13
Domain létrehozás.Hogyan?
  • lexor
    #13


    www.pontkom.com

    Sziasztok!

    Szeretnék figyelmetekbe ajánlani nagyon kedvező tárhelycsomagot és domain regisztráció lehetőségét.Nem .hu s domain regisztrációt garantáltan aktiváljuk 24 órán belül.Néhany ajánlat 2006 ra:

    Akciós ajánlatunk: 100 MB tárhely, cpanel,10 db email csak 2900 Ft/év.
    1500 MB tárhely, cpanel, mysql, php, korlátlan aldomain,
    1db .info domain név ajándék, csak 14500 Ft/év.
    Domain név regisztráció. Weblapok,webáruházak, grafikai munkák tervezése, kivitelezése.

    Viszonteladók jelentkezését várjuk, nagyszerű lehetőségekkel.
  • Norby86
    #12
    Hát hasonlóra,de nem pont erre,mert ebbe ottvan a myip a.hu elött,énmeg sima .hu-t vagy .valamit akartam ingyé. Énmárcsak ilyen ingyenélő vagyok. :D De már időközben megtudtam lekell mondanom erröl a vágyamrol hogy ingyen .valami domainem legyen.
  • Taranov
    #11
    Azt hogy gondolod, hogy nem teszi rá a saját hasznát?
  • ReTeK
    #10
    szerintem erre gondoltál http://myip.hu/

    ingyenes, saját ip-det rendeli a a domainhez... de olvasd el többet megtudsz róla
  • PyRex
    #9
    Félig lehet, hogy OFF lesz, de ha valaki NEM .hu domain-t akar regisztrálni, hanem mondjuk az alábbiak közül:

    .fm, .am, .tv, .com, .net, .org

    akkor nekik ajánlom ezt az oldalt!

    Regisztrálni kell és bankkártyával lehet fizetni. Én regeltem már 2-3 .fm domain-t és egy .com -ot és mindig korrektek voltak, pontosan annyit vontak le a számláról, amennyit írtak, de ami a legfontosabb, hogy nem teszi rá a szolgáltató (regisztrátor) a saját hasznát és A DOMAIN-T MINDEN ESETBEN MAXIMUM 3 NAPON BELÜL HASZNÁLNI TUDTAM (a regisztrátorok általában nem sietik el - 1-2 hét...)! Ehhez persze kell saját DNS, stb. tehát ezt csak azoknak ajánlanám, akik profibbak.
  • Taranov
    #8
    Igen, a regisztrátoroknak van egy felületük erre, szóval az elképzelésed nem butaság, csak mindez pénzbe kerül és komoly adminisztrációs feladatokat kell ellátnia a regisztrátornak.
  • Norby86
    #7
    Köszi! Értemmár,én totál abba voltam ezis ugy működik hogy van egy IP címed és letöltessz egy programot ami hostolja és akkor aki beirja hogy valami.hu amit te beállítottál akkor automatikusan az IP-dre irányítja őt de a cím amit beirt meg a valami.hu. Ilyen elven működik pl a No-ip.com szoftvere.igazábol pénzt nem akrok erre költeni,mert igyis van más amire költök,csak kiváncsiságbol nyitottam ezt a témát mert nem tudtam van e ilyen program,amivel egyedi .hu vagy .com oldalakat tudsz rálinkelni az IP-dre.
  • Dichter
    #6
    Itt nézz szét a regisztrátorok közt.


  • hmhm
    #5
    #2
  • Dodo55
    #4
    Domain-t nem lehet csak úgy csinálni, az úgy működik, hogy vannak dns serverek, amik a domain-ekhez rendelt ip címeket tárolják, és adják ki, amikor beírunk valami domain nevet az internetböngészőbe. Szóval ahhoz, hogy legyen saját domain-ed be kell írni a serverbe, azonban ezt pénzért lehet kérni, hogy jegyezzenek be domaint neked.

    A te géped is lehet dns server, ha pl helyi hálózaton akarsz domain neveket kiosztani, ekkor a többi gépen amik a hálózaton vannak be kell állítani dns servernek a géped.

    De interneten a szolgáltató adja meg a dns server címét.

    Szóval hiába csinálsz egy dns servert, ha a többi internetre kötött gép nem a te dns serveredet használja, hanem amit a szolgáltató megad.
  • Web mester
    #3
    Hát ez nehéz kérdés!
    Nekem van UW-s oldalam,de azt nem tom hogy lehetne sima oldalt csinálni...
    Hát szerintem csak pénzért az internetes szolgáltatodnál!
  • Cat #2
    elmész egy domainregisztrátorhoz és az kb. 2e forintért megcsinálja neked.
    a valami.valami.hu már ingyen van, mert az aldomain, és gyakorlatilag ugyanaz mint a www.valami.hu/valami
  • Norby86
    #1
    Azért nyitottam ezt a topikot,mert picit láma vagyok ehhez a dologhoz. Sokszor látom emberek sajátdomain neveket csinálnak maguknak pl: valami.valami.hu szoval nem hivatalos ingyen domaint regisztrál magának hanem ő csinálja saját magának a domaint. Ugytudom ehhez linux kell,vagymár van XP-re is valamilyen domain creator progi? :) Nemvagyok nagyon otthon a domain szoftverek témába.