9
Pony Club-Star Shine
-
Cheebeeke #9 Kedves Viki1977!
Ha kiszabadultunk, VÉGIG az úton kell menni, mert akkor nem kapnak el olyan könnyen. Rég játszottam, de majd megpróbálom pontosabban leírni. -
klutyika #8 BESZERETNÉK JELENKEZNI
-
klutyika #7 SZIA ÉN SZEGÉNY VAGYOK ÉS BE AKAROK JELENKEZNI DE HOGYAN KELL MERT NEM TUDOM ÉS TE BIZTOS HOGY TUDOD KÉRLEK SEGITS NAGYON DE NAGYON KÉRLEK MERT BELE HALOK KÖSZÖNÖM SZÉPEN AMUGY A NEVEM PINTÉR PATRÍCIA -
zenbon #6 Hol találom meg a lovat???
Felrobbantom azt a vmit aztán mehetek egy részre ott találok csillagot és aszennyvizes cucc!mit csináljak???
segítsetek! -
#5 :DDDD -
#4 Vicceltem. Unatkoztam.
Megprobalom megtudni neked es akkor leirom pontosan. -
Viki 1977 #3 megkérek minden kedves válaszolót,hogy aki nem tud érdemben hozzászólni az inkább ne válaszoljon...ebben a játékban nincs lőfegyver meg stb..azért jeleztem,hogy pony clubos játék..ez egy teljesen erőszakmentes játék.
szóval a kérdés ugyanaz,hagynom kell hogy elkapjanak az őrök vagy sem? -
#2 Elo kell venni a M16-ost a raktarbol majd C4-essel felrobanntani a aramellatott baloldalt erre minden or odamenekul es te stealth modba odamesz a ketrechez majd kinyitodd a lockpickel , felszalsz a lore es a gepfegyverrel legyakol minden ellent aki meg ott figyel. Aztan mikor majdnem kieertel radion hivd be a Airstraikot es a Ion Cannon majd amikor kiertel es minden eg mogotedd igyal meg egy mana potiont attol jobb lesz. No ezutan idezz meg egy Town Portalt es menyel vissza Ironstormba. Onnan szerintem elboldogulsz.
[humoranal van] -
Viki 1977 #1 Sziasztok!
Akinek van kisgyereke és Pony Clubos talán tud segíteni.A második csomagban egy játékot kaptunk..Star Shine lovas játék,de hiába próbálunk segíteni a lánynak, az ötödik szinten elakadunk (ipari komplexum).Amikor megtaláljuk a lovat ketrecbe zárva,egy riasztogombot kell megnyomni..ha észrevesznek az őrők elkapnak és bezárnak a ló mellé,,de legalább megszerzem a lovat,csak nem tudunk elmenekülni,mert az őrők mindig elkapnak,ha úgy csinálom,hogy ne vegyenek észre az őrők a riasztógomb megnyomása után,akkor meg nem tudom kiszabadítani a lovat...
ha valaki játszott ezzel a játékkal segítsen már hogy mégis hogyan kéne ezt továbbvinni...elkapjanak vagy ne kapjanak el az őrők???
előre is köszönöm a segítséget.