Supreme Destiny

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csá én nyomom az SD-t szerintem jó kis game sokat lehet vele poénkodni!Csak még arra nem jöttem rá hogy kell skill-t tanulni varázslóval...Ha valaki tudja [email protected]
szevasztok, egy kérdésem lenne: Ang Pau mire való?
sweech
silkroadé mér szar? :0

Borg87
Dejó csináltam 1 karaktert és van kérdésem pl a spear használatához 2 kaszt kell de nekem csak 1 van azt hogyan kell megcsinálni hogy tudja használni? mert pirosan jelzi ki :S

..::Borg::..

Nem önmagában supremhez kell regizni, hanem e-games account kell hozzá.

Valaki beavatna hogy hol kell itt regelni? :D

[Jakuza]
Bar mondjuk az iranyitasa, meg roszabb, mint a Silkroade.
Kamerat csak Alt+Jobb egergom lenymasa mellett lehet elforgatni, es persze ha mar igy van miert is lehetne legalabb a kamerapoziciot rogziteni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

_Atti_
hát én képeket nem találtam itt..
de gondolom vmi koreai csoda lehet

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

[Jakuza]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

hmhm
ingyenes?
képek?
honlap?

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

a sort akár te is kezdhetnéd némi infoval a gamerõl... :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ColdFire
Üdv!
Aki játszik ezzel a játékkal, és vannak hozzá való kérdései, ötletei, vagy csak dumáni akar róla, az jöjjön! :)

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.