1182
Afrikai Nemzetek Kupája
  • Rockynhooo
    Annyira törvényszerűnek érzem ,hogy házigazdaként Ghána nyer! Számomra ez a két legszimpibb afrikai csapat, de hajrá elefántok , nekik már régóta szurkolok :)
  • Japep

• B0B0
    Így van! :)
  • Rockynhooo
    na hát akkor hajrá Kamerun :\
  • Shep
    A nyavaja megeszi megint a hülye piros sapkások nyerik a kupát. :(((((((((((((
  • Japep
    66' [1 - 3] Zaky :(
  • Japep

62' [0 - 2] Zaky

Mind a két gólt szöglet után kapta Elefántcsontpart... :S

63' [1 - 2] GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLL! KEITA!!!!!!!!!!!!!!!

Vagy 18 méterről egy óriási gól!!! :D
  • Japep
    Úgy néz ki le kell cserélni Elefántcsontpart kapusát...lehet ezzel meg is pecsételték a sorsukat... :S :(
  • Rockynhooo
    jajjj de szééép :\
  • Japep

12' [0 - 1] Fathy

A 16-os sarkáról, nagy kavarodás után megpattant egy védőn és így be... :S
  • Japep

Elefántcsontpart - Egyiptom
    - ANK08 Ghána - elődöntő / 2 -
    - ma 21:30 - Eurosport - Kumasi Stadium -

Elefántcsontpart : (4-4-2)
    Manager : Gérard Gili

Barry Copa - Eboue, Toure, Meita, Boka - Keita, Zokora, Touré, Kalou - Drogba (c), Dindane

Cserepad : Loboué, Zoro Kpolo, Koné, Faé, Romaric, Sanogo, Koné, Gohouri, Tiene, Gervinho, Koné, Djakpa

Egyiptom : (3-5-2)
    Manager : Hassan Shehata

Al Hadari - Said, Gomaa, Abd El Fattah - Fathi, Shawky, Hassan (c), Abd Radou, Fathalla - Zaki, Moteab

Cserepad : Abdelmonsef, Said, El Sayed, Zidan, Mostafa, Al Muhammadi, Sobhi, Moawad, Mohamed, Aboutrika, Gamal, Fadl, Shaaban
  • bmffm856
    úgy értettem, hogy miért van az, hogy az afrikai selejtezőzónákból nem jutnak ki már évek óta a vb-re, míg az ANK-n rendre 4 közé vagy döntőbe jutnak... :)
  • zalan05
    már meg is van a magyarázat állítolag azért jökte fel Bikey a biztonsági őrt mert nem engedte , hogy a kameruni orvos megvizsgálja Songot.
  • Csesza
    Grat Kamerun-nak örülök, hogy nyertek, ez a játék kellett Ghána ellen, lehet a saját játékukkal sok gól lett volna a meccsen de kikapnak

nem értem, hogy miért lökte fel a segítőt, előszőr azthittem azért mert hogy a földönfekvö Song-ot talán fel akarták ráncigálni, de arra nem láttam semmi bizonyítékot, valami közleményt úgyis kiadnak
  • Japep
    Ez igaz, az eredmény számít, de az azért nem mindegy, hogy hogyan érik ezt el...

A foci ilyen, de azért még mindig tarom magam ahhoz, hogy nem érdemelték meg...
  • B0B0
    Nem a labdatartási arányra játszák a focit... :)
  • Japep
    A fontosabb, nagyobb meccs majd most jön...
    Remélem ott azért az elefántok fognak továbbjutni...HAJRÁ!!! :D
  • Japep
    Félidőben 63% volt a labdabirtoklás Ghána javára...Ghána végig támadta, Kamerun meg lőtt egy gólt (ami tényleg szép volt) és ráült elég csúnyán...

De viszont Egyiptomtól 4-et kaptak, meg az a sok 11-es - 3, vagy 4, már nem is lehet számon tartani... :D
  • B0B0
    Maximálisan megérdemelte, senkinek sem sikerült kapott gól nélküli meccset játszania Ghána ellen, nekik igen.
  • Japep
    Kíváncsi vagyok, lesz-e rá magyarázat...

