20
Call of Cthulhu kérdés
-
17 #20 hali nem tudja valaki ay gyógyitás kódot? -
Kacsa #19 Majd kipróbálom.
thx. -
#18 Pedig azt írja a leírás is hogy az ajtó elé kell tolnod a szekrényt(nem ír semmiféle követelményről, hogy esetleg túl gyenge vagy hozzá)
Wait for him to
come back around on his patrol and then climb a few stairs to the back door
of the store. Be sure to close the door behind you and push the bookcase in
front of the door.
-
Kacsa #17 Na! A Bevezető képsorok után egy sötét, mocskos, esős kikőtővárosba érkeztem egy kisbusszal. Az emberek annyira bunkók, mint ahogy kell egy ilyen helyen. A helyi "hotel" tulajdonosa elmondja a magáét. (nemtom mit) Szobát, piát nem ad csak annyit küld felém az arcából, hogy menjek a zöldségeshez me ott történt vmi. Körbejártam az egész várost, esernyő nélkül (király akasztott hullák az alagsorban, betört üvegen keresztűl,szarrá ázva megtaláltam a Super Zöldségest, ahol tényleg történt vmi, mert körbevonták sárga szallaggal az illetékesek. Na, ez mögött kijátszva a strázsát bejutok egy szobába, ahol az ajtó el kéne tolnom egy szekrényt,(ne tudjon az a köcsög utánam jönni) de nincs elég erőm eltolni. Persze a rohadt elkap, s kezdődik minden.....(nem sokáig mert kikapcsolom azt a rohadt kölcsönkapott dobozt)
A Spiele hangulata nagyon nagyon király!!! -
neuro #16 jöhetne már a pc-s verzió. évek óta csúszik a megjelenése... -
skristof #15 modern MOD-dal... -
#14 xboxon van csak egyenlőre -
akos #13 Már ebből is szgép játékot csináltak?
Yo volt az novellának és szerepjátéknak is.... -
DJviolin #12 A Call Of Cthulhu egy horrorjáték. Akkor ezek szerint már megjelent. És milyen? Jó játék? -
#11 Ja, az is igaz... -
#10 de, igaz ott Ktulu -
#9 lol call of duty-ba... zöldséges meg rendőr mi? -
#8 jóhogy nem már dutyi dili -
#7 az nem dutty hanem DUTY ....................................... -
#6 Ez nem egy Metallica szám? :o) -
#5 Ha tudnál valami konkrétabb helymeghatározást adni. Mondjuk fejezet vagy hogy min vagy éppen túl,akkor egy angol leírásból ki tudnám neked hámozni. -
#4 Van Cthulhu is! :) -
#3 Call of Cthulhu??
Nem dutty?? -
Kacsa #2 Senki? -
Kacsa #1 A városban a zöldségeshez nemtok bejutni, mert a rendőr mindig kitessékel a boltból?! Hmm?