46
Nokia PCsuite
  • GordonPym
    Sziasztok, Én Slovoed szótárprogramot szeretnék feltelepíteni Pc Suit-tal a nokia 2730-ra, de azt írja ki, a fájl mérete túl nagy ,nem lehet telepíteni. 1.2 mb, és 1 gigás a memóriakártya, így ez érthetetlen számomra.
    Tudtok valami megoldást?
    Köszönettel:
    G.P
  • Neji Hyuga
    hello!

nekem van egy ca-101 USB csatlakozóm, de a pc suite nem érzékeli.
    nem tudtok valami megoldást?
    köszi
  • akyyy
    Nem tudja valaki, hogy lehet PC Suittal beállítani a csoportokat?
    na végre elindult a letöltés, köszi
  • Puhos
    Csá, nekem működött az oldal le is szedtem, ha kell írj egy e-mail címet, elküldöm.
    Csá
    Lehet. de az oldal nem elérhető
  • Puhos
    Csá!
    Ez, ?
    Hali, szükségem lenne a következő programra és a goggle-n sem lehet megtalálni, mindig a frissebekre dobál. Ha valakinek meglenne ezer hálám üldözné:
    Nokia PC Suite 6.85.14.1

Előre is köszönöm
  • McGrady
    van egy nokia telefonom, feltettem hozzá a pc suit-ot, és amikor rádugom, usbés eszközként is érzékeli. ezzel még nem lenne baj, de nem tudom biztonságosan szétkapcsolni, mert állítólag még valami program használja. miafene ez? eddig nem volt ilyen, csak winreinstall volt...
  • zsebszi
    Hi!

Nekem van egy Nokia e50-es telóm. A pc suitettal nem tudok alkalmazásokat telepíteni. Azt írja ki nincs kiválasztva támogatott telefon. Mi lehet?
  • DavJan
    Helló
    Tudna nekem valaki segiteni,hogy hol tudnék találni Nokia 3250-ez valo drivert,mivel sajnos az instalaló cd-met elhagytam.Válaszaitokat előre is köszönöm.
  • bmw
    Hali

Mi az a 6.80.20 amit letoltottel?
    Mert elotte gondolom az suit progi de ez mi?

Koszike
  • McGrady
    hello
    tudtok segíteni? van nekem is egy 3110c-s Nokiám, ami nagyon franyesz, csak ha rákúrom a gépre adatkábellel hogy töltsek át dolgokat, sokszor megszakítja csakúgy magától a kapcsolatot...amikor először csináltam akkor még ment rendesen, utána nemigen, aztán vagy megy vagy nem...:S Nokia PC Suite-al is próbálom, de ezzel is szétkapcsol mindig...nem tudjátok mi a bibi?
  • gabiqa1
    Na próbálkoztam egy kicsit.Nekem 3110c-m van,leszedtem a 6.84.-et és letöltöttem innen a 6.80.20.-at és minden tökéletesen működik.Ha még érdekel a dolog,próbáld ki!
  • gabiqa1
    Hello!Nekem totál ugyanez a helyzet.Hiába raktam újra a wint,semmit nem ért!Ua.hibaüzi mint neked.A pc suit egy kalap sz.r!
  • Shiwo
    hali !

a nokia pc suite nem akaródzik csatlakozni bluetoothon keresztül a telóhoz..állandóan azt írja ki, hogy "A kapcsolattípus nem használható. Ellenőrizze, hogy rendelkezésre áll-e az összes szükséges hardver- és szoftverelem, valamint illesztőprogram. (Code: OpenMedia)

Bluetooth Manager amúgy látja a telót, csak a pcsuite nem...mi lehet a gond ?
  • ReaL KiLLeR
    Sziasztok!

Hogyan tudok a Nokia 6230i telefonomra visszamásolni olyan SMS-eket, amiket egyszer elmentettem a PC-mre, aztán töröltem a telefon "Beérkezett üzenetek" mappájából, de most újra szükségem lenne arra, hogy az említett helyen legyenek?

A gond az, hogy míg elmenteni/másolni/kivágni tudok a fent említett mappából, visszamásolni/beilleszteni abba már nem. Nincs kétségem afelől, hogy ennek oka jogi jellegű a visszaélések elkerülése végett, viszont engem az esetemben nagyon zavar, ezért szeretném tudni, hogy abban az esetben, ha nekem csak egy USB-s adatkábelem van, tehát BlueTooth kapcsolatot nincs lehetőségem teremteni a telefon és a PC között, hogyan érhetem azt el valamilyen programmal, hogy újra a telefonomról tudjam olvasni az egykor ottlévő üzeneteket beérkezettként?
  • ceu
    van 1 Nokia 5200-asom letoltottem java jatekokat van adatkabelem amivel feltegyem csak annyi a baj h nekem jad kiterjesztesu kell es Zip-be hozza le. a webrol ahonnan toltottem azt irja h jad fajl tipus
  • rosta1994
    Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
    Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
    Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
    100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
    Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)

Hosszú leírás:
    Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!

Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?

Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyűjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek, mert az ő általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.

Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasználd, csupán az a teendő, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következő hónapra.

Példa:

Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és ők is regisztrálnak. Ők tovább népszerűsítik a Mobilpontot személyenként három ismerősüknek.

E példa szerint egy SMS fogadásánál a következőképpen írjuk jóvá pontjaidat:

Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
    A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
    Az ismerősök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.

Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.

Egy kis számolás:
    ha csak 10 embernek ajánlod, és ők is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.

Ne feledd, ha sok ismerősödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nőni fog!

Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyűjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!

Hogyan regisztrálhatok?

Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:

http://www.mobilpont.hu/be4.html

FONTOS!

