1182
Afrikai Nemzetek Kupája
-
Gabe18 #415 Nagyon helyes.A fél év még nem is sok.Mondjuk ha ez a szöv.kap lesz fél év mulva,lehet amugy se se hivja be. -
#414 végülis az én életemet se változtaja meg akárki nyeri! -
#413 gondoltam :DDD -
#412 mondjuk nekem 8 h ki nyeri -
#411 valoszinű! -
faláb #410 Mido helyett Zaki lesz a kezdő,és ő se rossz játékos -
#409 na akkor Elafántok a nyerőek? -
#408 Egyel több esély Elefántcsontpart győzelmére!
-
#407 Beszólt az edzõnek, kirúgták
Az egyiptomi szövetség fél évre eltiltotta a válogatottól Midót, az Afrika Kupa döntõjére készülõ egyiptomi labdarúgó-válogatott csatárát. A Tottenhamben futballozó támadót az elõdöntõben lecserélte Hassan Shehata szövetségi kapitány, a futballista erre a lehetõ legrosszabb módon reagált: felindultságában melegebb éghajlatra küldte a szakembert.
Az egyiptomi szövetség nem sokat gondolkodott a büntetés mértékén, a vezetõket az sem hatotta meg, hogy a válogatott leggólerõsebb játékosáról van szó. Midót fél évre eltiltották a válogatottól, a büntetés már az Elefántcsontpart elleni döntõ elõtt életbe lépett.
A szurkolók egyetértettek a büntetéssel, mert szerintük elfogadhatatlan, hogy egy labdarúgó tiszteletlenül viselkedjen egy nemzetközi mérkõzésen, és ezzel szégyent hozzon országára. A csatár sem vitatta a büntetés jogosságát, néhány órával a történtek után azt nyilatkozta, hogy tudomásul vette a szövetség ítéletét, õ is hasonló döntést hozott volna. -
#406 igen, ÉN -
#405 17:00 (Eurosport)
LABDARÚGÁS
Afrikai Nemzetek Kupája Egyiptom (19:30) -
#404 azért kössz! -
#403 péntek nemtom mikor -
#402 A döntő mikor lesz??? (nap+óra)
Hajrá ELEFÁNTCSONTPART!!! -
Gabe18 #401 Azért nehogy már a játékos mondja meg hogy mit csináljon az edző...
Ilyen botrány jelenetet rendezni egy hazai rendezésű tornán,asszem európai edzőnél többet nem lenne válogatott.
Az meg hogy a helyére beállt gyerek pár pillanat alatt a döntőbe lőtte a csapatot,végképp az edzőt igazolja.
Mido már nagyon elhitte hogy ez a Afrika Kupa egyiptomi részről már csak róla szól,csak hát vannak még rajta kivül egy páran a csapatban.
Igazából az edzőt sajnálom,ha a döntőn játszatja,a szakmai tekintélyének annyi,ha nem,akkor egy kulcsembert hagy ki akin sok múlhat. -
#400 :DDD multkor nem ezt mondtad!mindegy én megmondtam hogy ez lesz! -
#399 2/1 az sem rossz:))) -
#398 azt tudtuk de hol van Nigéria? -
#397 Mondtam hogy Egyiptom döntős lesz -
#396 Mido nemzeti hős egyiptomba , én a helyébe jól fejbe küdtem volna vagy megrugdostam volna az edzőt , főleg hogy régebben direkt nem hívta be a keretbe , kis köcsög nádrakodó :) Na rasszista megszólalás ennyi . Én egyetértettem Midoval , az meg már Pech hogy pont Mra fejelte be csere után aki Mido helyére ment be . -
#395 85' Egyiptom [2 - 1] Szenegál
37' [1 - 0] A. Hassan (11-es)
51' [1 - 1] M. Niang
81' [2 - 1] A. Zaki
Pont az lőtte a gólt, aki bejött Mido helyett?! -
#394 2-1
-
#393 Egyiptom 2-1-re vezet -
#392 Mido jol lebaszta az edzőjét mert lehozta lol -
#391 #350 -
#390 Ahhoz képest, hogy mindenki Nigéria-Egyiptom döntőt jósolt, még lehet, hogy Szenegál-Elefántcsontpart döntő lesz! (remélem!)
Te kinek drukkolsz majd a döntőben? -
#389 #385 mondtam kettöt kap egyiptom második félidőbe 1 már megvan , bejön még el hadji diouf és jön a 2. is :) -
#388 53' Egyiptom [1 - 1] Szenegál
37' [1 - 0] A. Hassan (11-es)
51' [1 - 1] M. Niang -
#387 góóóóóóóóóóóóóóól
1-1 -
#386 a helyén van Mido játszik -
#385 Senegal jobb , Egyiptom favágó , 2. félidőbe 2öt kap majd Egyiptom :) Hol van Mido? -
#384 megismételt tizenegyes -
#383 39' Egyiptom [1 - 0] Szenegál
37' [1 - 0] A. Hassan (11-es) -
#382 Drogba döntőbe lőtte az elefántokat
Dider Drogba góljával az Afrika Nemzetek Kupája döntőjébe jutott Elefántcsonpart! Drogba rögtön a második félidő elején talált a hálóba egy jó félpályás indítás után. -
-
#380 Ilyen játékkal a döntőt is simán megnyerjük!!! -
#379 igazam lett Imre mondtam hogy Elefántok jutnak be! #355 -
#378 én mondtam -
#377 ezt már elvesztettük:(((kár!:((( -