1182
Afrikai Nemzetek Kupája
-
#780 Annyira törvényszerűnek érzem ,hogy házigazdaként Ghána nyer! Számomra ez a két legszimpibb afrikai csapat, de hajrá elefántok , nekik már régóta szurkolok :) -
-
#778 Így van! :) -
#777 na hát akkor hajrá Kamerun :\ -
#776 A nyavaja megeszi megint a hülye piros sapkások nyerik a kupát. :((((((((((((( -
#775 66' [1 - 3] Zaky :( -
62' [0 - 2] Zaky
Mind a két gólt szöglet után kapta Elefántcsontpart... :S
63' [1 - 2] GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLL! KEITA!!!!!!!!!!!!!!!
Vagy 18 méterről egy óriási gól!!! :D -
#773 Úgy néz ki le kell cserélni Elefántcsontpart kapusát...lehet ezzel meg is pecsételték a sorsukat... :S :( -
#772 jajjj de szééép :\ -
12' [0 - 1] Fathy
A 16-os sarkáról, nagy kavarodás után megpattant egy védőn és így be... :S -
Elefántcsontpart - Egyiptom
- ANK08 Ghána - elődöntő / 2 -
- ma 21:30 - Eurosport - Kumasi Stadium -
Elefántcsontpart : (4-4-2)
Manager : Gérard Gili
Barry Copa - Eboue, Toure, Meita, Boka - Keita, Zokora, Touré, Kalou - Drogba (c), Dindane
Cserepad : Loboué, Zoro Kpolo, Koné, Faé, Romaric, Sanogo, Koné, Gohouri, Tiene, Gervinho, Koné, Djakpa
Egyiptom : (3-5-2)
Manager : Hassan Shehata
Al Hadari - Said, Gomaa, Abd El Fattah - Fathi, Shawky, Hassan (c), Abd Radou, Fathalla - Zaki, Moteab
Cserepad : Abdelmonsef, Said, El Sayed, Zidan, Mostafa, Al Muhammadi, Sobhi, Moawad, Mohamed, Aboutrika, Gamal, Fadl, Shaaban -
#769 úgy értettem, hogy miért van az, hogy az afrikai selejtezőzónákból nem jutnak ki már évek óta a vb-re, míg az ANK-n rendre 4 közé vagy döntőbe jutnak... :) -
#768 már meg is van a magyarázat állítolag azért jökte fel Bikey a biztonsági őrt mert nem engedte , hogy a kameruni orvos megvizsgálja Songot. -
Csesza #767 Grat Kamerun-nak örülök, hogy nyertek, ez a játék kellett Ghána ellen, lehet a saját játékukkal sok gól lett volna a meccsen de kikapnak
nem értem, hogy miért lökte fel a segítőt, előszőr azthittem azért mert hogy a földönfekvö Song-ot talán fel akarták ráncigálni, de arra nem láttam semmi bizonyítékot, valami közleményt úgyis kiadnak -
#766 Ez igaz, az eredmény számít, de az azért nem mindegy, hogy hogyan érik ezt el...
A foci ilyen, de azért még mindig tarom magam ahhoz, hogy nem érdemelték meg... -
#765 Nem a labdatartási arányra játszák a focit... :) -
#764 A fontosabb, nagyobb meccs majd most jön...
Remélem ott azért az elefántok fognak továbbjutni...HAJRÁ!!! :D -
#763 Félidőben 63% volt a labdabirtoklás Ghána javára...Ghána végig támadta, Kamerun meg lőtt egy gólt (ami tényleg szép volt) és ráült elég csúnyán...
De viszont Egyiptomtól 4-et kaptak, meg az a sok 11-es - 3, vagy 4, már nem is lehet számon tartani... :D -
#762 Maximálisan megérdemelte, senkinek sem sikerült kapott gól nélküli meccset játszania Ghána ellen, nekik igen. -
#761 Kíváncsi vagyok, lesz-e rá magyarázat...
