Feladatkezelő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
köszi a helpet mindenkinek
leszdtem az sg-rõl az antivirustrojan-t is letudta írtani ,mihelyít felraktam egybõl uaána kiarta hogy fertõzött az svchost.exe delete is no lám már még feladatkezelõm is van megminden müxik újra na de azé köszi a helpet
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
unom már h mindennap vmi más vírusom/spybotom van: )
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
KÉne egy kis help nem rég újraraktam a rendszert mire minden drivert felraktam valami nem volt rendben mivel a feladatkezelõt sehogyse tom felhozni megjeleník de visssza eltûnik utánamég az óramellõl is, ja de onnan eltünt más is lécci segítsetek mer már nem akarom megint újrarakni!!