UHU Linux Office 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mousee
Ja, még 1 kérdés... Milyen gép? Mert az uhu elég sokat kajál... Ellentétben a debiannal, aminál én csak a DSL Linuxot láttam kissebb gépigényûnek, de az tényleg nem erre van 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

mousee
Ha még csak most rázódsz bele, akkor uhu, ha egy hangyaf*sznyi logikád, és merészséged van, akkor viszont mindenképped debian. Debian Powa' 😄

sok szerencsét 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

forza milan
Debian!

hmhm
notepad -> texteditor.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

PetruZ
Nvu, Amaya, Quanta, Mozilla Composer, Bluefish, CoffeCup, Eclipse, ...
gabber_saviola
bár webkészítésre nem igazán jó a linux (nem láttam még jó progit hozzá)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
persze rakjad, nagyon jó az uhu linux

ha fapados linux kell ott az ubuntu, kevés kiegészítésel ....én azt használom

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kérdésem lenne, hgy felrakjam-e az UHU Linuxot. Én a windows-t nem használom játékra, hanem net, videók, zene, szerkesztgetés, weblapkészítés, stb. Na szóval. Át akarok szép lassan térni Linux-ra, de nem tudom, hogy telepítsem-e. Szerintetek?

Megtaláltam az UHU Linuxot, és azért akartam ezt felrakni, mert magyar fejlesztés, meg azt mondták, hogy elég stabil. Linuxot mindenféleképpen szeretnék tenni, de melyiket? UHU, SuSE, Debian????