BitComet

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

helló! utorrenten töltök egy játékot 40-en seed-elik de még így is csak 15-20 KB/s-al jön lefle, most letöltöttem a bitcomet 1.23-as verzióját mert azt mondták hogy ez gyorsabban tölti lefele a dolgokat de ezen is ugyanúgy jön, lehet a letöltést valahogyan gyorsítani vagy valami?
Akkor alakulgat :-)
az egyiknél megpróbáltam az avit. elindul de néha beragad a kép.
A rar fájlokat átírtam .rar-ra a végén, azokat kitömöríti.

The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/

Attól az még nagyon valószínû, hogy befejezetlen letöltés...
Ha egy db fájl, próbáld ki, hogy átnevezed mondjuk avi-ra a végzõdést, és így vajon elindul?
de én ezt más hordozható HDDjérõl mentettem le, ahova már le van töltve, csak a bc! van a végére írva

lck
Be lehet a beállításokban állítani hogy az eredeti kiterjesztéssel töltse le. Ne tegye hozzá a bc! -t. Akkor elvileg bele lehet nézni a fájlba a befejezés elõtt is.
gordon 24
a bc azért van még ott mert egy befejezetlen letöltés.
Addig ez a kiterjesztése. Ha letöltötte a progi majd meg tudod nyitni.

Downhill!!

sziasztok.. lenne egy kérdésem...
van egy filmem aminek a fájlnevének a végén ott van hogy .bc!. ez azt jelenti hogy bc fájl. A kérdésem az lenne hogy hogyan tudnám ezt a fájlt kicsomagolni és megnézni a filmet?

gordon 24
Igazából nem tudom..

A Helyzet az, hogy a tüzfalnak is beállitottam a portot, és a routernek is.

Ehhez képest a bitcomet még mindig azt irja hogy blokkolva! Van a f-secure irtó, abban is van tûzfal.. Már csak erre tudok gondolni.

Ott is megpróbálom belõni.. Remélem megoldoik.

Downhill!!

Nincs mit, sikerült?
gordon 24
hát oké! köszönöm!

Downhill!!

Alapból a bitcomet a telepítésénél feljön egy ablak, hogy engedélyezed-e a bitcomet részére a tûzfal feloldását.
A feltöltés sebessége ált. 10-ed része szinte minden szolgáltatónál a letöltési sebességnek. (Mondom: szinte minden szolgáltatónál)
gordon 24
Köszi!

Hát elvileg belõttem, de mostse nagyon igyekszik a feltöltéssel😄 Majd kiderül..

Downhill!!

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/SMC/WBR14-G/BitComet.htm
gordon 24
Hello!

Tötögetek én is ezzel a progival.. Van viszont egy gondom:
Ugye a torrent oldalakra, fel is kell tölteni, hogy ne rugjanak ki stb stb...
Viszont Roterrel és tüzfallal védet a gépem.
Az a kérdésem, hogy ezekben a dolgokban magyarul a Rooterben és a tüzfalban mit kell ahoz beállitani, hogy faszányosan tudjon feltölteni?

Elõre is köszi a választ!

Downhill!!

lck
Ja, egyébként : BitComet 1.10
Csak halkan jegyzem meg, szerintem jobban oszt vissza mint az utorrent.
( meg jobban is tölt )
lck
Esetleg: Eszközök > Beállítások > Szolgáltatás : "Ne jelenjen meg felbukkanó ablak egy hétig" - van pipa ? - ha van szedd ki.
Sziasztok! A problémám a következõ:
Eddig ha rákattintottam egy torrent file-ra, akkor egybõl megnyitotta a Bitcomet és még azt is ki lehetett választani, hogy a torrentbõl melyik fájlt akarom letölteni. Múltkor letöltöttem egy .torrent kiterjesztésû fájlt, azóta ha rákattintok egy torrent oldalon bármely torrent fájlra, nem nyitja meg a Bitcomet, hanem automatikusan lementi a torrent fájlt. És csak onnan tudom megnyitni, ha rákattintok duplán, de így meg nem engedi kiválasztani, hogy mely fájlokat akarom letölteni, hanem rögtön elkezdi az egészet leszedni egyben. Mi lehet a gond?
Hi!
1.04 Bitcomet, Win Xp prof. 2002, 3-as szervízcsomag és SMC-7004 VBR router van. Sajna passzív módban vok, hogy lehetnék aktívban? Win tûzfalán engedélyezve van a bitcomet. Routeren mit kell állítani?
hmm köszi látom már

hasonló gondom van nekem is!

az lenne a kérdésem hogy a router mennyiben befolyásolja a letöltést??? vagy pedig a UPC lett nagyon szar??? lekorlátozták nekem a sebességet? néha csinál olyat is a tûzfalam h 5 percre blokkolja az IP címem és akkor semmit nem tölt ezt nem értem:S

Victor1103
Sziasztok!Lenne egy olyan problémám hogy multkor leformáztam a gépemet és azóta az 5mbit-es korlátlan adatforgalmú netemel szinte semmi nem jön le vagy ha jön akkor is max 50kb-al.Nem lehet valahogy beállítani hogy maximális sebességgel tudjak tölteni?Akármég vissza is seedelem csak ez a sebesség nagyon lassú.Elõre is köszi!

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Ja és 99,9% ,4 mega hiány nem változik, hiába jön valamikor 1 kb/s ha 200% a teljesség akkor is 1 kb/s !
(Nálam nincs korlátozva a sebesség.)
Sziasztok.

Pár napja megtorpantam. Még nem jártam így !!!
Miért ?
Tippek ?
Ötletek ?

Köszi !

öregharcsa
engedélyezd azt a portot amit a bitcomet használ...(routerban) a portforward.com oldalon találsz errõl leírást..

http://pspfilez.extra.hu/

HI segítsetek nekem

bitcomet router mögül megy...
azóta van 1 narancssárga gömb a kapcsolódott dht mellett blocked, és 1 IP cím... mit csináljak hogy ne legyne ott?

Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.

Magoo
Egy kis segítséget kérnék valakitõl (aki tud segíteni persze)! 😊
Egyik pillanatról a másikra behalt a BitComet-em...ez a kedvenc progim e téren és nem akarnék váltani. Nem tudom elindítani! Akárhányszor leszedem, újrarakom, akár máshova is felrakom, stb stb....semmi. Meg se nyílik! torrentfile benyitásakor pedig hibát ír ki a windows....mi lehet a gond? mit tegyek hogy mûködjön újra?
Nincs valami program ami kijelzi az egyes programok összeakadását? köszi elõre is!

Sikerült! Nagyon-nagyon köszönöm 😊!!!
Arra kel csak figyelned,hogy a letöltéseid ne a Windows particióján legyenek,hanem egy másik partición.Nehogy leformázd õket a Windows-al együtt.Telepités után felrakod a Bitcomet-et,megadod neki ugyanazt a letöltési mappát,ahová letöltöttél.Letöltöd újból a torrenteket,és a Bitcomat onnan fogja fojtatni a letöltést,ahol abbamaradt.

Sziasztok! Olyan problémával küszködök, hogy újra kellett telepítenem a windows-t, ezzel együtt a bitcometet is. A letöltéseim hogyan tudnám folytatni? Lehetséges egyáltalán? A segítséget köszi!
PowerISO.Link.

Jani Hun
csátok kéne help bitcomettel leszedtem az obliviont .daa file tipusban ezt a filét hogyan lehet megnyitni?

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

bitcomet nektek is csinál ilyet, hogy üzemelés és letöltés közben le-le dobálgat az MSN-rõl? (a többi internetezést teljesen el-lehetetleníti, de ezt már megszoktam más programoknál)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Black Hawk
talán ha a letöltött adatokat is átrakod a másik program letöltési könyvtárába és a letöltött torrentfájlal indítod akkor esetleg megmarad de ez csak tipp.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

sziasztok,reméem tudtok segíteni:tehát,megvan 1 bugos bitcomet,és a utobbi idõben(régen nem) kb 5 percenként lefagy,és ujra kell indítani.átállítottam a max feltöltést 1-re,átváltott 3-ra is,ahogy irták,de nem segít,még mindig lefagy.a max gyidejû letöltési feladatot is csökkentettem,hátha segít,de nem.a max letöltési seb.-et is levittem,semmi.namost,én használnék qtorrntet,de sztem az is lefog fagyni.de töltöttem vmit a bitcomettel,és má kb 90%-nál tart,és azt hogy lehet átteni q torrentbe,hogy megmaradjon a 90%?
hello!
Az elöfordulhat hogy a tüzfal (ZoneAlarm) belkavarhat a bitcometbe mert mióta ez van nekem csak egy torrentet tud tölteni egyszerre.. pedig a beállításokba 11re van állítva az egyszerre tölthetQ torrent...
valaki tudja a megoldást? köszi
Ha torrentezés mellet böngészni is szeretnél,érdemes a kapcsolat korlátozást modositani.Ezt megteheted pl. az XP-Antispy progival.Link
Telepités után a Speciális/Kapcsolat korlátozás/a Figyelmeztetés/Igen értettem/után tudod modositani a limitet.Nálam korlátlanon,16777215-ön van.De kiprobálhatod a többi értéket is.Majd utánna inditsd újra a gépet.

Hegi90
Hi! Problémám lenne, leírnám hogy az elõzõ "indításom" hogy indult. Megnéztem milyen verzíóm van-0.7 (mert már korábban és nyomorékoskodott)#101 miatt. Na elindítom, klikk web gombra, közbe felpillantok a fejlécre: letöltés: 1 kbps-feltöltés: 6kbps. Nekem ez már nem okozott meglepetést, korábban is csinált ilyet. (egybkt firefox-szal kb 200al ált., ftp-rõl 150-el töltök). szal rámek web gombra, megpróbálom beírni kedvenc torrenthonlapjaimat. Egyik se megy, egy se "jeleníthetõ meg". Oké mondom itt telt be a pohár. Klikk firefox, kezdõlap idõtullépés (megjegyezem volt netem, mivel msn futott rendesen). Ok frissítés, most nehezen bejön, beírom sg-t, enter, idõtullépés, frissítés, oké. És most ide írok. Sztetek mi lehet a probléma? Megjegyezem bitcomet indítása elõtt használtam firefoxot. Ajánlották 0.8-at de most hogy mondtátok hogy egy bughalmaz, eléggé elbizonytalanodtam. HELP ME!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

BitComet 0.60-ast használom és nekem semmi gondom.

Mi a különbség a 0.60 és a 0.70 között ?
Bitcometbõl az utolsó stabil verzió a 0.70-es.A 0.80-kat felejtsd el.Egy bughalmaz.Vagy használj µTorrent-et.

sziasztok
A bitcomet 0.87-es verziója van fent és qrvára nem mûxik jól. Pl: az Infernal-t szeretném letölteni seed:1638 leech:4842, de a letöltés rohadt lassú, csak 1-2 kb/s és sokszor meg is áll a letöltés. Minden alapon van beálltva. Tudna vki segíteni??
Casillas
hali
volt egy format c és win reinstall nálam, azóta visszatettem a bitcometet (0.70), de beállításoknál hiába pipáltam ki, hogy Auto-indítás a Windows kezdetekor, soha nem indul el automatikusan, nekem kell sajátgépbõl indítani.
ez mitõl lehet, valamit be kellene még állítani?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

KO

Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.

Matthewpamer

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
az mitõl van h lemegy a sebesség 60-ra? és ujra indítom felmegy 400ra majd 1 perc és megint lemegy :@

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
hát eddig minden jó volt a bitcomettel most meg mindig kiír vmi hibát hogy átváltás és megáll a letöltés faszom kivan már vele

Ki, hanyadik helyezett a bitcometzone-on?

155277 nálam

zsolt9999
És sitt hol?

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

ibrik
Ha valakit érdekelné, az oldalam (http://ibrik.atw.hu) "Programok" szekciójában elérhetõ a BitComet 0.82 magyar nyelvi fájlja.

Azért készítettem el külön (illetve javítottam és kiegészítettem), mert a hivatalosan letölthetõ változatban lévõ magyar nyelvi fájl hiányos és rengeteg hibát tartalmaz - de az is elképzelhetõ, hogy még a javításom után is maradhatott benne egy-kettõ, amit nem vettem észre.
Az oldalamon a teljes lefordított fájl található.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Oldal 1 / 3Következő →