Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem lenne jó vége erre kiváló példa az xbox360😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
mostmár átírhatod az aláírásod is 😄
Hello World!
Hello World!
Én azt mondom, hogy nem baj, tökéletesítsék a játékot, túéljük, februárban jön ráadásul a HP7 magyarul és a LOST 4. évadja. micsoda február, micsoda február...
Hello World!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
csüssz
a Take2 ma esti konferenciáján közölték hogy a játék jövõ áprilistól hamarabb nem fog megjelenni konzolra, szóval ha lesz PC-re akkor kb. jövõ õsszel <#rinya>#rinya>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
PC-re pedig még nem jelentették be... évvégén meglehet tudni, hogy lesz-e számítógépre.
Amúgy nem viccel a gyerek, tényleg letölthetõ. is a link neki.Itt
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
köszönjük raimundo 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
még nem jelent meg! 😛
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
linkja
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
csak aki havonta viszi vissza a 360asait jókedvében, mert 3 óra game után elfüstölnek benne a dolgok, vagy vörösled, vagy akármi
szóval szálljatok le a földre és hagyjátok abba a konzol témát, aki konzolos, mehet a másik fórumra, nincs itt semmi keresnivaloja, a feszültséget meg ne keltsétek a 2 tábor közt
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Aki akarja meg fókuszáljon a 360 ledjeire, ill. nyitogassa a PS3 olvasóját amíg végre megjelenik rá valami emberi xDDD
szal hc gamer nem egyenlo azzal , h kurvajo gépe van vazze , meg , h pénze is van rá , na csak ennyi ...
"A hardcore gamereknek legalább fél éve olyan gépük van (lehet), amit sárbatiporja a nextgen konzolokat."
A fenti indokobol kifolyolag ez elég szánalmas kijelentés , ráadásul sértõ is szvsz , most is nekem lett igazam 😄DD