Grat Kamerunnak, bár nem érdemelte meg... -
#760 majd az Elefántok bosszút állnak :D! Drogba megtanítja majd Eto't focizni ! Amúgy jobban félek Egyiptomtol mint KAmeruntol, szval az esti meccs sztem húzós lesz! -
#759 grat Kamerunak, igaz Ghána jobban hajtott de ennyit ér egy jo kontra
hát amit meg Bikey csinált azt énse értem elég nyomorék volt... -
#758 0-1 maradt, Kamerun jutott be elsőként a döntőbe...
Nem gondoltam volna, szegény Ghána... :S -
#757 Kamerúúúúún!! -
#756 Bikey fellökött egy orvost(?) - piroslap... :D
Ha bejutnak a döntőben tuti nem játszik...ezt elb@szta... :D -
#755 alap , olyan csapatnak véletlen sem szurkolok ahol Eto' van :D -
#754 Szintén... :D -
#753 hát ha kamerun nyer akkor legalább szívből fogok szurkolni az ellenfél ellen a döntőbe , már ha Drogbáék bejutnak...! -
#752 Ebben a meccsben tényleg egy gól van, legalábbis úgy néz ki...pedig végig Ghána támad... :S -
#751 72' Ghána [0 - 1] Kamerun
71' [0 - 1] Nkong -
#750 Félidő : 0-0
Eléggé hosszabbítás szagú, max 1 gól sztem... -
#749 Ghána kapusa csúnyán a hátára esett...nem kell lecserélni. -
Ghána - Kamerun
- ANK08 Ghána - elődöntő / 1 -
- ma 18:00 - Eurosport - Accra Stadium -
- vezeti : Abderrahim El Arjoune (Marokkó) -
Ghána : (4-3-3)
Manager : Claude Leroy
Kingston - Sarpei, Addo, Barusso, Pantsil - Annan, Essien (c), Muntari - Gyan, Agogo, Abeyie
Cserepad : Adjei, Gyan, Mensah, Asamoah, Ayew, Gyan, Kumordzi, Barusso,
Dauda, Asare, Shilla
Kamerun : (4-4-2)
Manager : Otto Pfister
Kameni - Geremi, Bikey, Song (c), Bikey - M'Bia, Emana, M'Bami, Song - Job, Eto'o
Cserepad : Binya, Tchato, Angbwa, Makoun, Nkong, N'Guemo, Epalle, Hamidou, Tomou, M'Bia, Essola, Mbarga -
#747 Nem tudom...végülis a legszebb focit az elefántok játsszák, Ghána védelme pedig a legjobbak közé tartozik, és jól is támadnak...igaz most Mensah nem játszhat, de akkor is hazai pálya.
Szerintem is Ghána-Elefántcsontpart döntő lesz, bár lehet ezt azért írom, mert így szeretném... :D -
#746 Ez ökörség -
Csesza #745 nem tartják valami sokra a 2 "vendég" csapatot -
Oddsok a meccsre (H - D - V) :
Ghána - Kamerun
- Tippmix : 1.89 - 3.00 - 3.45
- Sportingbet : 1.90 - 3.20 - 3.80
Elefántcsontpart - Egyiptom
- Tippmix : 1.63 - 3.25 - 4.35
- Sportingbet : 1.60 - 3.40 - 5.50 -
Csesza #743 sztem a leglátványosabb döntőt az Elefántcsontpart-Kamerun párosítás hozná, ezért szurkolok én ennek a 2 csapatnak
bár Muntarit sajnálnám :) -
Csesza #742 más a játékstílusuk gondolom mint az európaiaknak és ez nem teccik neki, már nagyon régóta nem volt valami jól teljesítő afrikai csapat a vbk-ne -
#741 Én leginkább Elefántcsontpartnak szurkolok, de ha csak Ghána kerül be a döntőbe, annak is örülök...
Ha Ghána - Elefántcsontpart döntő lenne, akkor nem is nagyon szurkolnék egyiknek sem, csak nézném... :D