Dos játék xp-re

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sõtt!!! Amiga emu alatt megy a pc emu😊 Bekaki😊

Próbáljatok emulálni egy másik gepát pl: amigát azon tök jól mennek ezek a régi gamék,vagy konzolt sega,nintendo.Én is sokat kisérleteztem mire megvilágosodtam.Azért az kemény,hogy egyszerûbb másik gépet emulálni mint dosot😊

bertino
terep 2 power <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Botond
heroes2 az win95ös játék és dosos is volt egyben,úttörõ volt a maga nemében. :-D
mila69en
na a mk2 engem is érdekelne ha eltudod indítani plz szólj

ha addigra bezárják a topicot akkor privizz rám plz htx<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

fsgh
Jóó de én konkrétan az Mk3-ról beszéltem meg a 2-rõl...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
<#worship><#worship>Köszi!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

[Walaki]D`Lair
Nekem simán megy a Heroes II...Meg a terep2 is...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hmhm
dosbox?

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

fsgh
bocs!
Elnézést minden moderátortól máskor jobban szétnézek!
Törölhetõ a topic még 1x elnézést:-S

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

fsgh
Légyszives segítsetek!
Hogyan lehet dosos játékot xp alatt futani??? milyn program kell hozzá?? Pl:Mortal Kombat3 az csak dos alat megy xp-n meg nem😞( pedig az eber nosztalgiázna egy kicsit😊

(Ha van hasonló témájú form akkor bocs!én nem találtam...)