Kerio Personal Firewall

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha elolvassátok a cikkeket, akkor kiderül, hogy a Sunbelt szándékában áll folytatni az ingyenes változatot is.
Bercy
Hmm. Sajnálnám ha a Kiero-nak megszünne a free része. Én már azt használom és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Kiero+MS anti spyware+NOD32 nálam a nyerõ kombó
ReTeK
"hosszútávon" ezt hogy érted ? (mert én ezt használom elég régóta)

lck
CounterSpy nevû spyware irtót ök fejlesztik.
Nagyon jó ( ha nem a legjobb ) a katagóriájában.
Egy gond van vele - tudtommal - nem nagyon lehet hosszútávon crackelni.
Ha Keriónál is bekeményítenek, nem sok jóra lehet számítani. - Már ha a free funkciókat kiszedik.
Tekergo
Valaki tud valamit errol a Sunbelt nevu cegrol? Remelem attol hogy ceget cserelt a Kerio a minoseg meg nem valtozik.......

dester
A Sunbelt Software megvásárolta:

Link

XenonIceX
én azt hallotam hogy megszünik

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Evogordon
kerio van 64-birtes winre?

Jahhh a hivatalos magyar honlapon is le volt írva, meg a kerio angol honlapján is. A kerio honlapján a fórumokból ki is vették a kifutó termékeket a támogatott programok közül.
Most újra van saját alfóruma, igaz támogatás nincs hozzá.:-)
Tuvok
Korábban volt egy cikk, hogy megszûnik, de december elején kiderült, hogy egy Sunbelt nevû cég megveszi a szoftvert tokkal-vonóval és folytatja a fejlesztést . A program annyiban változik (egy ideig), hogy a neve elejére odakerül a Sunbelt név is .

Cikk a megszûnésrõl
Cikk a megmenekülésrõl

Bercy
Miért szünne meg?
Hol hallottad ezt?
DEXTER92
Azért, hogy egyel több topic legyen. :o)

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

The FlashBack
szerintem nem...
miért?

BaziJoe
Sziasztok az érdekelne ,hogy a progi megszünik vagy nem????

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.