Hammer And Sickle
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nesztek ! De csak azért mert karácsony van ... 😊
Ja,nekem is kéne,a gameburworld.com-on még nics fennt sajna.
Na kérem, kijött a RELOADED féla crack-elt verzió... Ezzel már talán kevesebb gond lesz az elindítással. Mondjuk nekem már majdnem lejött az SFClone verzió, szóval ha valakinek meg van esetelg a RELOADED féle crack akkor igazán elküldhetné.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Mondjuk van egy rossz hírem: Úgy nézem az NFO-ból, hogy nem megy másképpen csak ha legalább az elsõ lemezt Alcohol 120-al konkrétan lmezre írjuk, bár ki tudja. A védelem mindenesetre mi más lenne mint Starforce 😞(((
hát msot isntalláltam még updatet keres de eddig erõteljesen angol...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Tuti, hogy angol nyelvû a lentebb említett release. Kint van az NFOrce-on is és ott csak angol nyelvû release-eket tesznek fel. Amúgy maga a játék tényleg orosz fejlesztés.
Minden párbeszéd orosz a képeken<#idiota>#idiota>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
jaja, kijött, de egyenlõre még nem találom sehol 😞(((
Ez jó, pedig nem is horror játék 😊)))
Üdv mindenkinek,
Meglepõdve vettem észre, hogy még nincsen ennek a játéknak topikja.
Szóval, hogy mi is ez: Aki ismeri a Silent Storm-ot annak nem kell bemutatni, egyébként egy taktikai RPG játék TPS nézetbõl, teljes 3D-ben. Az engine tudását jól jellemzi, hogy az épületek szinte az utolsó tégláig lerombolhatóak.
Részletek, screenshot-ok: ITT
Meglepõdve vettem észre, hogy még nincsen ennek a játéknak topikja.
Szóval, hogy mi is ez: Aki ismeri a Silent Storm-ot annak nem kell bemutatni, egyébként egy taktikai RPG játék TPS nézetbõl, teljes 3D-ben. Az engine tudását jól jellemzi, hogy az épületek szinte az utolsó tégláig lerombolhatóak.
Részletek, screenshot-ok: ITT
← ElőzőOldal 2 / 2