A sebezhetetlen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Fákjúal!
a vonaton Willist mutatja a kamera majd a mellette ülõ nõt, majd Willist majd megint a nõt, mindezt az elõttük lévõ ülés mögül...
egyáltalán nem felesleges a topik, lehet róla sokat beszélni
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Na csúúú
PSN ID.: Beegabor
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
szerintem egyáltalán nem szar film, ha lövöldözõs akciófilmet várt az ember akkor lehet h csalódás de szerintem nagyon is élvezhetõ: tipikus Shyamalan-film.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Eredeti cím: Unbreakable
Mûfaj: thriller
Ország: amerikai
Gyártási év: 2000
Hossz: 103 perc
Szereplõ(k):
David Dunn: Bruce Willis
Elijah Price: Samuel L. Jackson
Audrey Dunn: Robin Wright Penn
Joseph Dunn: Spencer Treat Clark
Elijah anyja: Charlayne Woodard
Stáb:
rendezõ: M. Night Shyamalan
író: M. Night Shyamalan
operatõr: Eduardo Serra
zene: James Newton Howard
vágó: Dylan Tichenor
gyártó: Touchstone Pictures
forgalmazó: InterCom
Tegnap adták az RTL-en. Nagyon tetszett a film, nem volt se baromság és kitaláció, el tudom képzelni hogy létezik ilyen. Ha már létezik olyan, hogy valaki nagyon tökéletlen, akkor mért ne létezne tökéletes? A film végén sajnáltam, hogy miért lett vége, bár lehet jobb így, mer ha tovább akciózott volna Bruce, akkor inkább Super Man-es film lett volna.
Akik nem látták még a filmet, azoknak itt a tartalom:
Egyetlen túlélõként átvészelni egy szörnyû vasúti katasztrófát: ritka szerencse. Még számtalan súlyos balesetet sértetlenül megúszni egyetlen sérülés, sõt egyetlen karcolás nélkül: lehetetlen. David Dunn életben marad ott, ahol mindenki meghal. Azt hiszi, szerencsés. Azt hiszi magáról, átlagember. Fiával és feleségével él egy philadelphiai kis házban, és a helyi futballstadion biztonsági õreként dolgozik. Egy különös, mániákus férfi kell hozzá, hogy lassanként felnyíljon a szeme. Elijah tolókocsihoz kötve él, csak képregények között érzi otthon magát, és régóta keresi a Sebezhetetlent: akirõl tudja, hogy egyszer eljön, hogy megmentse õt és a világot. Ha sikerül meggyõznie Dunnt, talán tényleg sebezhetetlenné válik...