141
BitComet kérdések és válaszok
-
algopyrin #61 A piros X azt jelentheti, hogy elfogyott a hely azon a vinyón, ahová töltesz vagy FAT partícióra túl nagy fájlt akar létrehozni.
Itt pont ugyanezt kérdezték (5442).
59: Itt és itt van szó a BitComet tiltásáról. -
#60 hello!
felraktam ezt a Bitcomet0.61-etm és tök jól müxik.
a letöltési listában, jelzi zöld v piros nyilakkal a folyamatot na ott az egyiknél piros X-et mutat, de a letöltés megy rendesen. ez mi akkar lenni, mert eddig még ilyennel nem találkoztam?
-
balcsi70 #59 Nem jó az uj BitComet,torrent oldalakon is azt irja hogy töröld le az ujat és rakd fel a régit mert az ujjal valami gubi van. -
#58 Igen, Outpost nekem is variált BitComet miatt. Ha jól emléxem valami biztonsági szintet állítgattam aztán nem kevert annyit. Általában is sok macera volt az Outpostal - annak ellenére hogy sokan a legjobbnak tartják - le is szedtem. -
GeGab #57 Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy a bitcomet elindítása után egy ideig tölt majd leáll. De nem csak a bitcomet, hanem az egész internet kapcsolat. Nem jön be egy web oldal sem. Ez bitcomet hiba (most szedtem le az újat), vagy esetleg tűzfal (outpost 3 van fent)?
Előre is köszi a segítséget. -
#56 Kijött az új Bitcomet:
BitComet 0.61 -
nutiform #55 Hosszas próbálkozás ,és több kliens kipróbálása után a Bitlord-ot használom,tudom,hogy dettó bitcomet,de nekem mégis ez megy normálisan ne kérdezzétek hogy mi az oka. -
#54 be lehet állítani, hogy milyen időközönként küldje az információkat a tracker felé? o.O -
#53 Bitcomet Version 0.59 -
#52 Ezen a linken a 0.60at lhet letölteni... Én 0.60at használok, és eddig soha semmi bajom nem volt vele.
Letöltés megy 9X %-ig, és akkor lelassul effekt: Ez nem a bitcomet hibája, hanem a kevés seeder sok leecher esete. Nekem is most ez van, töltök egy filmet, van 1 seeder, és tőle 180-an töltik! Mivel a 180 emberből sokaknak már lejött 95%-ig, ezért tőlük baromi gyorsan jön, de 95%-nál nálam is belassult 1-2K/secre, mert efelett 1 seeder szolgálja ki a kegyetlen sok letöltőt. A megoldás: türelem. Ez nem a BitComet hibája, bármi mással ugyanez lenne. -
#51 Szia!
Mint bizonyára hallottad, hogy több külföldi oldal is letiltotta a BitComet kliens használatát. Az ok, hogy a BitComet 0.60-as verziója, hibás feltöltési adatok küld a tracker felé. Ez a hiba a user kárára is felléphet.
Ezt a program készítői is észlelték és a hivatalos oldalról levették a 0.60 verziót és
most ott a 0.59-es verzió tölthető le: http://www.bitcomet.com/doc/download.htm.
Mi nem szeretnénk a letiltás eszközével élni, de arra kérünk minden BitComet kliens használót, hogy a saját érdekeit is szem előtt tartva, ne használjon a BitComet 0.59-esnél újabb verziót. Köszönjük.
nekem ezt írta a torrenoldal ahonnan töltikézek. -
norbisz #50 Lehet, ez a tűzfalas dolog is olyan, ami nem jön elő minden esetben. Nálam pl ez volt. A hibái sem jönnek elő mindenkinél... Egyébként mindenkinek saját dolga eldönteni, mit használ :D Csak ajánlás volt az előző, nekem "ő" vállt be :) -
#49 hát nem tudom... nekem is Bitcomet 0.60 van és eleddig semmi problémát nem észleltem... ráadásul outpost 3 simán kiengedi.. de mivel én is halottam a hibá(k)ról viszzatérek az előző verzióhoz... azért jó lenne ha minél elöbb megjelenne a javított verzió! -
norbisz #48 Hi All! A Bitcomet v0.60-as verzió hibás, azért csinál sok k*kit... Asszem a hivatalos oldalról is levették, és a 0.59-es érhető el. Nekem a tűzfallal akadt össze mindig. Sehogy nem tudtam beállítani, hogy kiengedje a tűzfal. Bárhogy, bármit engedélyeztem, sehogy nem ment, csak ha kinyomtam a tűzfalat (Agnitum Outpost 3). Meguntam ---> uTorrent. Jó kis progi, megbízható, gyors, alig használ erőforrást... Ajánlani tudom, nézd meg. -
#47 Kubinyi olvasd el Barcelona levelét!! Jónektek Ti legalább tudtok letölteni !! TI milyen torrentlapokat szoktatok használni?? -
Kubinyi #46 Nekem is az a problémám, hogy normál sebességel ment eddig aztán csak lelassut 1 és 0 közötti sebességre és nekem is fölgyorsut a feltöltés. Olyanor mit lehet tenni ha már megpróbáltam a feltöltést is 1-ra rakni? -
#45 Állítsd be, hogy ne töltsön fel annyit a torrentben: OPCIÓK\BEÁLLÍTÁSOK\KAPCSOLAT\a 2. beállításnál: Teljes maximális feltöltési arány 1 kb/s( később átváltja 3-ra)!!! -
#44 Na nemrég jöttünk rá báttyámmal eddig nem volt ilyen de mostanában ha beteszek a bitcometbe letöltést 5 percenként lefagy a gép és csak reset segít.
