24
Mivel és hogyan?
-
#24 np -
#23 nezd meg a 13 hozzaszolast -
#22 legeslegjobb a VirtualDUB nem is igazán értem miért nem mondtátok neki -
#21 Amúgy ezt az oldalt ajánlom,főleg a fórumot.....
Itt szinte mindent megtalálsz ilyen típusú kérdésekben -
laliking #20 nekem elcsúszik a hang -
#19 mplayer viszi. -
#18 Az első darab is lejátszhatatlan lesz. VirtualDub->Direct Stream Copy. Kb. 2 perc alatt megcsinálja. -
#17 a tc nem építi újra az avi headert ezért a második fájlt lejátszó progik sérültnek találják majd. esetleg ha utána ráereszt egy divfix nevű progit, az segít. -
#16 avi splitter
nevű progi.
-
#15 én nemtom mióta de nekem sincs bajom vele, itt már alap felszereltség winreinstall után -
#14 amit Maco linkelt progi az semmit nem csinál a filmel csak beállítod hogy hány MB-re darabolja és kész... kb 5 perc volt amíg ketté vágta az 1.4 GB-es filmet -
#13 Virtual dubbal lehet darabolni, csak be kell alitani a kiexpotalando reszt es direct stream copyra kell alaitani a az audio es video savot, mert kulonben ujra tomoriti -
#12 Maco thx a progit működik! -
#11 Én úgy 3 éve. Semmi gondom vele. -
#10 nekem semmi bajom vele vagy 2 éve használom és nem csinált semmi rosszat -
#9 Sztem azt a CodecPacket azonnal szedd le nekem az izélte el a gépem...
de azért nagyonm köszi a progamot! mindjárt kipróbálom! -
#8 Na ITT van -
#7 az ACE Mega Codecs Pack-ban van egy AVIChop nevű progi, amit erre találtak ki, ha akarod feltöltöm valahova -
#6 azé kérdeztem mert DivX-es lejátszón akarom nézni... csak a DVD-vel az a baj hogy még nincs benne az író a gépembe mert karira kapom meg... annyit talán kibír akkor
de nincs megoldás? -
#5 Amúgy nem tom,hogy vagy vele,de egy DVD olcsóbb,mint 2 CD -
#4 Legegyszerűbben:
Windows Commanderben fájl/fájldarabolás/700Mb -
#3 Tölts még le mellé 3 másik filmet és írd ki őket. -
#2 hát,ha nem akarod nézni CDről akkor simán ketté zippeled -
#1 Hali! az lenne hogy van film a gépemen ami 1,4 GB és nem akarok rá elpocsékolni egy DVD-t... tehát: mivel lehetne eldarabolni úgy hogy ráférjen 2 DB CD-re?
Jah és azt is írjátok le plz hogy hogyan...
Előre is köszi!