109
Markolók
-
#29 volt a Discovery-n,vagy a National Geographic-on egy műsor amiben szerepelt ez a monstrum!:D -
#26 Aha, megtaláltam :)
Nem tudom mik ezek a gépek, meg hogy mi a frászt lehet velük csinálni... de akkor is mintha a jövőbe lennének! Én ebből csak egy bazinagy acélgépezetet, mindenféle fúró-faragó lapátoló szarral ellátva - látok ki.
Ez amúgy mér tudományos eszmecsere? -
rinyavas #25
-
#24 Szóhoz nem tok jutni!4
Jujj wazzeg ez hogy haladhat? Geci erről videó kéne! -
rinyavas #23
-
rinyavas #22 Szia 1-2 kép a haverodnak! :)
-
#21 Juj ez kiba jó.. Újra megkezdődik a suli, ezt a topicot azonnal megmutatom Ákos osztálytársamnak. :-)) Ezt a nagy bányászgépet kerestem neki képen, de sehol nem találtam. Nem tudjátok, milyen néven kell rákeresni google.com-on, hogy találjak róla képet? Én először így kerestem ovlna: Cole-miner, de csak a hét törpéről és a hófehérkéről adott ki képet. :() -
#20 olyan mint egy tank...lánctalpai vannak
-
blackgamer #19 "akkor inkább úthenger, úthenger, úthenger, úthenger,
akkor inkább úthenger!" by Prosectura -
rinyavas #18 :( Nem találtam! :( -
rinyavas #17 Erős motorokkal! :)DE a viccet félretéve igen tényleg erős motorokkal mert ha megtalálom akkor belinkelem egy Cat 996-os motorját az brutál!!! :) -
Beszarás WoW ez a gépezet!
Wazeg ezzel 10 emeletes panelt lehet rombolni!
Egy egész házsort!
De hogy a p*ba mozgatják ezeket a dögöket? -
#15 Caterpillar Construction gém!
-
rinyavas #14 ez elég szép "kis" masina de tudtommal csak szenet fejtenek vele? -
#13 erre gondolsz?:D
-
rinyavas #12 Nem "földmunkagép fanok" hanem "földmunkagép kedvelői és a markoló fanok" -
TommoT #11 Hát ilyet se hallottam még, földmunkagép fanok, de az első kép az vicces. Na meg a harmadik! -
rinyavas #10 A számát nem tudod? Vagy esetleg valami hasonló gépről képet? -
rinyavas #9 Szia micsoda?
"a CAT barátjáról?????? rakjatok be képet
azt a kedves pár emeletest amelyik gyémántbányákban dolgozik, és egy markolásból megtölti fagyott gránit törmelékkel????? a cat billentőjét" -
Shadow_THH #8 a CAT barátjáról rakjatok be képet
azt a kedves pár emeletest amelyik gyémántbányákban dolgozik, és egy markolásból megtölti fagyott gránit törmelékkel a cat billentőjét -
rinyavas #7 -
-
rinyavas #5 Én is remélem! Köszi!! :) -
#4 Bizonyára hatalmas tömeg :D Sok sikert :) -
rinyavas #3 -
rinyavas #2 -
rinyavas #1 Sziasztok ezt a fórumot a földmunkagépek kedvelőinek és a markoló fanoknak nyitottam remélem sokan leszünk! :)