Biztos nem mással van a gond mertha reset után nincs belöve a Bitcomet simán jó a gép.
Miért lehet szar a Bitcomet mi baja lehet? -
#43 Sziasztok! Elég nagy gondban vagyok. Nekiálltam egy 2 Gb-os letöltésnek, el is jutottam a 97,2%-ig. Itt a letöltési sebesség az eddigi 60-ról lement 0Kb/Sec és 1Kb/Sec közé, a feltöltés pedig 900 Kb/Sec körül mozog. Nem tudom mi lehet a baj (ilyet még nem csinált)... A hátralévő időt is 24 óra körül becsüli, pedig könyörgöm, ennyivel negyed óra alatt kéne végeznie.A teljes maximális letöltési ill. feltöltési arány részhez sincs határ beírva. Ezt már beírtam a torrent topicba is, mert tényleg tűkön űlök... Segítségeteket előre is köszönöm. -
#42 jaja nekem is ez a problémám :( meg valamikor átalakítja torrenté a filet valamikor meg nem !! nem tudod hogy mitől van ez??
-
nutiform #41 Jó a spirit jön minden szépen,de az uploaddal valami nem stimmel,amit letöltöttem azt egyáltalán nem tölti vissza,amit éppen töltök azt meg csak 3-5 kB/s-el. -
#40 ok -
nutiform #39 Felraktam a bitspiritet,ezzel úgy néz ki hogy minden megy rendesen.Még később megyrom a tapasztalatokat. -
#38 2Torrents oldalra akármit
-
#37 Hova akarsz feltölteni és mit?
-
#36 És hogyan tudsz feltölteni?? -
nutiform #35 Aha tudok,meg a letöltés is okés.Kipróbálom ma a bitspiritet,meg a bitlordot,hátha jobb valamelyik. -
#34 nutiform TE tudsz feltölteni??
-
#33 nekem se :( -
nutiform #32 Köszi a privit,nem tudom melyik megoldásra gondolsz.A cfosból a legújabb van fent de az sem segít. -
#31 darkside és majomparade
amúgy nekem se működik a torenté alakítás és nem tölt fel csak én tudom hogy béna vagyok ehez. -
#30 De miért nem válaszoltok?? Lehet hogy túl korán van?? -
#29 1ébként ti milyen torrent oldalakat szoktatok használni??
Én a 2Torrentset az szerintem jó csak rengeteg dolgot nem leet letölteni , ez miért van?
-
#28 és ezt írja ki: -Error message was: This torrent has an invalid tracker. The tracker does not exist, is currently down or does not allow scraping.
-Click here to go back and try again.
-
#27 Na az van hogy átalakítom torrent filevá de akkor sem ismeri fel! -
#26 Ez a program nagyon jó, hogy nem hallottam eddig még róla ? Sokkal gyorsabb lett a böngészés miközben használom a bitcometet. Próbaképpen beraktam a legnagyobb bitrates netrádiót winampban, és még az is tökéletesen szólt (kb 10mpig akadozott, amíg be nem kalibrálta a sebességet a cfos). -
nutiform #25 Megnézem délután,mert melóból írok. -
#24 Melyik verzió?
Esetleg itt vannak béta-verziók:
Link
Nálam volt olyan verzió amelyikben a traffic shaping rendszeresen kikapcsolódott és gyakran kézzel kellett a menüben engedélyezni.
-
nutiform #23 Fel van rakva.Meg akkor is ezt csinálja ha csak 40 kb/s-el töltök. -
#22 Próbáld ki ezt:
Link