A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:

06 20 443 1683

Sok sikert!
  • RelakS
    Ez kész...

Letöltöttem ... feltelepítettem ... erre közölte, hogy van frisebb verzió
  • Callisto
    Urakholgyek
    Probakozom itt mint a vakeger 6.81-es verzioval es egy nokia 6103 telefonnal.
    A kapcsolodas gomb melletti statuszcsikban olvashato a nagy erteku uzemnet, mely szerint a telefon csatlakoztatva van - tehat latja azt. De a lofaszt, mert semmilyen muveletet nem tudok vegrehajtani a telefonnal a szinkronizalast kiveve. (Zene, kep stb atvitele...) Azt kiabalja vissza, hoyg nem sikerult csatlakozni a telefonhoz...
    A kabel nevezetesen usb-s CA-42. Mindenfele szarsagot mar kiprobaltam, van valakinek vmi tippje? megkoszonnem... talalkozott mar valaki a jelenseggel?
  • Callisto
    En talalkoztam, akkor irja ki, amikor meg szeretned nyitni a sajatgepben a telefon fajlszerkezetet. Nem tom mitol van.
  • sufnituning
    Hello. Nokia 3220-om van és a haveromnak van egy DKU-5 adatkábele. Nála jól működött és elkértem tőle. Már mindent próbáltam (több PC suit veriót, a legújabb is megvan, DKU-5 drivert is) de nem akar működni!
    Azt írja ki hogy az "USB eszközt nem lehet felismerni!"
    Mit lehetne csinálni hogy működjön?

előre is köszi
  • lamase
    találkozott már valaki a "a művelet nem fejezhető be" hibaüzenettel?
  • ACE
    Megjelent a 6.8, megoldódott a problémám, már csak egy gondom van vele, a SIM kártyán tárolt neveket nem tölti le, valamint az Outlook-al való frissítéskor az Alapértelmezettként tárolt telefonszámokat nem szinkronizálja...
  • Rossi1
    Csaó!

Nos olvasgattam neten és rájöttem nemcsak nekem van ilyen problémám, de egyszerűen nem tralálom rá a megoldást... Van egy Nokia 6230i-m és a játékokat nem tudom felrakni rá. Pc Suite(6.7) rosszabb, mint a 6.5 volt. Azt írja, ogy nincs elég memória, de ez lehetetlen, vadi új a teló és aalig van rajta valami. Szóval nem tudnátok segíteni? előre is köszi Rossi1
  • geri15
    Megnézem, még mindig nem működik. Komolyan mondom basszák meg az anyjukat a nokiánál hogy egy kurva PC-mobil kapcsolatot nem bírnak normálisan összehozni
  • geri15
    Kijött a PC Suite 6.7-es verzió legújabb bulid-je, a 22-es. (gyk. 6.7.22) Vajon kijavították-e benne a legnagyobb hibát? :) Megnézem, és megosztom veletek.
  • csikszem
    Nálam ez a legvégső megoldás ráadásul az alap rendszer le van ghostolva, a felhasználói progikat meg max.50 perc alatt feldobom, persze jobb lett volna ha rájövök arra, hogy miért nem ment..
  • ACE
    Windows updeate-nek elvileg nem sok köze van a Nokia progihoz, elvileg. Ezért nem fogom újrarakni a rendszert az is tuti...
  • geri15
    bahh :( akkor valszeg nekem is ez lesz a gondom... meg lett hekkelve a windowsom, és így másolt verziót tudtam updatelni, de akkor nem kellett volna :(

köszi az infót :)
  • csikszem
    Új információ. A rohadt Windows. Reméltem hogy a Nokia azért csak nem csinál szart, hát Win reinstall lett a történet vége, mert az eddig minden hibát orvosolt, akárcsak most is. DKU-2 kábellel valamint a Nokia honlapjáról letölthető legfrissebb Pc Suite progival hibátlanul működik minden. DE! a winfos update-et kikapcsoltam, alap SP2, minden biztonsági frissítés nélkül. Így most tuti jó, szóval ne adjátok fel
  • geri15
    vegyél digifényképezőt ;D jobbat én se tudok, a jövő héten veszek, elegem van ebből a dologból
  • csikszem
    Hi all! Legfrissebb verziójú USB Cable driver+Legfrissebb Pc Suite telepítése után próbálom felismertetni a készüléket,ámde a pc suite azt írja hogy: 'Nem áll rendelkezésre kapcsolattípus,ezért nem lehet a telefonhoz csatlakozni.A varázsló megszakítja a műveletet'.Korábbi verziójú szoftverek fel sem települnek. Segítség!!
  • ACE
    Tudtok valami más szoftvert, amivel tudnék installálni programokat ill. játékokat a telefonra?
  • geri15
    nekem is hasonló problémám van és nagyon idegesítő :@@@@
    ez ügyben igazán léphetne valamit a Nokia mer ez így nem állapot
  • ACE
    Jah, nekemis, a file cserebere nálam is műkszik, csak a PCsuit nem, amivel a progikat lehetne installálni, ez a fő gondom.
  • Met
    6230i
  • ACE
    Milyen telód van? File-ok csereberéjéhez elég a Bluetooth szoftver, a BlueSoleil-ben pl. tuti kis FIle Manager van, amivel a telefon összes könyvtárából tudsz kimásolni, ill. visszamásolni. De nekem J2ME progit kéne telepítenem, ahhoz meg nem elég csak átmásolni, kell hozzá külön progi, de az meg nem működik ezzel a szar PCsuit-al, de érdekes módon régebben működött.
  • Met
    nekem sem ismerte fel a Suite a telefont, míg fel nem raktam egy frissebb blútút adapter drivert, az adapter progijában felismerte és fileokat is csereberéltem vele