66
Hammer And Sickle
  • Thanatos
    nah hát ez a game is egy fazsbugos szar...., hihetetlen hogy manapság csak bugos játékot lehet kiadni :(
    miután emgszereztem a dinamitot a manusnak meg rajtam ütöttek az erdőben ha vissza akarnék menni a városba akkor bejön a töltő óra a jobb alsó sarokban (vagy iránytü vagy akármi, nem az a lényeg...) és 2mp után eltünik előjön az egér oszt anyi....
    meg vok lőve, lehet várni akármenyit akkor se történik semmi..., grat a készitőkek :(((
  • Thanatos
    nem egy egyszerü game amugy eddig azért még nekem sokszor massziv loadolásokbol áll egy egy rosszul sikerült emgmozdulás után :DDD
    az egyetlen ami nagyon idegesit hogy iszonyú sokat gondolkodik a gép :(
  • Thanatos
    hm, silent storm? az is ez a stile? eddig bejövős, lehet be kéne majd szereznem azt is :D
  • Thanatos
    *ucso
  • Thanatos
    eddig nekem is bejövős nagyon, rég játszottam már jó körökreosztott gamel mármint iylen stilusban (taln ja2 volt az cuso)
  • _Atti_
    nagyon nagy jó játék szerintem..vannak benne mókás bugok azért:D probáltatok már lerakni egy testet ablakkal szemben?:D hát én percekig a földön fetrengtem amikor előszr láttam a hatást:D
  • Mr. Perfect
    Ez viszont tényleg igaz. A grafikából nem adódna, hogy ha mindent max-ra teszek akkor szaggatnia kéne. De ez már csak ilyen. Viszont én pl. nem látok nagy különbséget a közepes és a max beállítások között. A rengeteg lehetőség és a körökre osztott játékmenet viszont kárpótol ezért. Szerintem.
  • _Atti_
    demóját most néztem, nekem tetszik..csak rettenetesen optimalizálatlan
  • Mr. Perfect
    köszi,köszi,köszi... :)
  • davos80
    Thank!
  • lwb
    Nesztek ! De csak azért mert karácsony van ... :)
  • davos80
    Ja,nekem is kéne,a gameburworld.com-on még nics fennt sajna.
  • Mr. Perfect
    Na kérem, kijött a RELOADED féla crack-elt verzió... Ezzel már talán kevesebb gond lesz az elindítással. Mondjuk nekem már majdnem lejött az SFClone verzió, szóval ha valakinek meg van esetelg a RELOADED féle crack akkor igazán elküldhetné.
  • lwb
    nem mindenkinek megy dt4-gyel. pl. nekem se. :(
  • mucsácsó
    aznemgáz, daemon tools 4 rlz....
  • Mr. Perfect
    Mondjuk van egy rossz hírem: Úgy nézem az NFO-ból, hogy nem megy másképpen csak ha legalább az első lemezt Alcohol 120-al konkrétan lmezre írjuk, bár ki tudja. A védelem mindenesetre mi más lenne mint Starforce :((((
  • Thanatos
    hát msot isntalláltam még updatet keres de eddig erőteljesen angol...
  • Mr. Perfect
    Tuti, hogy angol nyelvű a lentebb említett release. Kint van az NFOrce-on is és ott csak angol nyelvű release-eket tesznek fel. Amúgy maga a játék tényleg orosz fejlesztés.
  • Aspyrin
    Minden párbeszéd orosz a képeken
  • Mr. Perfect
    jaja, kijött, de egyenlőre még nem találom sehol :((((
  • Sil3nt
    Hammer.And.Sickle.SFCloneCD-MiRROR ki is jött
  • I.C.ram
    Nagy Silent Storm fan voltam, úgyhogy ezt is nagyon várom :)
  • Mr. Perfect
    Ez jó, pedig nem is horror játék :))))
  • Alexease

• Atkamon
    Szépek a screenshotok! Teccik!
  • Mr. Perfect
    Üdv mindenkinek,

Meglepődve vettem észre, hogy még nincsen ennek a játéknak topikja.
    Szóval, hogy mi is ez: Aki ismeri a Silent Storm-ot annak nem kell bemutatni, egyébként egy taktikai RPG játék TPS nézetből, teljes 3D-ben. Az engine tudását jól jellemzi, hogy az épületek szinte az utolsó tégláig lerombolhatóak.

Részletek, screenshot-ok: ITT