PS2 csaló CD/DVD

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

próbáld a www.konzolium.hu, www.konzolstudio.hu oldalakon....illetve apronet.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

vasko22
Az a neve Magyarországon beszerezhetõ valahol??

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

torrente
"Ha fáj a fejem, könnyen elbánok vele".

Sephi
<#falbav>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ngcsnet
<#fejvakaras>

mila69en
xDDDD én is azt akartam írni

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

torrente
Swap magic a pontos neve.

torrente
Az már felmerült benned, hogy miért chippeltetik annyian a gépüket, ha egy lemez berakásával megoldható lenne az összes játék indítása? Ha 100%-osan jó lenne, nyilván az terjedt volna el. ráadásul olcsóbb és biztonságosabb is egy chippelésnél.

mila69en
te nem a spaw magic-re gondolsz?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

vasko22
Nálam a legtöbb írott DVD ment vele, nem tudom, aki ehez hasonló módszert próbálta annak, hogy sikerült.

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

torrente
Nem mindegyik játék indul el ezzel a megoldással.

vasko22
Sziasztok!

Azért nyitottam ezt a fórumot mert még nem láttam ehez hasónlót. Volt nálam egy bizonyos olyan CD/DVD, amit ha beraktam a PS2 akkor az megkeverte a gépet és nem kellett megchipezni a gépet ahoz hogy az írótt játékok menjenek. Én ezt a CD/DVD egy ismerõsõmtõl kaptam kölcsön, õ Németországban vette pontosan már nem tudom mi volt a neve a CD/DVD-nek. Csak azért írom ezt le, hogy valaki találkozott Magyarországon ehez hasonló CD/DVD-vel, ha igen akkor tudna nekem segíteni ezt beszerezni?