61
Meddig jut a Wigan????
-
vili 27 #61 A city hogy kikapott a döntőbe. -
#60 Ezt meg hogy érted? -
vili 27 #59 :) A tavalyi stoke-spurs meccsen, 2jogos les gólt nem kaptunk meg, és két 11est. Remélem a sors korrigálja ezt most :) -
#58 Ha x-eltek a Stoke-al, megegyeztünk :) -
vili 27 #57 Hogy nem esnek ki, remélem kedden igazolják is egy Arsenal veréssel -
vili 27 #56 Gratula a csapatnak, nagyon szép volt.
-
#55 annyira jó mikor ezek a szar olajos csapatok szopnak -
#54 Hatalmas gratula! Ez a csapat nem érdemel kiesést. -
IXEMGabeo #53 Gratulálok ez történelmi siker a csapatnak!
Man city - Wigan (0-1)
GSZ: 91. perc Watson
2013-ban FA kupa győztes lett a csapat! méghozzá először -
#52 Szééééép volt. Grat -
IXEMGabeo #51 nehezen viselte a vereség ízét -
-
#49 A Wigan legnagyobb legendája volt
-
#48 hétfőn :) -
#47 aligakupában 4-0-ra alzta a man utd a wigant!most hétvégén megin lesz meccsük!
Wigan - Man utd -
Rudee #46 Wigan-Everton 0-1 a 10. percben. -
Csesza #45 2-3
vége -
#44 2-2 Yakubu -
Csesza #43 1-2
Hasselbaink -
#42 Máris vezet a Wigan két góllal a Middlesbrough ellen!
3' J.Roberts 0-1
29' D.Thompson 0-2 -
Rudee #41 Arjan De Zeeuw -
SeLFisCH #40 hajjátok.
Van egy wigani focista csak nem emléxem pontosan anevére.
Vmi de zeeuew v ki? írjátok már le pontos nebét pliz -
#39 lolfej! -
#38 -
#37 0-3... -
#36 Wigan - Blackburn 0-1 24' -
#35 ja ilyesmi tehát röviden aki 7-8 helyen van az intertotoban megy onnan az Uefába lehet menni ennyi -
#34 Lassan nem csak Chelsea, hanem Wigan szurkoló is leszek! Most először még pénzt is tettem rájuk és bízom benne, hogy megérte és simán verik a Blackburn-t! Azt hittem a szezon elején, hogy majd a benmaradásért fognak küzdeni, most pedig Uefa, sőt még Bl is lehet belőle!
-
#33 Valami olyasmi, hogy a Bl-t és Uefa-kupát érő helyek alatt és értelemszerűen a kiesőhelyen végzett csapatok fölött /tehát minden csapat ami nem végzett kupás helyen és nem esett ki/ nevezhet az intertotóba, gondolom meg van adva hogy adott országból hányan, de egyébként ez nem kötelező, aki él a lehetőséggel annak sokszerencsét. Általában azok a nagycsapatok élnek ilyennel akiknek azért illik ottlenni legalább az Uefa-kupában de nem végeztek kupás helyen, mert mondjuk szar szezonjuk volt. Értelemszerűen a kiscsapatoknak nemsok sansza van /mondjuk mi nevezünk egy Honvéddal, az olaszok meg mondjuk egy Chievo-val vagy Palermoval v hasonló/ ezért nemis nagyon szoktak élni ezzel a lehetőséggel, + az alapozásba belenyúlik /aránylag sok meccset kell játszani a döntőbe jutásért/ így ezt megintcsak negatívumként kell értékelni: ki az a hülye edző aki már a szezon kezdete előtt le akarja fárasztani a csapatát ilyen meccsekkel.
A lényeg hogy a végén 3 döntő van, a döntők győztesei az UEFA-kupában folytathatják /ja jól tudom, akkor a selejtezőbe jutnak csak, nem egyből a csoportokba/. Asszem ennyi. Kérdés?
/saját magam ismeretei alapján írtam ezt most, tehát nem szentírás/ -
#32 Énse tom?Hellp!!!:D:P -
SeLFisCH #31 Télleg.
Asfe említette azt az intertotó-kupát. nekem ez a kupa mindig is egy sötét folt volt. HOgy lehet ide bejutni vagy kinek van ez !? -
#30 Ezt nem gondoltam volna! Gratulálok a Wigan-nek! -
#29 ja az tuti hogy meglesz akár még uefa,intertoto kupa is meglehet a kiscsapatnak -
#28 Bennmaradás 100000% százalék! -
#27 na mostmár vígan érezhetitek magatokat :DDDDDDDDDDDDD jo kis csapat -
Rudee #26 1-1 -
#25 Mi lesz ma a West Ham sorsa? -
#24 Esküszöm kezdem megkedvelni ezt a csapatot! Most jutottak fel és alázzák a többieket! Minden elismerésem!
-
#23 Ez fasza mecs lehetett az biztos. -
#22 Wigan Athletic [4 - 3] Manchester C.
3' [0 - 1] A. Sibierski
11' [1 - 1] J. Roberts
23' [2 - 1] L. McCulloch
45' [3 - 1] J. Roberts
71' [4 - 1] H. Camara
77' [4 - 2] J. Barton
88' [4 - 3] A. Cole
Copyright © 1998-2005 LiveScore.com