Supreme Destiny
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csá én nyomom az SD-t szerintem jó kis game sokat lehet vele poénkodni!Csak még arra nem jöttem rá hogy kell skill-t tanulni varázslóval...Ha valaki tudja [email protected]
szevasztok, egy kérdésem lenne: Ang Pau mire való?
Dejó csináltam 1 karaktert és van kérdésem pl a spear használatához 2 kaszt kell de nekem csak 1 van azt hogyan kell megcsinálni hogy tudja használni? mert pirosan jelzi ki :S
..::Borg::..
Nem önmagában supremhez kell regizni, hanem e-games account kell hozzá.
Valaki beavatna hogy hol kell itt regelni? 😄
Bar mondjuk az iranyitasa, meg roszabb, mint a Silkroade.
Kamerat csak Alt+Jobb egergom lenymasa mellett lehet elforgatni, es persze ha mar igy van miert is lehetne legalabb a kamerapoziciot rogziteni.
Kamerat csak Alt+Jobb egergom lenymasa mellett lehet elforgatni, es persze ha mar igy van miert is lehetne legalabb a kamerapoziciot rogziteni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
hát én képeket nem találtam itt..
de gondolom vmi koreai csoda lehet
de gondolom vmi koreai csoda lehet
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
a sort akár te is kezdhetnéd némi infoval a gamerõl... 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent