BitComet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A rar fájlokat átírtam .rar-ra a végén, azokat kitömöríti.
The sun rises every day....yet. http://elektromosfelulvizsgalat.hu/
Ha egy db fájl, próbáld ki, hogy átnevezed mondjuk avi-ra a végzõdést, és így vajon elindul?
Addig ez a kiterjesztése. Ha letöltötte a progi majd meg tudod nyitni.
Downhill!!
van egy filmem aminek a fájlnevének a végén ott van hogy .bc!. ez azt jelenti hogy bc fájl. A kérdésem az lenne hogy hogyan tudnám ezt a fájlt kicsomagolni és megnézni a filmet?
A Helyzet az, hogy a tüzfalnak is beállitottam a portot, és a routernek is.
Ehhez képest a bitcomet még mindig azt irja hogy blokkolva! Van a f-secure irtó, abban is van tûzfal.. Már csak erre tudok gondolni.
Ott is megpróbálom belõni.. Remélem megoldoik.
Downhill!!
A feltöltés sebessége ált. 10-ed része szinte minden szolgáltatónál a letöltési sebességnek. (Mondom: szinte minden szolgáltatónál)
Hát elvileg belõttem, de mostse nagyon igyekszik a feltöltéssel😄 Majd kiderül..
Downhill!!
Tötögetek én is ezzel a progival.. Van viszont egy gondom:
Ugye a torrent oldalakra, fel is kell tölteni, hogy ne rugjanak ki stb stb...
Viszont Roterrel és tüzfallal védet a gépem.
Az a kérdésem, hogy ezekben a dolgokban magyarul a Rooterben és a tüzfalban mit kell ahoz beállitani, hogy faszányosan tudjon feltölteni?
Elõre is köszi a választ!
Downhill!!
Csak halkan jegyzem meg, szerintem jobban oszt vissza mint az utorrent.
( meg jobban is tölt )
Eddig ha rákattintottam egy torrent file-ra, akkor egybõl megnyitotta a Bitcomet és még azt is ki lehetett választani, hogy a torrentbõl melyik fájlt akarom letölteni. Múltkor letöltöttem egy .torrent kiterjesztésû fájlt, azóta ha rákattintok egy torrent oldalon bármely torrent fájlra, nem nyitja meg a Bitcomet, hanem automatikusan lementi a torrent fájlt. És csak onnan tudom megnyitni, ha rákattintok duplán, de így meg nem engedi kiválasztani, hogy mely fájlokat akarom letölteni, hanem rögtön elkezdi az egészet leszedni egyben. Mi lehet a gond?
1.04 Bitcomet, Win Xp prof. 2002, 3-as szervízcsomag és SMC-7004 VBR router van. Sajna passzív módban vok, hogy lehetnék aktívban? Win tûzfalán engedélyezve van a bitcomet. Routeren mit kell állítani?
az lenne a kérdésem hogy a router mennyiben befolyásolja a letöltést??? vagy pedig a UPC lett nagyon szar??? lekorlátozták nekem a sebességet? néha csinál olyat is a tûzfalam h 5 percre blokkolja az IP címem és akkor semmit nem tölt ezt nem értem:S
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
(Nálam nincs korlátozva a sebesség.)
Pár napja megtorpantam. Még nem jártam így !!!
Miért ?
Tippek ?
Ötletek ?
Köszi !
http://pspfilez.extra.hu/
bitcomet router mögül megy...
azóta van 1 narancssárga gömb a kapcsolódott dht mellett blocked, és 1 IP cím... mit csináljak hogy ne legyne ott?
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Egyik pillanatról a másikra behalt a BitComet-em...ez a kedvenc progim e téren és nem akarnék váltani. Nem tudom elindítani! Akárhányszor leszedem, újrarakom, akár máshova is felrakom, stb stb....semmi. Meg se nyílik! torrentfile benyitásakor pedig hibát ír ki a windows....mi lehet a gond? mit tegyek hogy mûködjön újra?
Nincs valami program ami kijelzi az egyes programok összeakadását? köszi elõre is!
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Az elöfordulhat hogy a tüzfal (ZoneAlarm) belkavarhat a bitcometbe mert mióta ez van nekem csak egy torrentet tud tölteni egyszerre.. pedig a beállításokba 11re van állítva az egyszerre tölthetQ torrent...
valaki tudja a megoldást? köszi
Telepités után a Speciális/Kapcsolat korlátozás/a Figyelmeztetés/Igen értettem/után tudod modositani a limitet.Nálam korlátlanon,16777215-ön van.De kiprobálhatod a többi értéket is.Majd utánna inditsd újra a gépet.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mi a különbség a 0.60 és a 0.70 között ?
A bitcomet 0.87-es verziója van fent és qrvára nem mûxik jól. Pl: az Infernal-t szeretném letölteni seed:1638 leech:4842, de a letöltés rohadt lassú, csak 1-2 kb/s és sokszor meg is áll a letöltés. Minden alapon van beálltva. Tudna vki segíteni??
volt egy format c és win reinstall nálam, azóta visszatettem a bitcometet (0.70), de beállításoknál hiába pipáltam ki, hogy Auto-indítás a Windows kezdetekor, soha nem indul el automatikusan, nekem kell sajátgépbõl indítani.
ez mitõl lehet, valamit be kellene még állítani?
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Aki embert öl az gyilkos, aki tömegeket az hadvezér.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
155277 nálam
Azért készítettem el külön (illetve javítottam és kiegészítettem), mert a hivatalosan letölthetõ változatban lévõ magyar nyelvi fájl hiányos és rengeteg hibát tartalmaz - de az is elképzelhetõ, hogy még a javításom után is maradhatott benne egy-kettõ, amit nem vettem észre.
Az oldalamon a teljes lefordított fájl található.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu