16
Videó publikálás jogi problémái
  • Mik
    Nem arról szól, hogy a lap, ahová felrakja mennyire látogatott.
    Tudtommal autós klippet akar feltölteni. Tessék megnézni pl hány F1 videos lapot zártak be emiatt. Persze vannak kivételek, de azok fizettek is rendesen, mint a katonatiszt. pár 100USD/min. Megis érdemlik, ratyi videókat csinálnak.
    Jó tanács: próbáld terjeszteni máshogy Tatz, ahogy én is. : )
  • izb
    hehe
    na az már ugyanúgy illegál
  • bertino
    dehogynem töltheti le :)
    fraps szted mire való ? ;)
  • izb
    a tv2.hu nem töltheted le csak megnézheted.
    Tehát gépre nem töltheted le.
    Nem hiszem hogy tatz barátunk által generált video bárhol jogi problémákat vetne fel,feltéve ha nem egy sűrün látogatott honlapra rakja fel.
    Meg egyébként is.
    Ha szólnának leveszi.Jogi lépések elött figyelmeztetnek.
  • Yossarian
    attól még, hogy legálisan szereztél be valami, nem terjesztheted a jogtulajdonos engedélye nélkül. Sem részleteiben, sem egészében.
  • Cat #11
    lényegtelen hogy honnan szedted, a jog a tévécsatornák kezében van. Ha valamiért zavarni fogja őket, szólni fognak.
  • Cat #10
    haha, ez marhára nem igy van
    pl. tv2.hu ról legálisan lehet letölteni tények, vagy megasztár videókat, mégse rakhatod fel a honlapodra.
  • izb
    nem kell beszarni.
    Senki nem fog ezért ugatni.
    te legális forrásból jutottál hozzá,igy gond semmi.
  • blackgamer
    video.downloads.com-ra is felteheted, és akkor sok ezeren láthatják, de ott is meg kell mondanod nekik hogy nincs jogi probléma
  • 0ppika
    Jogi problémával nem foglalkoznék, max azzal hogy ha felrakod, az a tetves atw törli szó nélkül az egész tárhelyed :(
  • Mik
    Übrigens ha a FIA-hoz tartozó szériákról is van benne kép/hanganyag a videóban (pl. F1, rally) akkor azért vagy nekik fizetsz, vagy vársz míg rábukkannak és küldenek egy felszólítást, hogy delete. Persze kis magánoldalakra nehezen találnak rá, de lehetnek jóakaróid és írnak egy emailt a FOM-nak.
  • Mik
    Tatz had lássam mit alkottál! :)
  • LiPTON
    ne problémázz ezen, pakold fel vhová

nem fognak érte dutyiba zárni, az biztos
  • alph4
    Rakjad :D Amugysem tudnának megbüntetni ;)
  • bertino
    :|
  • Tatz
    Hali! Több kissebb a NET-ről származó(autós)videókból csináltam egy nagy videót zenei aláfestéssel! És azt szeretném kérdezni h felrakhatom a honlapomra? Úgy értem h nem ütközik semmilyen jogi hülyeségbe? A videók nagy része TVcsatornákról származik(viszont én már a NET-ről szedtem)! Thx a válaszokat!