Új vád a Sony másolásvédelme miatt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

droland
Tehát ha én írok NEM windows alatt egy olyan progit, ami csak Admin módban hajlandó futni és biztonsági rést tartalmaz, akkor nem én vagyok a béna?

LOL

Az lehet , hogy nem Sony termék, de Õ terjesztette, méghozzá rosszhiszemûen, hiszen elõre figyelmeztetve lett. És mint tudjuk az illegális terjesztés komoly bûncselekménynek számit az USA-ban. :)

Különben amennyire megbütetik, kamatostól fogja késõbb leverni a felhasználókon. Szóval nem kell annyira lelkesedni senkinek.

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

Höhö! remélem ezek a texasi vadparasztok nem mérik majd szûkmarkúan a büntetést! <#vigyor>

Nem teljesen igaz... Bocs már késõ van...
Azért ez teljesen igaz. A Sony árulta ezeket a a lemezeket, semmi szükség nem volt a rootkitre egy sima Audio CD-nél, a saját kapzsiságágukon kívül...
asysoft
"A sony viszont a per végén az egészet áthárítja arra cégre aki írta neki ez a hülye rootkitet MERT AZ NEM SONY TERMÉK :))))"
Ez legyen a legnagyobb öröm az életben<#idiota>

/*WTF?!*/

Hogy hárítaná át? Nem az a cég adta ki a cd-ket, hanem a Sony.

ezt hívják üldözési mániának, kezeltesd magad
"A mikrofos rugdossa a sonyt a talpnyalóin és lefizetett bíróin keresztül rendesen..."

Vedd be a nyugtatodat es aludj egyet :o)

Y
Azért mostmár kezd érdekelni ez a másolásvédelemi rootkit. Nincs valakinek ilyen lemeze kölcsön? Nagyon érdekelne, hogy linux alatt hogyan viselkedik. Nem is látom a Cd-t, vagy egyszerûen csak nem töltõdik be a másolásvédelmi cumó (logikusan ez történik). De kíváncsi lettem.
Dzson
A mikrofos rugdossa a sonyt a talpnyalóin és lefizetett bíróin keresztül rendesen mert tudja hogy az x360 konzol egy fos a playstation3 mal szemben igy most hátulról támad.

A sony viszont a per végén az egészet áthárítja arra cégre aki írta neki ez a hülye rootkitet MERT AZ NEM SONY TERMÉK :)))) Meg külön ben is, ezt is a szar vindóznak köszönhetik az emberek amin csak az nem megy be kintrõl aki nem akar.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
Ez legyen a legnagyobb örömöd az életben.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Sanyix
Tökjó szív a sony <#taps>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

grebber
Szar audio cd-kel perelik nemhohy a securom 7miatt perelnék kit érdekel az audio.

Next PC upgrade: 2022

Példányonként 120rugó? Az szép lenne!

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Faterx
A StarForcének is járna 3 év letöltendõ
Végre valaki nem nyalja a kiadók s***ét! Remélem jó nagy lesz a bünti!