BitComet

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó a spirit jön minden szépen,de az uploaddal valami nem stimmel,amit letöltöttem azt egyáltalán nem tölti vissza,amit éppen töltök azt meg csak 3-5 kB/s-el.

Csak2209
ok

Felraktam a bitspiritet,ezzel úgy néz ki hogy minden megy rendesen.Még késõbb megyrom a tapasztalatokat.

Csak2209
2Torrents oldalra akármit

ironmaiden
Hova akarsz feltölteni és mit?

Csak2209
És hogyan tudsz feltölteni??

Aha tudok,meg a letöltés is okés.Kipróbálom ma a bitspiritet,meg a bitlordot,hátha jobb valamelyik.

Csak2209
nutiform TE tudsz feltölteni??

Csak2209
nekem se :(

Köszi a privit,nem tudom melyik megoldásra gondolsz.A cfosból a legújabb van fent de az sem segít.

Black Hawk
darkside és majomparade
amúgy nekem se mûködik a torenté alakítás és nem tölt fel csak én tudom hogy béna vagyok ehez.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Csak2209
De miért nem válaszoltok?? Lehet hogy túl korán van??<#fejvakaras><#nyes><#banplz>

Csak2209
1ébként ti milyen torrent oldalakat szoktatok használni??
Én a 2Torrentset az szerintem jó csak rengeteg dolgot nem leet letölteni , ez miért van?

Csak2209
és ezt írja ki: -Error message was: This torrent has an invalid tracker. The tracker does not exist, is currently down or does not allow scraping.
-Click here to go back and try again.

Csak2209
Na az van hogy átalakítom torrent filevá de akkor sem ismeri fel!<#wow1>

GregSB
Ez a program nagyon jó, hogy nem hallottam eddig még róla <#wow2>? Sokkal gyorsabb lett a böngészés miközben használom a bitcometet. Próbaképpen beraktam a legnagyobb bitrates netrádiót winampban, és még az is tökéletesen szólt (kb 10mpig akadozott, amíg be nem kalibrálta a sebességet a cfos).

Megnézem délután,mert melóból írok.

dester
Melyik verzió?

Esetleg itt vannak béta-verziók:
Link

Nálam volt olyan verzió amelyikben a traffic shaping rendszeresen kikapcsolódott és gyakran kézzel kellett a menüben engedélyezni.

Fel van rakva.Meg akkor is ezt csinálja ha csak 40 kb/s-el töltök.

dester
Próbáld ki ezt:

Link

Tudna valaki segíteni?Problémám a következõ.Ha letöltök bitcomettel akkor nem tudok böngészni az explorerben.Mi lehet ennek az oka?Routerrel megyek a netre,adsl van megosztva.

Csak2209
és hogyan lehet torrenté alakítani a filet??

nxfn
áz

EvilDevil
nem értem miért nem lehet a legnépszerübb kliensnek külön topicot nyitni...

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

McGrady
elõször alakítsd át torrenté akkor talán nem írná h not a valid torrrent file

Kuss!-magyarázta.

Snecie Smicie
persze ha mondjuk feltöltök, akkor kell Cfos, hogy ne 56k-s modem sebességû legyen a böngészés.

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

Snecie Smicie
legjobb kliens

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

VinylToy
Szerintem ne erõltesd, bízd a profikra inkább. :D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Csak2209
1 txt akartam feltölteni

Csak2209
most meg ezt írja ki: Error while uploading
Error message was: Not a valid torrent file, please upload only valid files.
Click here to go back and try again.

Csak2209
de kiválasztottam de valami gyík van mert amikor kész lenne akkór írja ki!

Csak2209
De az nem konkrét bittorrent :(

Csak2209
És nem talált meg a Punker is mondta hogy nincsen de nektek jooban hiszek:D<#mf1><#banplz>

Csak2209
oda már beírtam

Punker
keresõ?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

fifi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Csak2209
azt írták hogy nincsen bittorrent topic

Csak2209
Meg hogy mirevalók a kreditek lehet vásárolni vagy mi??

fifi
ezt ugye nem lehetett volna a rendes Bittorrent topikban...
de értelem szerûen:"No file selected for upload."

nem választottad ki az uploadolni kívánt filét...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Csak2209
MErt amikor feltöltenék valamit ezt írja ki:Error while uploading
Error message was: No file selected for upload.
Click here to go back and try again.
???<#falbav><#falbav>

Csak2209
HY azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet rendes eljárás szerûen feltölteni??

← ElőzőOldal 3 / 3