mint 1000 hsz van a topicban, szval most már tuti, hogy ki kell adniuk PC-re!!! <#idiota>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

ProGabe
eddig csak x360-on futtatott demókat mutattak belõle,pontosabban a trailerek nem tudni min készültek,de pl e3-on boxon futott,és sokak szerint az néha-néha levegõ után kapkodott a demo közben,persze még nincs optimalizálva a játék.majd ha kijött ill. a sajtósok megkapják a maguk kis tesztlemezét millió dologban okosabbak leszünk

nem mellesleg ez a PC tápig,ilyenekkel mi nem foglalkuzonk 😛 csak imádkozunk hogy jelentsék be végre PC-re is 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bertino
ami még nem teljesen jelenti azt, hogy PS3ra nem lesznek...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Yoda001
nem lehet tudni, de x360ra lesznek extrák.

Heló, nekem xbox360-ra lesz meg. xbox360-ra jobb lesz a játék? vagy ps3-ra? Vagyis grafikailag melyik konzolra lesz jobb és xbox360-ra lesznek letölthetõ extrák, plussz küldetéseket is lehet majd letölteni, vagy csak városrészeket, és jármûveket?

TothLaci
Miért? Várható volt.
Yoda001
qrvajo.. most ez jön be a donaldlove helyett..

ha letelik akkor az írja ki hogy "It is finally here!"...

Yoda001
hm.. igaz.. mind1 akkor