FlightGear
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közel 3 hónapja, hogy megjelent a FlightGear 2.10-es verziója.
Használja valaki? Tapasztalat?
Köszi! <#worship>#worship>
Sötétedés után kitágul a világ
s: motor beindítása
Page Up/ Page Down: Tolóerõ, motor fordulatszám növelése, csökkentése. Szükséges a felszálláshoz.
v: nézetek váltása
Shift + v: Vezetõ fülke belsõ nézete
b, Shift + b: Fék a földön (hogy alapjáratnál ne mozogjon a gép)
Insert / Enter: A hátsó, függõleges vezérsík állítása balra és jobbra, valamint a földön a kerekeket is kormányozza. A levegõben ezzel is lehet balra és jobbra kormányozni
Fel / Le: Vízszintes vezérsík állítása, amivel a magasságot tudjuk növelni, csökkenteni.
g, Shift + G: Futómû be/ki (ha a repülõ támogatja)
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Valaki használja ezt a szimet?
A 2.0-ás verzió már teljesen használható, bár a leszállással nekem is vannak még gondjaim.. 😊
@bedini
Elvileg van egy különálló scenery telepítõje/eltávolítója a Flightgear menün belül.
Nekem az valamiért nem volt hajlandó mûködni, úgyhogy minden külön letöltött gépet és scenery-t kézzel másoltam be a megfelelõ helyre (Aircraft mappába a gépek kicsomagolt mappáit, Scenerybe a kicsomagolt scenery-ket), így is mûködik.
van aki még jácik ezzel a gémel???
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ezen mondat az igénytelenségrõl árulkodik. :-) Tehát lehet bármilyen szar vmi, ha ingyért van,akkor az már jó...<#idiota>#idiota>
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"Ahhoz képest viszont hogy ingyen van tényleg nagyon klassz és lehet vele poénkodni mondjuk hálózatban vagy ilyesmi 😊"
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Az Xplane8-nak azért nem nyitok topikot, mert utálom, rossz gémnek tarom, felidegesített, még annyira sem közepes, mint a FlightGear. Ennyi.
(Annyi erovel az X-plane(8)-ra is rafoghato..tenlyeg Violin nem nyitsz annak is egy halott topicot? <#vigyor1>#vigyor1>)
picit gyenge repmodell
Sokat tölt
Elõnyei:
Ezeket elnézve viszont TELjESEN ugyanazt tudja mint az fs2004, csak TELJESEN INGYENESEN!!!
Mert itt is ezt használtják ám :-)
Mindenféle vezethetõ repülõgép (Sugárhajtású, ultrakönnyû, vitorlázó, motoros). Mûholdképek alapján a teljes föld lemodellezve. INGYENES!!! És csak azt a mûholfrasztert töltöd le, meg azt a repülõt, amit használni is akarod, tehát nem kell 20 gigás vinyó, hacsak európában akarsz repülni.
Hivatalos honlap:
http://www.flightgear.org/
Pár kép:
Üdv:
DJviolin