8
 • hanandi
  #8
  Azert az nem volna rossz ha a kritikus nem akarna elvenni a mozilatogatok kedvet a filmtol. Es ezt nem csak erre a kritikara mondom. Az idegesit, vagy inkabb szomorit el a legjobban, ha a kritikus ugy irja meg a velemenyet, ha neki nem tetszik, hat szerinte tilos masnak is tetszenie.:(
  Jobb szeretem ha magam donthetem el valamirol, ez jo vagy sem.

 • Derapo
  #7
  Most olvasom mit írtál.Mit képzelsz te magadról?Hogy merészeled?
  Igazad van:)
 • Matyóhímzés
  #5
  Már mondtam párszor, de még nem volt olyan film, amiről az sg-n azt írták, hogy szar, én meg megnéztem, és teccett. De fordítva is igaz, olyan film sem volt még amiről itt azt írták, hogy jó, és nekem nem teccett volna. Maximálisan adok a cikkiró véleményére.
 • zsellerm
  #4
  Nem kell ahhoz "műmájer értelmiséginek" lenni, hogy észrevegye az ember, ha arányaiban elbaltázott dologgal kerül szembe. És nem kell a "filmtörténet legnagyobb alkotásán" ülni, ha jól kíván szórakozni. Karácsonyi film kapcsán szerintem a cikkíró sem az élet értelmét kereste az alkotásban (mint ahogy te nyilvánvalóan gondolod), csak mondjuk látott egy Love Actually-t (aminek a plakátját ez szinte egy az egyben másolja ez a film) és egy Apádra ütök-et (amire az előzetes alapján egyértelműen hajaz). A kritikát egyébként egyáltalán nem találom fikázósnak, abszolút "józanul kritikus", nem tudom mire vagy így kiakadva.
  Egy dolog, hogy karácsonykor szívesen ül be az ember karácsonyi filmre szeretni akarja azt és pozitívan áll hozzá, egy másik meg hogy a film milyen valójában. A kettőt ne keverjük már össze!!
  Mondom én, aki nem azért szeretek kritikákat olvasni, mert "érdekesnek találom, amint fikázzák a dolgokat", hanem mert egy összefüggő, átgondolt véleményt kapok belőlük egy filmről.
  Én ettől a kritikától megkaptam, amit akartam.
  Te meg nyilvánvalóan nem tudod, hogy mit zagyválsz össze.
 • jade47
  #3
  Igen, ez egy csöpögős film.
  Na és?
  Arra való amire szánták. Mindennek meg van a maga helye és ideje.
  Nem tudom minek ez a műmájer értelmiségiskedés. Mindenki tudja, hogy nem ez a filmtörténet legnagyobb alkotása. Még azok is akik megnézik.
  Ők sem azét ülnek be erre a filmre, hogy megtudják mi az élet értelme.
  A kritius, mint tudjuk, csak akkor érdekes, ha "fikázza" a dolgokat.
 • Enkil
  #2
  nem tudom kiirja ezeket a kritikákat mindenesetre az tetszik hogy lehuzza az érzelgős tljesen sablonos filmeket
 • Help17
  #1
  Domino egy szar, Fűrész 2 még elmegy. ne hogy már egy Domino többet érjen mint ez. röhej!!!