Dos játék xp-re
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sõtt!!! Amiga emu alatt megy a pc emu😊 Bekaki😊
Próbáljatok emulálni egy másik gepát pl: amigát azon tök jól mennek ezek a régi gamék,vagy konzolt sega,nintendo.Én is sokat kisérleteztem mire megvilágosodtam.Azért az kemény,hogy egyszerûbb másik gépet emulálni mint dosot😊
na a mk2 engem is érdekelne ha eltudod indítani plz szólj
ha addigra bezárják a topicot akkor privizz rám plz htx<#idiota>#idiota>
ha addigra bezárják a topicot akkor privizz rám plz htx<#idiota>#idiota>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Jóó de én konkrétan az Mk3-ról beszéltem meg a 2-rõl...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
<#worship>#worship><#worship>#worship>Köszi!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Nekem simán megy a Heroes II...Meg a terep2 is...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
bocs!
Elnézést minden moderátortól máskor jobban szétnézek!
Törölhetõ a topic még 1x elnézést:-S
Elnézést minden moderátortól máskor jobban szétnézek!
Törölhetõ a topic még 1x elnézést:-S
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Légyszives segítsetek!
Hogyan lehet dosos játékot xp alatt futani??? milyn program kell hozzá?? Pl:Mortal Kombat3 az csak dos alat megy xp-n meg nem😞( pedig az eber nosztalgiázna egy kicsit😊
(Ha van hasonló témájú form akkor bocs!én nem találtam...)
Hogyan lehet dosos játékot xp alatt futani??? milyn program kell hozzá?? Pl:Mortal Kombat3 az csak dos alat megy xp-n meg nem😞( pedig az eber nosztalgiázna egy kicsit😊
(Ha van hasonló témájú form akkor bocs!én nem találtam...)