Lamborghini
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha Lambo akkor Countach(az én kedvencem)

Nem a sznobok, a tudatlanok.
Ha valaki sznob, akkor legyen annyira igényes, hogy egy alapszabályt megtanul.
Ha valaki sznob, akkor legyen annyira igényes, hogy egy alapszabályt megtanul.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nekem anyira a Gallardo nem jön be!Olyan nem szép!De azért elfogadnám!!!<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
pl lámbordzsini? én is utálom. csak a sznobok mondják úgy.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Én is szeretem a Lamborghiniket! Legjobban a Gallardo tetszik!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Értem, akkor bocsi, hogy így rákérdeztem, csak a falra mászok tõle, mikor valaki rosszul ejti ki.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Hát lehet menözni akkart,de már lehet a roncs telepen van öszetörve!<#nyes>#nyes>
Én az autókiálitáson látam egy Lamborghini Murcielago-t!
Meg egyszer látam az útcán egy Lamborghini Contast!
Én az autókiálitáson látam egy Lamborghini Murcielago-t!
Meg egyszer látam az útcán egy Lamborghini Contast!
lamborgini
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A múltkor Szegedrõl hazafelé jövet jött szembe egy fekete Gallardo.Enyhén esett az esõ de mégis úgy nyomta neki a csávó!Csak néztem,hogy nem félti?!
Te hogy ejted ki a Lamborghinit? 😊
Hát lehet hogy a Most Wanted-be lenyomja,de a valoságba nem!!!
Vagy nem tom honan szeted,de nem nyomja le...
Vagy nem tom honan szeted,de nem nyomja le...
Nagyon jó kocsi csak egy jobban tuningolt subaru lelépi
De azért minden pénzt megér(a gazdag sznoboknak)
De azért minden pénzt megér(a gazdag sznoboknak)