Grat Kamerunnak, bár nem érdemelte meg...
  • Rockynhooo
    majd az Elefántok bosszút állnak :D! Drogba megtanítja majd Eto't focizni ! Amúgy jobban félek Egyiptomtol mint KAmeruntol, szval az esti meccs sztem húzós lesz!
  • zalan05
    grat Kamerunak, igaz Ghána jobban hajtott de ennyit ér egy jo kontra
    hát amit meg Bikey csinált azt énse értem elég nyomorék volt...
  • Japep
    0-1 maradt, Kamerun jutott be elsőként a döntőbe...
    Nem gondoltam volna, szegény Ghána... :S
  • B0B0
    Kamerúúúúún!!
  • Japep
    Bikey fellökött egy orvost(?) - piroslap... :D
    Ha bejutnak a döntőben tuti nem játszik...ezt elb@szta... :D
  • Rockynhooo
    alap , olyan csapatnak véletlen sem szurkolok ahol Eto' van :D
  • Japep
    Szintén... :D
  • Rockynhooo
    hát ha kamerun nyer akkor legalább szívből fogok szurkolni az ellenfél ellen a döntőbe , már ha Drogbáék bejutnak...!
  • Japep
    Ebben a meccsben tényleg egy gól van, legalábbis úgy néz ki...pedig végig Ghána támad... :S
  • Japep
    72' Ghána [0 - 1] Kamerun

71' [0 - 1] Nkong
  • Japep
    Félidő : 0-0

Eléggé hosszabbítás szagú, max 1 gól sztem...
  • Japep
    Ghána kapusa csúnyán a hátára esett...nem kell lecserélni.
  • Japep

Ghána - Kamerun
    - ANK08 Ghána - elődöntő / 1 -
    - ma 18:00 - Eurosport - Accra Stadium -
    - vezeti : Abderrahim El Arjoune (Marokkó) -

Ghána : (4-3-3)
    Manager : Claude Leroy

Kingston - Sarpei, Addo, Barusso, Pantsil - Annan, Essien (c), Muntari - Gyan, Agogo, Abeyie

Cserepad : Adjei, Gyan, Mensah, Asamoah, Ayew, Gyan, Kumordzi, Barusso,
    Dauda, Asare, Shilla

Kamerun : (4-4-2)
    Manager : Otto Pfister

Kameni - Geremi, Bikey, Song (c), Bikey - M'Bia, Emana, M'Bami, Song - Job, Eto'o

Cserepad : Binya, Tchato, Angbwa, Makoun, Nkong, N'Guemo, Epalle, Hamidou, Tomou, M'Bia, Essola, Mbarga
  • Japep
    Nem tudom...végülis a legszebb focit az elefántok játsszák, Ghána védelme pedig a legjobbak közé tartozik, és jól is támadnak...igaz most Mensah nem játszhat, de akkor is hazai pálya.
    Szerintem is Ghána-Elefántcsontpart döntő lesz, bár lehet ezt azért írom, mert így szeretném... :D
  • B0B0
    Ez ökörség
  • Csesza
    nem tartják valami sokra a 2 "vendég" csapatot
  • Japep

Oddsok a meccsre (H - D - V) :

Ghána - Kamerun
    - Tippmix : 1.89 - 3.00 - 3.45
    - Sportingbet : 1.90 - 3.20 - 3.80

Elefántcsontpart - Egyiptom
    - Tippmix : 1.63 - 3.25 - 4.35
    - Sportingbet : 1.60 - 3.40 - 5.50
  • Csesza
    sztem a leglátványosabb döntőt az Elefántcsontpart-Kamerun párosítás hozná, ezért szurkolok én ennek a 2 csapatnak

bár Muntarit sajnálnám :)
  • Csesza
    más a játékstílusuk gondolom mint az európaiaknak és ez nem teccik neki, már nagyon régóta nem volt valami jól teljesítő afrikai csapat a vbk-ne
  • Japep
    Én leginkább Elefántcsontpartnak szurkolok, de ha csak Ghána kerül be a döntőbe, annak is örülök...
    Ha Ghána - Elefántcsontpart döntő lenne, akkor nem is nagyon szurkolnék egyiknek sem, csak nézném... :D