Nyáron jön a kétmagos Intelek új generációja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. A Cell nagyon jó kis proci, de nem biztosítja a szoftverkompatibilitást. Az x86 emulációhoz szeritem nem lehet használni az erejét adó vektorprocikat, a központi magja pedig önmagában nem elég erõs ehhez.
2. Már mindenki tudja, hogy le kéne váltani az x86-ot, de senki se tudja, hogy hogyan.
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
x86 már kissé...elaggott 😊 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Úgy akarom betenni a procit az új gépembe, mint a ram modult. Nem akarok sokat. Akár ki is kapcsolom a gépet arra az idõre, amíg berakom a 2,3,...n procit. Nem lehetne inkább erre gyúrni????
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
És nem tudom, mi bajod a 3ghz-es procikkal, még mindig nagyon jók, 1 éve kb. 35+áfáért vettem, és ahogy látom, nem igazán ment lejjebb az ára...
amugy meg 3 gigás procit jó ha a felhasználók 4 % -a kihasználja játéknál meg 85%-ban ugyis a video kártya számít
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
sztem ez nem segít az Intelen
egyébként is, ha júniusban mutatják be, akkor talán Augusztusban már kapni is lehet, persze ennyi pénzért...